2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları
24-07-2016, 16:18,
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları
(24-07-2016, 01:19)cotanak88 Wrote:
(24-07-2016, 00:31)ArmanınPeşinde Wrote: Web sitesi yenilenmiş.
Yıllardır şu site olayını beceremediler gitti ya abi şöyle geniş çaplı bir site yapmak bu kadar mı zor blog sitesi gibi 2 satır yazı var bir de alt alta dizmişler iyice bk etmişler bugün bir çocuğa verin 20 dolar alan adı alır bunun aynısını yapar  1 saatte. çotanak Store olayını hiç açmıyorum bile store var internet sitesi yok kulüp olarak teknolojide çok gerideyiz malesef.

Siteyi araştırıp detaylıca bakınca siteyi sevdim Smilehiçyoktan iyidir. haberlerin fotoğraf kısmı (özel hayattan fotoğraflar gibi )  biraz değişik olsa da iyidir hoştur. Kulubun twitter adresi varmış yeni öğrendim. Aynı zamanda Youtube ve facebook hesapları gibi. Biraz daha iyi olacaktır eminim. Yakın zamanda store sekmesi koyarlar umarım. Online alışverişe girerse kulup iş yapabilir bence.
Reply
24-07-2016, 17:07,
(24-07-2016, 16:18)Semih Karahan Wrote:
Yıllardır şu site olayını beceremediler gitti ya abi şöyle geniş çaplı bir site yapmak bu kadar mı zor blog sitesi gibi 2 satır yazı var bir de alt alta dizmişler iyice bk etmişler bugün bir çocuğa verin 20 dolar alan adı alır bunun aynısını yapar  1 saatte. çotanak Store olayını hiç açmıyorum bile store var internet sitesi yok kulüp olarak teknolojide çok gerideyiz malesef.

Siteyi araştırıp detaylıca bakınca siteyi sevdim Smilehiçyoktan iyidir. haberlerin fotoğraf kısmı (özel hayattan fotoğraflar gibi )  biraz değişik olsa da iyidir hoştur. Kulubun twitter adresi varmış yeni öğrendim. Aynı zamanda Youtube ve facebook hesapları gibi. Biraz daha iyi olacaktır eminim. Yakın zamanda store sekmesi koyarlar umarım. Online alışverişe girerse kulup iş yapabilir bence.
En basiti 3.lige düşen ordusporun sitesine bak farkı anlarsın u19 a varana kadar futbolcuların fotoğrafları var bizde a takım bile yok :-)
http://www.orduspor.org.tr
Reply
24-07-2016, 17:55,
çok ucuz bi görüntüsü var. güya yenilenmiş hali çoğu sayfa tasarım aşamasında yenileniyor diyor.
Reply
24-07-2016, 20:52,
valla herseye varımda hadı sıte yenıden yapılanıyor dıyelım zaman verelım yapan arkadasada ama arkadar eser ın halı ne oyle bıyıgına cok guldum bu arada Smile arkadas bu adam bu takımda 2 senedır oynuyor hıc mı fotografı yok eskı sıtede bıle vardı al ordan ınternette heryerde var mackolıkte ac bak ibb deykenkı fotosunu nıye koyarsın burdan yapan arkadasın bastan savma yaptıgını ve acemı oldugunu anlıyoruz gıresun sevdalısı ortaokul cocuklarına verın onlar yapsın bundan kotu olursa ben burdayım sımdı yapmıslar ıste daha ne ıstıyorsun dıyecek kısıler olur ya hıc yapmayın yada kotul bır ıs ortaya cıkaracaksanız uzak durun ınsallah duzelır ve daha profesyonel olur
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
24-07-2016, 22:10,
(24-07-2016, 17:07)cotanak88 Wrote:
(24-07-2016, 16:18)Semih Karahan Wrote:

En basiti 3.lige düşen ordusporun sitesine bak farkı anlarsın u19 a varana kadar futbolcuların fotoğrafları var bizde a takım bile yok :-)
http://www.orduspor.org.tr

Nedim Türkmen'in ilk icraatlarından biridir site olayı. Hatta dergi kart falan işlerine girmişlerdi. Kart dediğim kredi kartı. İnsan hevesleniyor kredi kartı herkesde var benim takımımdan olsun diyor . e tabi haliyle site oturmuş bir yapı üzerinde olduğundan 3.ligde olsalar bile bi kaç haber ekleme bir kaç takım fotoğrafı  ile işi götürüyorlar . Umarım kulubümüz bu konuda yapılanır . hep dileğim bu yönde hatta başkana direk mail atmayı bile düşünmüyor değilim Big Grin
Reply
25-07-2016, 00:42, (This post was last modified: 25-07-2016, 00:43 by mvsr.)
Quote:Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, yeni sezondaki öncelikli hedeflerinin kümede kalmak olduğunu belirtti.

Başkan Mustafa Bozbağ; “Giresunspor her zaman disiplini ön planda tutmuş bir takımdır. Disiplini ve aile yapımızı bozmayacak her mevkiye her oyuncuyu alacak güçteyiz. Bu transfer döneminde de bunu kanıtladığımızı düşünüyorum. Giresunspor’un birinci hedefi her zaman bu ligde kalıcı olmaktır. Ondan sonra da bu takımı bir üst lige çıkartmak için savaş vermektir.  Geçen sene 30 milyon TL bütçeye sahip Şanlıurfaspor kümede kalma maçı oynadı. Karşıyaka küme düştü” dedi.

BİN AN ÖNCE ADAPTE

Başkan Bozbağ sözlerine şu şekilde devam etti: “Transferi iyi yaparsınız ama tutmaz. Yeni gelen arkadaşları bir an önce Giresunspor’a ve Giresun şehrine adapte edip yolumuza devam etmek istiyoruz. Kimin ne olacağı hiç belli olmaz. Lig çok uzun bir süreç. Kim derdi Adanaspor’un geçen seneki kadrosuyla Süper Lige çıkacağını. Biz savaşacağız. Benim ve yönetim kurulumun aldığı oyuncuların birinci amacı bu şehrin armasını layık olduğu yere taşımak olmalı. Giresunspor her zaman PTT 1. Ligi’ne layık bir takım olmuştur, bundan sonra da öyle olacaktır ama Süper Lig de çok uzak değil. Bunu geçen sene gördük. İlk önce ayaklarımız yere basacak sonra yukarısı için savaş vereceğiz”

Bunu duyan adam kombine alır mı ?
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
25-07-2016, 09:09,
(25-07-2016, 00:42)mvsr Wrote:
Quote:Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, yeni sezondaki öncelikli hedeflerinin kümede kalmak olduğunu belirtti.

Başkan Mustafa Bozbağ; “Giresunspor her zaman disiplini ön planda tutmuş bir takımdır. Disiplini ve aile yapımızı bozmayacak her mevkiye her oyuncuyu alacak güçteyiz. Bu transfer döneminde de bunu kanıtladığımızı düşünüyorum. Giresunspor’un birinci hedefi her zaman bu ligde kalıcı olmaktır. Ondan sonra da bu takımı bir üst lige çıkartmak için savaş vermektir.  Geçen sene 30 milyon TL bütçeye sahip Şanlıurfaspor kümede kalma maçı oynadı. Karşıyaka küme düştü” dedi.

BİN AN ÖNCE ADAPTE

Başkan Bozbağ sözlerine şu şekilde devam etti: “Transferi iyi yaparsınız ama tutmaz. Yeni gelen arkadaşları bir an önce Giresunspor’a ve Giresun şehrine adapte edip yolumuza devam etmek istiyoruz. Kimin ne olacağı hiç belli olmaz. Lig çok uzun bir süreç. Kim derdi Adanaspor’un geçen seneki kadrosuyla Süper Lige çıkacağını. Biz savaşacağız. Benim ve yönetim kurulumun aldığı oyuncuların birinci amacı bu şehrin armasını layık olduğu yere taşımak olmalı. Giresunspor her zaman PTT 1. Ligi’ne layık bir takım olmuştur, bundan sonra da öyle olacaktır ama Süper Lig de çok uzak değil. Bunu geçen sene gördük. İlk önce ayaklarımız yere basacak sonra yukarısı için savaş vereceğiz”

Bunu duyan adam kombine alır mı ?

Geçtiğimiz sezon sonu ve gerekse de kongre süreci öncesinde artık hedeflerin büyüdüğünü,hedefimizin bu yıl süper lig oldugunu söylemedi mi ?Ya basın sözleri çarpıtarak yazıyo ya da beynimizle mi dalga geçiyolar?Kombine konusunda taraftar'dan çok fazla beklenti içine girmesinler.Taraftarların da sokağa atacak parası yok,ayağını yorganına göre uzatmalılar.Taraftar da biliyor vip kombine almasını ancak geleceğini tehlikeye atmak istemiyor.
İnadına Giresunspor !!!
Reply
25-07-2016, 09:15,
(25-07-2016, 00:42)mvsr Wrote: Giresunspor’un birinci hedefi her zaman bu ligde kalıcı olmaktır. 

pes diyorum artık.
Reply
25-07-2016, 17:00,
O kadar transfer yasağı olan takım varken sen çıkıp ilk hedef ligte kalmak dersen taraftar maça gelmesin bozbağ heyecana gerek yok tek başına izle otur.
Reply
25-07-2016, 19:29, (This post was last modified: 25-07-2016, 19:32 by Semih Karahan.)
Başkanın bahsedilen açıklamaları bende kış gününde soğuk duş etkisi yaptı Sad her zaman süper ligi kovalayan bir takım olucaz bunu göstericez hatta geçen sene kıl payı kaçırdık gibi konuşuyordu. Biz ligde zaten kalıcı değilmiyiz onu anlamadım . Bu sene 3. senemiz olacak. Daha geçen sene gelen adamlar kalıcıyız biz diyorda . bizim başkan neden bunu diyor anlamadım. Tamam kesin konuşmak istiyor anlıyorum ama küme düşmeme oynamak nedir. O zaman gidip Tomic'i neden alıyorsun. Git daha düşük para alan yabancı al yada türk al. Bu açıklamadan sonra maçlara gelen kişi sayısıda daha düşecektir. Zaten geçen senede istemeye istemeye play off potasına girdik neyse. Bi kaç maç kazanınca ligde kötü olunca bi anda yukarda olduk. Sonra başkandan birkaç video hani sonunu getirin gibisinden e tabi sonuda gelmedi. Neyse bakalım lig başlasın göreceğiz. Başkan takımların kurduğu kadrodan bütçelerden mi korktu bilemedim.

Edit:Birden dün maç vardı noldu o. Hiç bir yerde ne sonuç ne kadro bişey göremedim. Samsun-Giresun maçının bile sahadanda kodu falan vardı sonucu öğrenmiştik. Yerel basında da sonuç ile ilgili hiçbirşey yazmıyor.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 18 Guest(s)