ZTK.H Grubu 4.Maç Fenerbahçe - GİRESUNSPOR
13-01-2016, 22:16, (This post was last modified: 13-01-2016, 22:19 by sy200028.)
RE: ZTK.H Grubu 4.Maç Fenerbahçe - GİRESUNSPOR
Sonunda bitti zıkkım maç değinilecek çok konu var bunların başında Cihancan ve Dodoyu ister beğenelim ister beğenmeyelim bu takım için olmazsa olmazlardan Buruno Alves ilk maçı idi ama faydası olacak gibi duruyor..Vedat bu takımda banko oynar mümkünse rıdvan fevzi aladdin bunları gönderelim arkadaş bu ne yaa bal yapmayan arı gibi kendi kendilerine çalım atıyorlar..Ortasaha çökünce defans yol geçen hanı oldu Özgür Fatih Emrecan çok sırıttılar...Vedatta artık aklından transfer haberlerini silsin kaç haftadır ortada yok lige konsantre olsun...

Kupa bitti sonunda artık lige konsantre olalım Karabük maçı ile inşallah iyi bir başlangıç yaparız....
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
13-01-2016, 22:21,
hiç önemli değil beyler, adam akıllı bir orta saha ve Vedat'ı zorlayacak bir forvet daha alalım ilk 6 yaparız.
Reply
13-01-2016, 22:35,
Tek kazanç vedat bora yönetim kaleci transferi yapsa iyi olur 2 side güven vermiyor takım bolu maçından beri kazanmayı unuttu
Derelili çotanak
Reply
13-01-2016, 22:36,
Çeşke gruplara kalmasaydık diyorum şu sonucu görünce. Bu maçtada bariz görüldüki bizim golcüye ihtiyacımız var vedat muriqinin beyin yandı oyuna girdi gireli berkten aşağı yanı yoktu.konyanın 650 bin euro luk teklifi gözden geçirmek lazım. Bruno alves te ilk maçına göre fena değildi etkili ortaları ve şutları var. Vedat borayı da beğendim dikine oynayabilen bi oyuncu emrecan klasik defans oyuncusu öyle aham şaham bir özelliği yok hatta onur daha iyi ondan. Umarım bu kötü havayı karabük maçında bozarız.
Reply
13-01-2016, 23:09, (This post was last modified: 14-01-2016, 01:34 by kral1234.)
İyi tarafından bakalım beyler rvp gibi adamdan iki gol yedik be ilerde anlatırız dünya yıldızından gol yedik diye Big Grin

Şakası bir yana ilk yarıda oynadığımız oyunu ligde oynarsak bu ligin ırzına geçeriz. Bu kadar iddialıyım. Berk gönderilip yerine ortalama golcü bile alsak yeter.
Reply
14-01-2016, 02:02,
O değil de bu vedat muriqide benim göremedigim ne yetenek var merak ediyorum doğrusu.. çok yavaş ağır çekim top oynuyo.adam geçme çalım hiçbiri yok. Göze hoş gelen güven veren bir futbolcu kesinlikle değil...
Reply
14-01-2016, 02:25, (This post was last modified: 14-01-2016, 02:26 by maicon_28.)
neyse geçti bitti artık. 2 tane çöp maça çıkacağız o kadar. Bundan sonraki lig maçlarında

eser (anıl)

rızvan -onur- özgür- fatih

---cihancan---
dodo - v. bora

? ---------- ?

vedat muriqi

not : Benim şuanlık ideal kadrom bu orta üçlü çok temiz net. Kafa rahat eder o üçlü ile.
soru işaretleri yerine tchami dahil birini yazamıyorum. Hepsi birbirinden formsuz bruno kapalı kutu. Bu yüzden Haftalık olarak formayı hak eden oynasın
defansta da umarım fatih eski formunu yakalar. 1-2 hafta daha oynamaz veya kendine gelemezse kaldık hüsamettine.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
14-01-2016, 09:32,
Şu ana kadar gözlemlediğim şuki ;

Eser Altın - Rıdvan Sağlam - Fevzi Özkan - Solomon Abwo - Berk İsmail Ünsal - Onur Cenik - Sisokko ile yollar ayrılmalı transfer sezonu devam ederken, hepsinin yerine olmasa bile kaleye,sol öne vede forvete takviye şart.
Reply
14-01-2016, 10:39,
(13-01-2016, 14:52)kerasus Wrote: fenerin kupayı ne derece önemsemesine bağlı. fener ciddiye aldıktan sonra yenme ihtimalimiz yok. ki pereira nın gollerde nasıl çılgınca sevindiğine bakılırsa bu sene ciddiye alıyorlar tüm maçları.
Maçtan öncede belirtmiştim, olay fenerin maçı ne derece önemsediğine bağlı diye. onlarda heralde zayıf bi rakip bulmuşken rekoru kırmak istemişler ki 6 dan sonra bile nasıl bastırıyorlardı. şerefsizlik işte başka bişey değil. neyse çok kafaya takmaya gerek yok bu maçı. güzel oynadık bu deplasmanda bukadar pozisyon bulmakta her takımın harcı değildir zaten. yeni oyuncularıda görmüş olduk, özellikle vedat konusunda umutlandık falan. karabükten güzel bi sonuöla dönersek önümüz açık.
Reply
14-01-2016, 14:05,

Bu tablo herşeyi anlatıyor bence kupa veya lig farketmiyor oynayan bizim oyuncular 7 maçta sadece 3 gol atabiliyoruz 14 gol yiyoruz.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)