maicon_28
Posting Freak

Threads: 40
|
RE: 2015-2016 PTT LİG DEVRE ARASI TRANSFER VE HAZIRLIK DÖNEMİ
vleminckx ölmüş g.tü kaldıramıyor artık
çağlar birinci hüsamın biraz frikik kullanabileni, hani o da muhteşem değil 5 frikikten 4 ü dağlara taşlara gider 1 i kaleyi tutar ya gol olur ya da kaleci zar zor kurtarır. O da koca g.tlü. Hüsam gibi sağlamcıdır bindirmeyi pek sevmez. Hiç sevmem öyle bekleri. Defansı kötü olsun ama maç boyunca bindirsin. Atıyorum sezon boyunca sırf o kademeye giremediği için onun yüzünden 2-3 tane gol yiyelim ama onun bindirmeleri sayesinde de 5-6 tane gol atalım. Hücumcu bek adamdır..
daha önce adını duymadığımız , izlemediğimiz oyuncularıda ben bir kaç parametre ile değerini biçiyorum.Bunlar ;
1- Transfermarkt profili olacak
2- Transfermarktte değeri min. 400-500 bin olacak
3- Sanki sene 1978 ten kalma tost makinasiyle çekilmiş afrikanın yabani stadlarından oynanan maçlardan görüntülerle değilde,
en azından 360p görüntü kalitesinde , ortalama (üstü) stadlarda ve liglerde oynanan, oyuncunun yeteneklerini net bir şekilde gösteren videodan oluşacak.
bunları sağlarsa en azından vasata yakın bir futbolcu olduğunu kanıtlar. Fm deki özellikleri , ekşisözlükte başlığı, forumlarda incelenmesi gibi şeylerde ekstra puan kazandırır xD
ismi çıkan zenci elemanda tırt gibi. Abdül basit adam gibi .d.d
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
| 29-01-2016, 23:06 |
|
ArmanınPeşinde
Posting Freak

Threads: 14
|
|
| 30-01-2016, 04:28 |