RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları
Prensip anlaşmalarına fazla güven olmaz ama Erkan sözeriye hiç güven olmaz. Ben Erkan sözeriyle artık tamam diyorum 2 sezondur bizde hep son maçlarda düşüşe geçiliyor yaptığı taktik hatalarıda cabası takımı iyi hazırlayamıyor.Bu ligi tanıyan herhangi bir hoca onun yaptığının fazlasını yapar. Yücel ildiz boşa çıktı kaçırmamak lazım
(04-06-2016, 10:54)cotanak88 Wrote: Prensip anlaşmalarına fazla güven olmaz ama Erkan sözeriye hiç güven olmaz. Ben Erkan sözeriyle artık tamam diyorum 2 sezondur bizde hep son maçlarda düşüşe geçiliyor yaptığı taktik hatalarıda cabası takımı iyi hazırlayamıyor.Bu ligi tanıyan herhangi bir hoca onun yaptığının fazlasını yapar. Yücel ildiz boşa çıktı kaçırmamak lazım
bu ligin hocası futbolcusu yok bu ligde iyi hava yakalayan götürür işi misal Engin İpekoğlu bu ligi bilen hocamı değil Adana öncesi hep düşme hattında takım çalıştırdı ama Adanada bir kaç maç seri yaptı o havayla gittiler Engin İpekoğlu iyi hocamı oldu bence hayır Yücel İldiz karabük öncesi malatya ve adana demir'de ne yaptığı ortada bu ligde havayı buldun mu o rüzgarla işi götürürsün Göztepe süper lig ayarında takım ama durum ortada misal biz mehmet hoca ile iyi bir seri yaptık o havayla çıktık mehmet hoca bizden sonra tokata gitti ilk 6 içinde aldığı takımı düşme potasına getirdi bu liglerde havayı bulacaksın bu liglerin hocası futbolcusu yok hep diyorum bu ligde teknik futbolcu almayacaksın mücadele eden oyuncu alacaksın hocada takımı havaya sokacak bu ligin hocası flan yok teknik taktik hikaye.
Müşkül davranma işine acayip ayar oluyorum.''Yaparız ama destek lazım.''Olur ama destek şart.''Desteğe ihtiyacımız var.''
Yönetmiyorsanız kapı orada.Destek olduktan sonra bende yönetirim kulübü.Sürekli dillendirmekten vazgeçin artık.Biraz dik durun.Biliyoruz zaten Canikli, Aksu, Vali olmadan helaya bile gidemezsiniz.Yeter daha.Yeter.
(04-06-2016, 11:09)heyulaanil28 Wrote:
(04-06-2016, 10:54)cotanak88 Wrote: Prensip anlaşmalarına fazla güven olmaz ama Erkan sözeriye hiç güven olmaz. Ben Erkan sözeriyle artık tamam diyorum 2 sezondur bizde hep son maçlarda düşüşe geçiliyor yaptığı taktik hatalarıda cabası takımı iyi hazırlayamıyor.Bu ligi tanıyan herhangi bir hoca onun yaptığının fazlasını yapar. Yücel ildiz boşa çıktı kaçırmamak lazım
bu ligin hocası futbolcusu yok bu ligde iyi hava yakalayan götürür işi misal Engin İpekoğlu bu ligi bilen hocamı değil Adana öncesi hep düşme hattında takım çalıştırdı ama Adanada bir kaç maç seri yaptı o havayla gittiler Engin İpekoğlu iyi hocamı oldu bence hayır Yücel İldiz karabük öncesi malatya ve adana demir'de ne yaptığı ortada bu ligde havayı buldun mu o rüzgarla işi götürürsün Göztepe süper lig ayarında takım ama durum ortada misal biz mehmet hoca ile iyi bir seri yaptık o havayla çıktık mehmet hoca bizden sonra tokata gitti ilk 6 içinde aldığı takımı düşme potasına getirdi bu liglerde havayı bulacaksın bu liglerin hocası futbolcusu yok hep diyorum bu ligde teknik futbolcu almayacaksın mücadele eden oyuncu alacaksın hocada takımı havaya sokacak bu ligin hocası flan yok teknik taktik hikaye.
Bu ligi tanıyan herhangi bir hoca onun yaptığının fazlasını yapar yazdım farkındaysan demem o ki erkan sözeri bulunmaz hint kumaşı değil bu ligi çalıştırmış herhangi bir hoca onun yaptığını yapar zaten. Hoca faktörünün önemini 13 maçta 3 galibiyet almış takımı alıp şampiyon yapan Mehmet birinciyle anlamıştırız diye düşünüyorum.Hak veriyorum sana ama ligi,takımları,oyuncularını tanıyan bir hoca daha başarılı olur kanımca.
Erkan Sözeri yine giderse bundan sonra benim gözümde tam bir totoştur. Yücel İldiz nedir abi ya Karabük hocasız çıksa 3-4 hafta öne bitirirdi ligi, adamlar top oynamadan şampiyon oldular
yönetim devam edecek şuan her sene olduğu gibi ayak yapıyorlar, devam etmeyecek adam Vedat'ı satıp Gençler'denb iki oyuncu almaz, devam etmeyecek adam Abwo ve Dodo il ön protokol imzalamaz
(04-06-2016, 15:51)cezmik Wrote: İrfan Buz 'u tavsiye eden olur mu?
Yorum alabilir miyiz?
Şahsen ben o adama hiç ısınamıyorum.Malatyaspor'a oynattıgı futbol hiç de göze hoş gelmiyodu.Malatyayı tek begendiğim maç burada bizi yendikleri maçtı,onun haricinde ben hatırlamıyorum.
Şaka bi yana da Erkan Sözerinin Adana'ya gittiği ve orada Ads yöneticileri ile görüşme yapacağı yazmakta.Bu nasıl olur,nasıl oluyo anlamakta güçlük çekiyorum.Erkan Sözeri'nin Bozbağ ile görüşmeden ligden bi başka takımla transfer görüşmesi yapacak bi adam olduguna inanmıyorum.Kaldı ki camia olarak hedef büyüteceğimiz bir sezonda Erkan Sözeri neden burada kalmak istemesin?Yönetim devam edecek,artık şampiyonluğa oynayacağız deniyor ancak Erkan Sözeri ile devam edilmiyor.Yönetim ile Erkan hoca arasında neler konuşuldu ? bunu ya çıksın hoca açıklasın ya da yönetim anlatsın .Hiçbişey anlamadım ben,vallahi hiçbişey anlamadım bu işten.
Geçen sezon erkan hocadan sonra sefer yılmaz gelmişti bu yılda seferle birlikte ismail kartal gelsin ekibi kursunlar yine hem hoca bu ligde piyasa yapmış olur