04-06-2016, 19:42,
|
|
stantheman05
Senior Member

|
Threads: 2
|
|
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları
Giresunsporda yaprak dökümü var tabii onu da unutmamak lazım. Erkan hoca gitti, Vedat gitti. Bak Ads yönetimine Yılmaz Vural sözleşmesi bitti, sakaryaya sportif direktör olacağı haberi çıktı,akş"Lüften argo kelimeler kullanmayınız" yeni tdyi açıkladılar. Adamlar planlı gidiyo. Millet çatır çutur transfer yapıyo. Bizimkilerse kongreye yapıyo sırf para bulalım diye,daha gençlerden alınan oyuncular açıklanmadı. "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" vardı kongre yapıyonuz "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"!
|
|
04-06-2016, 19:46,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
hahahahahaa
çok sevindim özellikle 2 sebebten
1. Yönetimin ve taraftarın %80 inin taptığı bir adam hiç görüşmeden, ilk fırsatta yarı yolda bırakıp gitti.Üstelik artık teknik direktör-kulüp ilişkisinden fazlası varken. Geçen sene de gitmek istiyordu haliyle balkesle anlaştı
2. Böyle berbat bir hocadan ads sayesinde kurtulduk  . Ads li bir arkadaşım olsa bir şey ısmarlarım. O kadar sevindim
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
04-06-2016, 20:00,
|
|
OnlyTurk
GOAS!

|
Threads: 8
|
|
Adana bu ülkenin en büyük altıncı şehri. Ekonomik gücü belli. Gitmesini anlarım ama kalsa bu kulüpte oturmuş bir oyun sistemi, özdeşleşmiş bi adı olacaktı. Bu şans iki defa verildi ikisindede iyi bir şekilde kullandı. Seneye 10. haftadan sonra bi üçüncü şans umarım verilmez. Ayrıyeten Erkan Sözerinin Attamah'ı kaybeden bir Adana Demirspor'a Dodo'yu almak için hamle yapacağını düşünüyorum.
İrfan buz, yücel ildiz beklentilerimizi karşılar. Ama maliyetlerinden dolayı tercih etmeyiz. Teknik direktör konusunda yönetim ne yapacak merak ediyorum. Genç maliyetsiz ve gelecek vaat eden bir isimde geçtiğimiz yıl tökezlemiştik. Aynı şeyi yapmamalıyız.
Kongre konusunda yorumlar var. 3 yılda bir kongre yapmak zorundayız. Kongre yapılmaması, kulübün kapanması demek. Kongre için belirlenen tarih gerçekten geç.
|
|
04-06-2016, 20:11,
|
|
ArmanınPeşinde
Posting Freak

|
Threads: 14
|
|
Kapılar arkasında neler geçmiştir bilemeyiz tabi, ama dışardan baktığımızda Erkan Sözeri'ye yakışmadı bu hareketi.
|
|
04-06-2016, 21:03,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
Geçen sene Erkan hocayı cok beklettiler en son balıkesire imza attı ben sahidim bu sene ne oldu bilmiyorum ama azıcık bu yönetimi taniyorsam bir ön görüşme daha doğrusu takım planlaması konusulmamistir haliyle Erkan hocada başının çaresine baktı geçen seneki gibi beklemedi herşeye rağmen bir emek verdi son haftalarda bende eleştirdim herşeye rağmen emekleri icin teşekkür etmek gerek iyi bir aile havası yakalanmıştı
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
04-06-2016, 21:04,
|
|
adebisi28
Member

|
Threads: 7
|
|
(27-05-2016, 21:59)adebisi28 Wrote: Ben boşa çıkarsa Hüseyin Kalpar transferinden yanayım.
Şimdi sıra bu yorumda. Hadi bakalım
|
|
04-06-2016, 21:17,
|
|
Sercan28
Senior Member

|
Threads: 7
|
|
Fazla söze gerek yok, yönetim ismi geçen hocalara o paraları kesinlikle vermez. Denizlispordan kopmak üzere olan koray palaz tarzı hocalar bekliyor bizi
Biz bitti demeden bitmez !
|
|
04-06-2016, 21:37,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Yönetimle görüşmeden adanayla anlaşmasından doğal ne var? 2 senedir tanımıştır artık bozbağı. onun ipiyle kuyuya inilmeyeceğini anlamak için yeterli bir süre. asıl tepki vermemiz gereken kişi başkan burada. geçen sene elde tutamadın ve gördün işte onsuz olmadığını. 2.kez geldi ve yine seni ipten aldı. lig biteli 1 ay olmuş hala anlaşmadıysan adam ne yapsın yani? senin keyfini bekleyecek değil. üstelik gittiği takımda ligin para babası takımlarından biri. üstelikte elinde adam akıllı oyuncular olacak. waldison gibi kazmalarla uğraşmayacak. burda başına gelenler malum. birileri boş kaleye gol atamıyordu suçlu tabiki erkan hoca. hakem orosğu çocukluğu yapar suçlu erkan hoca. orada kaybedecekse bile kötü oynadığı için kaybeder. başkasının suçunu üstlenmek zorunda değil. bize birkaç beden büyük geliyordu zaten hocalığı. yolu açık olsun. mehmet hoca gibi, unutmayacağım hocalardan biridir.
|
|
04-06-2016, 21:54,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Zartı zurtu bilemem de yine 0 dan takım kuruyoruz beyler.Haberiniz ola.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
04-06-2016, 22:40,
|
|
Günün en güzel haberi...Ya adam balıkesirdeyken bizle "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" geçti biz başımıza getirdik ilk 2den çıkacak takımı en az 20 puanını şahsi aptalca hatalarından kaybettik...yalnız adamın sağlam lobisi var bizim basın yalvarıyor kalsın diye...ads süper lig şansı kalmamıştır bizimde doğru hamlelerle önümüZ açılabilir
Derelili çotanak
|
|
|