18.Hafta - K. Karabükspor 1 - 0 GİRESUNSPOR
19-01-2016, 01:59,
RE: 18.Hafta - K. Karabükspor 1 - 0 GİRESUNSPOR
Bunlar saçma paranoyalar. Takım şampiyonluğa gidecek de başkan istemeyecek. Futbol tarihinde böyle bir model yoktur.

Ortada kocaman bir futbol cehaleti var. Bes para etmez yabancilarla bir yere varamazsin. Ne kadar ekmek o kadar kofte. Bozbag bu yaptigi yabanci transferlerinin iyi oldugunu iddia ediyorsa futbol cahilidir. Ha yok paramiz buna yettiyse tamam. Çunku bu kadronun yarisina yakını çöp

Berk İsmail
Waldison
Onur Cenik
Fevzi

Bunlar baş çöp.

Husam
Alaaddin
Ridvan
Abwo
Abdul
Sisokko

Bunlar da vasatın onde gideni

Amac ligde kalmaksa tebrikler Bozbag. Gercekten basaridir. Ama bu sinir bozucu tenekelerle yukarisi hayal.
Erkan Hoca da oyuna mudahale konusunda sinifta kaldi bu kesin. En azindan su Karabuk macinda oyuna Vedat Bora ile baslamamasi ve aklinca defansa yatmasi fiyasko yaratti

Yine cogu sey oyuncuda biter. Bizim iyi yabancilarimiz olsaydi bugun Erkan Hocanin hatalarindan bahsetmeyecektik belki de cunku o hatalar ortaya cikmayacakti. O hatalara zemin olusmayacakti.

Su Alanya takiminda hayranim. Adamlarin kadrosu bence bu ligdeki en akilli kurulmus en iyi kadro. Hucum silahlari muhtesem. Futbol futbolcuyla oynanir
Reply
19-01-2016, 11:23,
(18-01-2016, 20:59)kerasus Wrote:
(18-01-2016, 17:47)harrison Wrote: Sizce Erkan hoca frene basmış bir Giresunsporda dururmu?

bu cümleleri 5 hafta önce takım dolu dizgin giderken bi tahmin cümlesi olarak kurmadım dikkat edersen. şuan itibariyle görünen gerçeklerden bahsediyorum. sende tahmin cümlesi yerine kendi sonuçlarını yazabilirsin.

Benim sonuçlarım şöyle,takımda şu anda gözle görülür bir düşüş var,bunun sebebi kesinlikle Mustafa Bozbağ değil !!!!!!
Reply
19-01-2016, 12:17,
(19-01-2016, 00:22)kerasus Wrote: şimdi benim fikirlerime katılmayanlar çok net olarak, bozbağ en az bizim kadar şampiyonluğu istiyor bunun içinde elinden geleni yapıyor diyebilirler mi?

bir kişi bile çıkıpta şuna cevap veremedi. ama nedense itiraz eden ise çok fazla. geçtiğimiz iki sezon yaşadıklarımızı hatırlatıyorum adam paranoya diyor. geçmişte kalan ve bilinen gerçekler için tahmin yürütülmez. tahmin bilinmeyen veya gelecekte ne olacağı kestirilemeyen şeyler için yapılır. yaşanmış gerçeklere tahmin diyen adam bence ilkokul türkçe kitabı alıp okumaya başlasın. 

boş boş muhalefet yapmak yerine hepimizin ortak gayesi giresunspor için fikirlerimizi yazalım diyorum. hala tahmin cümleleri düz mantık yürütmeler falan. amaç nedir beyler? 

ligin en ucuz en çöp kadrosunu kurup menejer lafıyla youtube den transfer yaparak şampiyon olan takım varmıdır dünya üzerinde? hem kadro çöp diyip hemde o çöp kadroyla yola devam eden kişi şampiyonluk hedefliyor demek büyük bi çelişki.
Reply
19-01-2016, 12:37,
Açıkçası sorunun kaynağının büyük çoğunluğu, oynamak istediğimiz oyun ile eldeki kumaş. Erkan hoca bu maçın öncesindeki röportajında da üstü kapalı bahsetti bu konudan, ''alanları kapatmaya devam edeceğiz'' dedi. Özellikle burada oynadığımız fb maçının büyük bölümünde alan daraltmayı iyi yaptırdı takıma, belli bölümlerde bunun verimini de aldı. Ama karabük gibi hem zirvede yarıştığınız hemde ortaya koyduğu futbol malum olan takımlara karşı alan daraltıp topu ayağında tutup yakaladığın pozisyonları gole çeviremiyorsan, rakip tehlikeli bile denmeyecek bir pozisyonu gole çevirdiğinde gardın düşer maçı da kaybetmek kaçınılmaz olur.
Hocanın oynatmak istediği futbola karşı elindeki malzeme çok yetersiz. Evet zaman zaman bunu sahaya çok iyi yansıtıyoruz verim alıyoruz ama o anlarda maçı koparacak son hamleleri müdahaleleri ya da vuruşları yapıp rakibin fişini çekmekte yetersiz kalıyoruz.

Sadece yayın gelirinden beraberlikte 650 bin tl, galibiyette ise de 1.3 milyon tl prim olan bir lige çıkmaktan bahsediyoruz arkadaşlar. Bence sorun birazda sezon başı vizyonumuzu belirleyemememizden kaynaklı. Ligde kalalım yeter mantığıyla başlayıp takım kendini bir anda potada bulunca, yönetim bazında kendimize bir strateji belirleyip biz bu işi kesinlikle yapmak istiyoruz diyemiyoruz.

Yöneticiler Elazığ maçını final maçı olarak görüyor o maçı kazanıp, ardından da yapılacak hamleleri bekleyip göreceğiz ..
Biz bitti demeden bitmez !
Reply
19-01-2016, 13:35,
bozbağ en az bizim kadar şampiyonluğu istiyor bunun içinde elinden geleni yapıyor diyebilirler mi?

Ben tek kelime ile cevaplayım madem böyle bir soru var.

- Bozbağ biliyorki temeli çürük bina yıkılmaya mahkum......

dolayısıyla usul usul şampiyonluğun temellerini atıyor,hop demeden hoplanılmaz mantığı ile
Reply
19-01-2016, 16:25,
Güldürmeyin insanı.
Ne temeli atıyor ? Nereye atıyor ?
Borç ödemek ile hazırlık yapılmaz.Gelirim şu giderim de bu mantığı ile muhasebe bilimine katkı sağlarsın futbola değil.
Hakkını kimse yatsıyamaz.Yaptıkları kulüp adına büyük işlerdir, çabalardır.Şampiyonluk başka bir pencere gerektiren mevzu.Malesef usul usul hazırlanıyoruz demek çok yanlış olur.
Dalgaların aşılması için çok kürek çekmek gerekiyor.Giresunspor'un kayığı ise sadece dalgalara dayanabilecek yapıda.Aşacak değil.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
19-01-2016, 16:40,
(19-01-2016, 16:25)mvsr Wrote: Güldürmeyin insanı.
Ne temeli atıyor ? Nereye atıyor ?
Borç ödemek ile hazırlık yapılmaz.Gelirim şu giderim de bu mantığı ile muhasebe bilimine katkı sağlarsın futbola değil.
Hakkını kimse yatsıyamaz.Yaptıkları kulüp adına büyük işlerdir, çabalardır.Şampiyonluk başka bir pencere gerektiren mevzu.Malesef usul usul hazırlanıyoruz demek çok yanlış olur.
Dalgaların aşılması için çok kürek çekmek gerekiyor.Giresunspor'un kayığı ise sadece dalgalara dayanabilecek yapıda.Aşacak değil.

Parasız ne yapabilirsiniz ?
Reply
19-01-2016, 18:17,
Üst lige çıksak cumburlop aşağı düşeriz oralar bize göre değil şu anda.
Reply
19-01-2016, 18:47,
(19-01-2016, 12:17)kerasus Wrote:
(19-01-2016, 00:22)kerasus Wrote: şimdi benim fikirlerime katılmayanlar çok net olarak, bozbağ en az bizim kadar şampiyonluğu istiyor bunun içinde elinden geleni yapıyor diyebilirler mi?

bir kişi bile çıkıpta şuna cevap veremedi. ama nedense itiraz eden ise çok fazla. geçtiğimiz iki sezon yaşadıklarımızı hatırlatıyorum adam paranoya diyor. geçmişte kalan ve bilinen gerçekler için tahmin yürütülmez. tahmin bilinmeyen veya gelecekte ne olacağı kestirilemeyen şeyler için yapılır. yaşanmış gerçeklere tahmin diyen adam bence ilkokul türkçe kitabı alıp okumaya başlasın. 

boş boş muhalefet yapmak yerine hepimizin ortak gayesi giresunspor için fikirlerimizi yazalım diyorum. hala tahmin cümleleri düz mantık yürütmeler falan. amaç nedir beyler? 

ligin en ucuz en çöp kadrosunu kurup menejer lafıyla youtube den transfer yaparak şampiyon olan takım varmıdır dünya üzerinde? hem kadro çöp diyip hemde o çöp kadroyla yola devam eden kişi şampiyonluk hedefliyor demek büyük bi çelişki.

SORU:
Bozbağ en az bizim kadar şampiyonluğu istiyor mu?

CEVAP:
Evet

SORU: 
Bozbag sampiyonluk icin elinden geleni yaoiyor mu?

CEVAP:
Tartışılır

SORU:
Bozbag'in para politikasi dogru mu?

CEVAP:
Tartışılır

SORU:
Bozbag'in ve yoneticilerin sampiyonluk soylemleri dogru mu?

CEVAP:
Dogru. Yagmasan da gurleyeceksin. Disariya karsi fakir edebiyati yapmaktan ezilip buzulmekten iyidir. Çöp kadroyla bu laflarin ici bos ama biylesi dogru.
Reply
19-01-2016, 18:55,
(19-01-2016, 13:35)harrison Wrote: bozbağ en az bizim kadar şampiyonluğu istiyor bunun içinde elinden geleni yapıyor diyebilirler mi?

Ben tek kelime ile cevaplayım madem böyle bir soru var.

- Bozbağ biliyorki temeli çürük bina yıkılmaya mahkum......

dolayısıyla usul usul şampiyonluğun temellerini atıyor,hop demeden hoplanılmaz mantığı ile

ya birader zaten aynı kapıya çıkıyor benim söylediğimle. yani diyorsunki bozbağın bu seneki hedefi şampiyon olmak değil ligde kalmak. ee ben ne demiştim? aynısını. sen sadece sebebini belirtmişsin neden şampiyonluk istemediğinin. aynı fikirde olup itiraz etmek körü körüne muhalefet etmekteki amaç nedir? özel sıkıntıların varsa özel mesaj yoluyla halledebilirsin, forumda gereksiz tartışma yaratmaya çalışma lütfen. 

gelelim yazdığına. neyin temelini atıyor? zaten geçen açıklanmadımı borcun 4.5 milyona indiği. futbol piyasasında paramı bu zamanda o miktar? ligin belkide en az borcu olan takımıyızdır ama yinede en züğürt edebiyatı yapan takımıyız. temeli en sağlam takımların başında geliyıoruz bu ligde. en çok borcu olan takımların başında ise elazığ geliyor ve tek hedefleri şampiyonluk. çünkü alt liglerde borç ödenemeyeceğinin farkında olan bir başkanları var. bu ligde 5 lira gelirin oluyorsa süperr ligde en aşağı 20 lira gelirin olur. dolayısıyla süper lige çıkmak için para biriktirmene gerek yok. tokiye girip ev almakla karıştırıyorsun heralde şampiyon olmayı. 

basit bi hesap yapalım. şuan 4-4.5 milyon borcumuz var. süper lige çıktığın anda kafadan en az 30-35 milyon kasaya girecek. o gelen para ile avruıpa kupalarını hedefleyen kadro kur diyen yokki. akhisar gibi 1.lig ayarında kadro ile başla lige. bunun içinde en baba 15 milyon yeterde artar. o bütçe ile istersen direk ilk sene sonunda küme düş ne olacak. borçsuz ve + bakiyelerde kasa ve 1.lig için en baba kadroya sahip durumdasın zaten. kadroyla fazla oynamadan devam et zaten hiç durmadan tekrar çıkarsın süper lige. bu durumda çok daha temeli sağlam bir takım olmazmı? bu ligde + bakiyelere geçmek kaç seneni alır birde sen hesapla istersen.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)