05-06-2016, 20:02,
|
|
stantheman05
Senior Member

|
Threads: 2
|
|
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları
(05-06-2016, 19:04)sokakbaşımeyhane Wrote: (04-06-2016, 23:16)heyulaanil28 Wrote: (04-06-2016, 22:40)sokakbaşımeyhane Wrote: Günün en güzel haberi...Ya adam balıkesirdeyken bizle "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" geçti biz başımıza getirdik ilk 2den çıkacak takımı en az 20 puanını şahsi aptalca hatalarından kaybettik...yalnız adamın sağlam lobisi var bizim basın yalvarıyor kalsın diye...ads süper lig şansı kalmamıştır bizimde doğru hamlelerle önümüZ açılabilir
Erkan hocayı her türlü elestiririz ama ilk 2 ayarında takım almadı 2 defa geldi ikisinde de düşme hattında takım aldı ilk 2 herşeye rağmen Erkan hoca soktu belki vedat ve abdül efendi son 3 hafta boş kaleleri gol yapsa bugün süper ligdeydik ilk 2 ayarında ne bir kadromuz var nede vizyonumuz var
son 3 haftaya gelene kadar,1461 deplasmanı gol yiyene kadar oyuncu değiştirmediği için 2 puan gitti,elazığ son 10 dakikada 10 kişi 2 gol atıp gitti ,erciyes maçıyla son 10 dakikada maç nasıl verilir deyip tarihe geçti,gelenin gidenin vurduğu denizliye karşıyakaya maçları verdi...boluda ki penaltı fiyaskosu hatırlamak dahi istemiyorum...dplasmanda göte bala qaldığımız ikinci yarı tk maç var o da altınordu son saniyede...diğer kaybedilen maçları saymıyorum bile..yani iş son haftalarda değil daha önce bitti..adanaspor çokmu güçlüydü...bunlar bahane değil...
Geleleim anlaşma muhabbetine..neden balık hafızalıyılız anlamıyorum..balkess giresun maçının sonunda ne dedi erkan"giresunspor gibi takımları kusura bakmayın ama yenceksiniz dedi"aklı sıra bizi küçümsedi be vizyonsuz adam madem bu takımı küçümsüyosun ne "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" yemeye atladın hemenn teklife...ben cevabı vereyim çünkü takım bulamayacaktı...gelelim ads olayına bakın vizyonsuzluğa"önceliğim giresunspor"demesinin sebebi hazır kulüp varken devam edeyim ads gibi takım piyangodan çıkınca dakikada sattı...biz hala utanmadan kovulsada bize gelse diyoruz...erkan sözeriyi bu kulüpten içeri sokarlarsa yazıklar olsunn...
Her cümlesine katılıyorum, altına imza bile atarım. Adamsın!
|
|
05-06-2016, 20:58,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
sokakbaşımeyhane forumun en dikkate değer neferlerinden biridir.
Daha forumda bir kişi bile erkan sözeri hakkında eleştiride bulunmazken , hatta bırakın forumu Giresun ilinde bile eleştiride bulunan bir kişi bile yokken çok çok önceden erkan sözeri hakkında gerçekleri görüp, tespitini yapmıştır.
Üstteki mesajı da baştan sona doğrudur.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
05-06-2016, 20:58,
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Ayyynen oyle.
Erkan Sozeri teknik direktorlukten karambole bala gote ekmek yiyen bir adam. Bilmiyoruz ama eger baskana haber vermeden gittiyse adamligini! da ortaya koymus
|
|
05-06-2016, 21:03,
|
|
(05-06-2016, 20:02)stantheman05 Wrote: (05-06-2016, 19:04)sokakbaşımeyhane Wrote: (04-06-2016, 23:16)heyulaanil28 Wrote: (04-06-2016, 22:40)sokakbaşımeyhane Wrote: Günün en güzel haberi...Ya adam balıkesirdeyken bizle "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" geçti biz başımıza getirdik ilk 2den çıkacak takımı en az 20 puanını şahsi aptalca hatalarından kaybettik...yalnız adamın sağlam lobisi var bizim basın yalvarıyor kalsın diye...ads süper lig şansı kalmamıştır bizimde doğru hamlelerle önümüZ açılabilir
Erkan hocayı her türlü elestiririz ama ilk 2 ayarında takım almadı 2 defa geldi ikisinde de düşme hattında takım aldı ilk 2 herşeye rağmen Erkan hoca soktu belki vedat ve abdül efendi son 3 hafta boş kaleleri gol yapsa bugün süper ligdeydik ilk 2 ayarında ne bir kadromuz var nede vizyonumuz var
son 3 haftaya gelene kadar,1461 deplasmanı gol yiyene kadar oyuncu değiştirmediği için 2 puan gitti,elazığ son 10 dakikada 10 kişi 2 gol atıp gitti ,erciyes maçıyla son 10 dakikada maç nasıl verilir deyip tarihe geçti,gelenin gidenin vurduğu denizliye karşıyakaya maçları verdi...boluda ki penaltı fiyaskosu hatırlamak dahi istemiyorum...dplasmanda göte bala qaldığımız ikinci yarı tk maç var o da altınordu son saniyede...diğer kaybedilen maçları saymıyorum bile..yani iş son haftalarda değil daha önce bitti..adanaspor çokmu güçlüydü...bunlar bahane değil...
Geleleim anlaşma muhabbetine..neden balık hafızalıyılız anlamıyorum..balkess giresun maçının sonunda ne dedi erkan"giresunspor gibi takımları kusura bakmayın ama yenceksiniz dedi"aklı sıra bizi küçümsedi be vizyonsuz adam madem bu takımı küçümsüyosun ne "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" yemeye atladın hemenn teklife...ben cevabı vereyim çünkü takım bulamayacaktı...gelelim ads olayına bakın vizyonsuzluğa"önceliğim giresunspor"demesinin sebebi hazır kulüp varken devam edeyim ads gibi takım piyangodan çıkınca dakikada sattı...biz hala utanmadan kovulsada bize gelse diyoruz...erkan sözeriyi bu kulüpten içeri sokarlarsa yazıklar olsunn...
Her cümlesine katılıyorum, altına imza bile atarım. Adamsın!  eyvallah stantheman 05 teşkkürlr kardeşim...
Derelili çotanak
|
|
05-06-2016, 21:07,
|
|
(05-06-2016, 20:58)maicon_28 Wrote: sokakbaşımeyhane forumun en dikkate değer neferlerinden biridir.
Daha forumda bir kişi bile erkan sözeri hakkında eleştiride bulunmazken , hatta bırakın forumu Giresun ilinde bile eleştiride bulunan bir kişi bile yokken çok çok önceden erkan sözeri hakkında gerçekleri görüp, tespitini yapmıştır.
Üstteki mesajı da baştan sona doğrudur.
maicon kardeşim sende erkandan bir numara olmadığını en baştan görenlerdensin..ama helal olsun adama sağlam menaceri var takım buluyor bizim yalaka basın adama aşık...ama hocalığı gözümde 5 para etmez bugünkü davranışlarından sonra adamlığıda 5 para etmez yirmisekizin dediği gibi...
Derelili çotanak
|
|
05-06-2016, 22:39,
|
|
Sercan28
Senior Member

|
Threads: 7
|
|
Bu konuda çoğu arkadaşım gibi bende hemfikirim. İçeride oynadığımız elazığ be erciyes, deplasmanda da karşıyaka maçlarını hala sindiremiyorum ..
Şahsi fikrimde yeni hoca konusunda yönetimin geçen yıl gördüğümüz sahne benzeri bir tercih yapacağı kanısındayım. Fazlasını yaparlarda inşallah ben utanırım
Biz bitti demeden bitmez !
|
|
06-06-2016, 00:14,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
(05-06-2016, 19:04)sokakbaşımeyhane Wrote: (04-06-2016, 23:16)heyulaanil28 Wrote: (04-06-2016, 22:40)sokakbaşımeyhane Wrote: Günün en güzel haberi...Ya adam balıkesirdeyken bizle "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" geçti biz başımıza getirdik ilk 2den çıkacak takımı en az 20 puanını şahsi aptalca hatalarından kaybettik...yalnız adamın sağlam lobisi var bizim basın yalvarıyor kalsın diye...ads süper lig şansı kalmamıştır bizimde doğru hamlelerle önümüZ açılabilir
Erkan hocayı bende eleştirdim o saydığın mac topicinde yorumlarım belli ama şuna katilmam ilk 2 veya playoff ayarında bir takım almadı hoca sanki ilk 2 veya playoff içinde takım aldıda sokamadı bu algı yanlış kadro kapasitemiz belli bu kadro ile iyi işler yaptı hakkını vermek lazım ama içerdeki salakca verdigimiz maçlar Elazığ maçı bunlardan biri sen soylememişssin Bolu maçındaki inat etmesi ayrı rezillik Erkan hocayı bende eleştiriyorum ama eldeki kadro ile herşeye rağmen iyi is çıkardı gecen senede dahil adamlık konusuna gelince ben teklif gittiğini sanmıyorum bir kere millet kongreleri yaptı biz hala kongre yapacağız geçen yıl ben şahidim adamı son ana kadar beklettiler en sonunda balıkesire imza atmıştı yönetimden de görüşme yaptık diyende yok adım gibi eminimdir teklif gitmemiştir ilerisi için plan bile yapılmamıştır hocada başının çaresine baktı iyi mi oldu kötü mü oldu onu göreceğiz umarım sefer gibi adam getirmezler
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
06-06-2016, 00:49,
|
|
adebisi28
Member

|
Threads: 7
|
|
Bu sene ilk iki bize altın tepside sunuldu. Biz almayalım gaz yapıyor dedik. Adanaspor da playoff ayarında değildi eze eze şampiyon oldular.
|
|
06-06-2016, 23:10,
|
|
ArmanınPeşinde
Posting Freak

|
Threads: 14
|
|
Trabzonun 57 sözleşmeli oyuncusu varmış, 25'e indirmesi gerekiyormuş. Her ne kadar hazzetmesem de şunlardan oyuncu kapabiliriz aslında. Göndermek için can atıyorlardır şu an zaten. Rakamlara takılacaklarını sanmıyorum.
|
|
07-06-2016, 00:19,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Giresun için hayırlı rüya görmezler.Geçiniz.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
|