20. Hafta Adanaspor - GİRESUNSPOR
05-02-2016, 22:16,
RE: 20. Hafta Adanaspor - GİRESUNSPOR
el allem ediyor kallem ediyor 3 puani aliyor pozisyonsuz adana maci aldi biz olsak o kadar sikmaya 3 gol yemistik...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
05-02-2016, 22:18, (This post was last modified: 05-02-2016, 22:23 by cotanak88.)
Ne desek boş sövsen de etsende takım bizim ama şunu söyleyebilirim takım olarak maç öncesi boy abdesti almaları lazım içlerinde cenabet adamlar olduğuna inanıyorum..şimdiki hedefimiz alışık olduğumuz gibi ligte kalmak erkan hoca çok iyi istiktar yakaladı böyle devam.
Reply
05-02-2016, 22:19,
Erkan hocada yeni transferleri oynatmama hastalığı var vedat borayi zoraki oynatıyor brezilyalı gören yok ismail haktan gibi adam oynamıyor
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
05-02-2016, 22:20,
Komple Ergin Keleşin taşağini yesinler.
Reply
05-02-2016, 22:23,
Takımda herhangi bir değişiklik yok. Anıl yediği golde yüzde yüz hatalıydı. İkinci yarı bir hatalı çıkış daha yaptı. Eser`den ileri bir tarafı yok. Berk İsmail futbolda torpil döndüğüne senin sayende inanmaya başladım. Nasıl lisans almış bu adam.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
05-02-2016, 22:26,
Ha bir de Adanaspor ikinci yarı full geri çekildi. Adamlar tehlikeli atak bile vermediler. Biz geçen hafta 10 kişilik Elazığspor`dan nasıl 2 gol yedik aklım almıyor.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
05-02-2016, 22:37,
Abi nasip olmayınca olmuyor işte, herseyi denedik adamlar bir pozisyonla gol attı. Olmayınca olmuyor olmuyor Göztepe maçı erkan hocanın son maçı olur gibi.
Reply
05-02-2016, 23:28, (This post was last modified: 05-02-2016, 23:35 by cotanak88.)
maç boyunca abwonun tekme yemediği adam kalmadı buna rağmen ayakta kaldı. tam aradığımız adam dediğimiz vedat borada kendi kendini sakatladı desek yeridir.
bugün tamam iyi top oynadık çevirdik ettik ama arkadaş atağa çıkarken geri pası atan oyuncu olurmu ya alaaddin,dodo,tugay kaç defa orta sahada topun etrafında döndüler çoğu kaleye kıçı dönük oynuyor. kaç defa önü boşken şut çekmek yerine köşe bayrağa pas verdiler bu kadar kaleden korkarak oynarsak işimiz zor. oyuncu dediğin topu gerektiğinde dikine sürecek o köşe çizgiden topu sürecek pasını aktaracak. bu ayarda oynayan bir vedat bora vardı oda sakatlandı.bir vedat muriqi var hemen ona atıyoruz oda kafa topuna çıkıyor arkadaşına indiriyor gol olursa olur olayımız sadece bundan ibaret. farklı kişilerde skora ortak olmalı artık bunu bir ara vedat-thcami-waldisonla başarmıştık ama devamı gelmedi.
iyi niyetlerinden şüphem yok ama çok basit düşünen ve basit oyunculardan kurulu bir takımız malesef. kimse sorumluluk almak istemiyor. köşe vuruşları ve serbest vuruşları bile kimin kullandığı belli değil. şimdi 2 hafta üst üste 2 maç içerdeyiz bize göre avantaj ama bunu dezavantaja çevirmekte bizden iyisi yok. yine birşeyler olur yerimizde sayarız. Erkan sözerinin maç sonu açıklamalarını dört gözle bekliyorum. maç kazanamama serimiz 12 oldu bir kutlama yapalımmı hocam ne dersin??
Reply
06-02-2016, 00:25,
Bu takıma ısrarla kenardan gelip skora etki edecek forvet almayan kim varsa, götüne tereyağı çalıp bu maçın özetini izlesin şimdi
Biz bitti demeden bitmez !
Reply
06-02-2016, 00:30,
Hazmedemiyorum arkadaş yaa .. Tek kale top oynayıp tek devre boyunca rakip ceza sahasının içinde topu tutup gol atamamayı hazmedemiyorum !
Biz bitti demeden bitmez !
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)