5. Hafta / Elazığspor - GİRESUNSPOR
25-09-2016, 20:04,
RE: 5. Hafta / Elazığspor - GİRESUNSPOR
bugün bende yayınlar açılmadı. Dondu yani, internetimde bir sıkıntı var bayadır. Neyse ilk gol için hüsam + eser iş birliği deniyor bilmiyorum doğru mu?

ilk 45 dk yı izlemedim ama geçende dediğim gibi sezona ne kadar iyi başlasakta yine çıkamayacağımızı düşünüyorum o yüzden kupada kalmak isterdim. Yedek kadroyla gitmek falan boş iş.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
25-09-2016, 20:05,
Deplasmanda beraberliğe yatarsın ortasahayı kalabalık tutarsın...Zaten kanatlarda hızlı futbolcularımız var ileriyede çek zenciyi atarsan atarsın atamaz yersen oyunu değiştirirsin hücuma dönersin...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
25-09-2016, 20:09,
(25-09-2016, 20:04)maicon_28 Wrote: bugün bende yayınlar açılmadı. Dondu yani, internetimde bir sıkıntı var bayadır. Neyse ilk gol için hüsam + eser iş birliği deniyor bilmiyorum doğru mu?

ilk 45 dk yı izlemedim ama geçende dediğim gibi sezona  ne kadar iyi başlasakta yine çıkamayacağımızı düşünüyorum o yüzden kupada kalmak isterdim. Yedek kadroyla gitmek falan boş iş.

https://www.periscope.tv/w/araqcTEwMzI0N...v3TfJzwA==

33.dk dan itibaren izle.
Reply
25-09-2016, 20:11,
beyler devam eden yayın varmı
Reply
25-09-2016, 20:31,
facede tff 1. lig var, 3 sayfada linki paylaşılan ancak sorun bende mi değil mi bilmiyorum 30 sniyeden fazla izleyemedim. böyle işin ta bilmem neresine koyayım bırakın maçı izlemeyi, gol özetlerini veya nasıl olduklarını bile bilemiyoruz. abwo kırmızı yemiş ama hala canlı skor sitelerine düşmedi.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
25-09-2016, 20:37,
Önce hükümetin, sonra spor bakanının, TFF'nin, TRT'nin, Digiturk'ün taaaa en içten selamlarımı yolluyorum.Kabul et yarebbi.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
25-09-2016, 21:02,
2. Yari top hep bizdeydi. İlk yariyi tutmus olsaydik ikinci yari farkli olabilirdi. Bu da hocanin taktik hatasi. Elazig oyundan dustu. Her seye ragmen eger bir gol silahimiz olsaydi maci cevirme noktasina getirebilirdik. İlk yari da ileri gonderdigimiz toplar duvardan doner gibi donmustu. Su takima nasil adam gibi bir golcu alinmaz Allah askina. Vedat'i mumla degil kamyon fariyla ariyoruz.
Reply
25-09-2016, 21:04,
Ders olsun
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
25-09-2016, 21:26,
(25-09-2016, 20:37)mvsr Wrote: Önce hükümetin, sonra spor bakanının, TFF'nin, TRT'nin, Digiturk'ün taaaa en içten selamlarımı yolluyorum.Kabul et yarebbi.

Öyle olmuyor o isler. Passolig almicaksin aldirmicaksin maçlara gitmicen gerekirse üç beş ay bak nasıl yola geliyolar. Herşey bizim elimizde yeterki orgutlenelim
Reply
25-09-2016, 22:08,
Maçı izleyemedim doğal sağlıklı yorum yapamıyoruz ama 5 haftalık duruma baktığımızda iyi durumdayız önceki senelerde bu durumda olsak öpüp başımızın üstüne koyardık hocanın net 11 bence belli değil 1-2 haftaya nereye oynayacağımız belli olur
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)