19.Hafta GİRESUNSPOR - Vartaş Elazığspor
31-01-2016, 20:32,
RE: 19.Hafta GİRESUNSPOR - Vartaş Elazığspor
Rakip 10 kişi kalmış, 2-0 öndesin kalecisi bile değişmiş adamların bi sürü eksiği var zaten söylenecek söz yok. Son beş yıla bakıyorum da şöyle kaybettiğimiz bir maç daha yoktur.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
31-01-2016, 21:30,
Maçı oyuncu değişiklikleriyle Erkan hocanın verdiği doğrudur. Peki şampiyonluğa giden takımı hedefsiz bir takım haline getirip, futbolcular üzerinde rehavet oluşturan Bozbağ ondan daha fazla hatalıdır bu skorda. Yahu ölü haliyle bile rakip takımda görüldüğü gibi gayet güzel bitirici oyuncu var. Ligin ilk yarısına göre bitmiş olsa da, sahada bugün bizden daha kötü bir takım değilde Elazığ. Kısaca adamların bitmiş hali bizden puan alacak kapasiteye sahipse bu durumun baş suçlusu başkandır.
Reply
31-01-2016, 21:34,
Takımda çok büyük düşüş var Bolusporu yendikten sonra ayaklarımız yere basmadı farkında değiliz ama alt taraf ile arada fazla puan farkı yok..Bugünkü oyunla ilgili söylenecek söz yok adamlar devre arasında bir çok futbolcusunu gönderdi 3 tane önemli oyuncusu gelmedi üstüne kırmızı kart ve 2-0 yenik durumdalar hatta Coşkun Hoca ümidi kesti fazla sakatlık kart cezası vermeyeyeim diye yedeğin yedeiğini aldı takıma biz naptık laubali şımarık oynadık goller gelmeden defans arkasına en az 5 altı top atıp sarktılar hoca bunu görüp önlem alamadı..Maç 2-1 oldu biz hala korkak futbola devam edip korner çizgisinde al gülüm ver gülüm derdinde idik..aman üçğ bulup rahatlarız...Neyse ders olsun diyecemde böyle kaç tane maç kaybettik sayamıyorum böyle acemilik olmaz

Son olarak Eser kimden torpilli bilmiyorum ama bu golleri başka kaleci yese 10 günde takımdan gönderilirdi bir değil iki değil en az 10 oldu eser aynı hataları anıl yapsın en azından genç tecrübe kazanır erkan hoca ne zaman kulağını çekip yedege alacak eseri...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
31-01-2016, 22:15,
Su maca yapilacak cok yorum var da "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" et...
Reply
31-01-2016, 23:41, (This post was last modified: 31-01-2016, 23:44 by kral1234.)
Ulan hala aklıma geldikçe elim ayağım titriyor "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" ulan şu Elazığı yenemicen de kimi yenecen? Adamların üç oyuncusu cezalı, forvetleri gitmiş, defanslarinin bel kemiği kırmızı kart görmüş, kalecileri sakatlanmış, binya denen oyuncuları antreman yapmadan maça çıkmış vur geç at beş altı tane psikolojik olarak kopsunlar ligden. İddia ediyorum bu kafayla küme düşeriz. Hele para kazanacam diye vedati da satarsak kesin düşeriz.
Reply
01-02-2016, 00:38,
(31-01-2016, 22:15)yirmisekiz Wrote: Su maca yapilacak cok yorum var da "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" et...
Reply
01-02-2016, 01:45,
Erkan Hoca Pazartesi basın toplantısı yapacakmış.Kulüpte sıkıntı olduğunun ufak işareti bu haber.Ne diyecek merak içerisindeyim.Şansızlık, futbol böyle bir oyun falan diyecekse hiç gerek yok böyle bir toplantıya.Derman da olmaz zaten.

Hocaya ufak bir önerimiz olsun.Eser, Rıdvan, Fevzi, Berk, Alaaddin'i de ekliyorum oynatma hocam.Vazgeç bu sevdadan.Hasadın iyi olacak emin ol buna.

Abwo'da kötü oynuyordu.Ne olduysa kendini toplamaya başladı.Erkan hoca ipler sende.Yap bir şeyler artık.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
01-02-2016, 14:24,
Dünkü mağlubiyetin kırılma noktaları bence şöyle;

1- Emre Can ne pahasına olursa olsun yediğimiz ilk golde rakibi durdurmalıydı.
2- Özgür yediğimiz ikinci golden önce kornere çeldiği topta sakatlandığı pozisyonda (çokta acil değildi bence ) sağlık ekibini çağırmasa prosedür gereği dışarı çıkmayacaktı ve kornerde sahada olacaktı.
Reply
01-02-2016, 14:43,
Erkan hoca bariz şekilde başarısızdir. Kupada bir puan bile toplayamadi ligde takımın durumu ortada bes maclik bi seri yapti hala onun ekmegini yiyor. ancak istifa ederse bize yazık olur. Yönetim büyük ihtimalle ergün penbe sefer yılmaz tarzında bi adam getirir.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
01-02-2016, 23:01,
Takımı kurarken önce kaleci alacaksın. Hiç güven vermiyor. Bu sezon yediği kaçıncı hatalı goller sayamadım artık.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)