ArmanınPeşinde
Posting Freak

Threads: 14
|
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları
Şu Tugay'ı da yeniden kiralasak keşke. Bizim ligdeki birçok orta saha oyuncusundan çok çok daha iyi. Anılan isimlere ve alınan isimlere bakılırsa Tugay da çok iyi gider kadroya. Gerçekten çok istiyorum dönmesini.
Benim tahmin ettiğim - görmek istediğim kadro şu şekilde.
Kalede: Eser, Anıl
Defans: Transfer(Berkan), Özgür, Transfer, Transfer
Orta Saha: Dodo, Tugay, Transfer
İleri Üçlü: Volkan, Transfer, Transfer(Abwo)
Yabancı haklarımızı ofansif orta saha ve ileri üçlüde kullanmalıyız bence. Stoper de tercih edilebilir.
|
|
| 01-07-2016, 02:44 |
|
maicon_28
Posting Freak

Threads: 40
|
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları
(30-06-2016, 21:38)ArmanınPeşinde Wrote: Eğer gerçekten öyle biriyse fazla forma yüzü göremez, yakın bir zamanda da kadro dışı kalır gibime geliyor. Bizim başkan sevmez böyle adamları.
Tarzı öyleymiş ama bu işler belli olmaz. Bakarsın kulübü sahiplenir, taraftar müthiş bir iletişim kurar, başkanla-hocayla bir baba-abi ilişkisi kurar bi bakmışsın efsane bir sezon geçirir o eksi özelliklerini unutturur.
(01-07-2016, 02:44)ArmanınPeşinde Wrote: Şu Tugay'ı da yeniden kiralasak keşke. Bizim ligdeki birçok orta saha oyuncusundan çok çok daha iyi. Anılan isimlere ve alınan isimlere bakılırsa Tugay da çok iyi gider kadroya. Gerçekten çok istiyorum dönmesini.
Benim tahmin ettiğim - görmek istediğim kadro şu şekilde.
Kalede: Eser, Anıl
Defans: Transfer(Berkan), Özgür, Transfer, Transfer
Orta Saha: Dodo, Tugay, Transfer
İleri Üçlü: Volkan, Transfer, Transfer(Abwo)
Yabancı haklarımızı ofansif orta saha ve ileri üçlüde kullanmalıyız bence. Stoper de tercih edilebilir.
Basın olsun, taraftar olsun, yönetim olsun pek dile getirmiyorlar ama net bir şekilde sağ bek ihtiyacımız da var. Berkanla-rızvanla olmaz hele rızvan zaten yaşlıyken geçen seneye göre 1 yaş daha yaşlandı..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
| 01-07-2016, 03:53 |
|
|