5. Hafta / Elazığspor - GİRESUNSPOR
26-09-2016, 20:45,
RE: 5. Hafta / Elazığspor - GİRESUNSPOR
bizim tek şansımız hücum oynamak. gol atsakta atmasakta topun bizde kalması lazım. yoksa top rakibe geçtiği anda çok kolay gol yeme alışkanlığımız var zaten. maçı adam akıllı izleyemedik ama hoca sanırım ilk yarı top onlarda kalsın ama 0-0 a kitleyelim 2. yarı vurmayı planlamış gibiydi. zira ilk yarı top onlardaydı genelde. ve top onlarda olunca daha ilk yarıdan maçın sonucu belli oldu. bunun içinde kondisyonumuzun çok çok iyi olması lazım sıkı pres yapmak şart. ya bu maç kazaydı, yada önceki 4 maç şanstı. bence bu maç kazadır. 4 maçlık süper futbolumuzu çöpe atamayız.
Reply
26-09-2016, 21:26,
Hüsam+Eser Elele Smile Süper Lige Daha önce yazdım bizim bu sene en büyük sıkıntımız kale, kaleci almalıydık, hüsama gelince devre arası Görelespora versinler ...
Başkentten !
Reply
26-09-2016, 22:07,
(26-09-2016, 20:45)kerasus Wrote: bizim tek şansımız hücum oynamak. gol atsakta atmasakta topun bizde kalması lazım. yoksa top rakibe geçtiği anda çok kolay gol yeme alışkanlığımız var zaten. maçı adam akıllı izleyemedik ama hoca sanırım ilk yarı top onlarda kalsın ama 0-0 a kitleyelim 2. yarı vurmayı planlamış gibiydi. zira ilk yarı top onlardaydı genelde. ve top onlarda olunca daha ilk yarıdan maçın sonucu belli oldu. bunun içinde kondisyonumuzun çok çok iyi olması lazım sıkı pres yapmak şart. ya bu maç kazaydı, yada önceki 4 maç şanstı. bence bu maç kazadır. 4 maçlık süper futbolumuzu çöpe atamayız.

Tam tersi. İlk yari cok adamla hucum ettik. Yedigimiz ilk golu de kintradan yedik hatta. Bence ilk yari biraz sakin oynayip 0-0 a baglasaydik maci alirdik. Cunku ikinci yari Elazig kondisyon olarak cok dustu. Bizde diger takimlardaki gibi bir tane skorer yabanci olsa oradan bile maci cevirme sansimiz olurdu. 

Ben mi futboldan anlamiyorum acaba? Arkadas yabanci stoper aldin da basin goge mi erdi?  Olsaydi bi zenci skorerimiz boyle mi olurdu? Yabanci stoperin yerliden fazla katacagi ne var? Transfer yapamayan Elaziğ'i bile yabancilar sirtliyor. Orta sahamiza harcanan paraya aciyorum. Gercekten ziyadesiyle yeterli bir orta saha ve kanat portföyümüz var. Defansin ortasi da tamam ama kaleci, bekler ve ileri uc sikinti. İlk golde Tom Husamin agzina s....  resmen. Ozgurcan yukariya oynayacak takimin iyi bir yedegi olur. Okafor desen saat toptancisi. Spor28 de Okafor begenildi, Okafor goze girdi vs... ismarlama siparis haber yapiyor. Zaten spor28 de ben bu zamana kadar 1 tane duzgun dise dokunur haber gormedim.

Devre arasinda dedigim yerlere 3 ya da 4 takviye yapilirsa (adam gibi) bu kadro ilk 2 ye bile oynar ama iste ilk yarida o potadan kopmamak lazim
Reply
27-09-2016, 09:41,
Sol kanata şuanda üsküdar anadolu'da oynayan BJK alt yapısında yetişmiş Görele'li Ümit Karaal alınabilirdi. Çocuk 21 yaşında. Sene başında A.demir aldı ama Erkan Sözeri onu gönderdi. Böyle giderse A.demir yönetimi de onu gönderecek. Kaleye , Defansa ve Forvet ee adam alınması gerektiğini ne kadar zamandır söylüyoruz. Ama son dakika kim boşta kalırsa onu biz alıyoruz. Bu halimize şükür edelim bence.
Dereli'li
Reply
27-09-2016, 11:03,
atanın tutanın iyi olacak demişler. bizde atan da pek iyi değil tutan da. bak eses kalecisi boffin 5 maçta 3 penaltı kurtardı üstüne bir de gol attı. bolunun, yeni malatyanın, balıkesirin zencileri adam yiyor.
Reply
27-09-2016, 13:43,
En bilindik örneği Muslera.GS'nin puan almasına her zaman artı etki yapıyor diye biliniyor.
Eser'e de suç bulamıyorum ki.Yaşını almış bir oyuncu.Ne zamandır yazıyordum bunu.Yönetimin hatası.
Rızvan'da keza öyle.Yaşını almış bir isim.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
27-09-2016, 14:14,
(27-09-2016, 13:43)mvsr Wrote: Eser'e de suç bulamıyorum ki.Yaşını almış bir oyuncu.Ne zamandır yazıyordum bunu.Yönetimin hatası.

aynen öyle. eserin suıçu yok. geçen sene harşika performans sergilemiş olup bu sene sıçsa tamam dersin geçen seneki performansına güvendi kaleci transferi yapmadı. ama değil. geçen senede kaç tane maç hediye etti ama ona rağmen seneyi yine esere güvendi. olacak iş değil.
Reply
27-09-2016, 20:01,
(27-09-2016, 14:14)kerasus Wrote:
(27-09-2016, 13:43)mvsr Wrote: Eser'e de suç bulamıyorum ki.Yaşını almış bir oyuncu.Ne zamandır yazıyordum bunu.Yönetimin hatası.

aynen öyle. eserin suıçu yok. geçen sene harşika performans sergilemiş olup bu sene sıçsa tamam dersin geçen seneki performansına güvendi kaleci transferi yapmadı. ama değil. geçen senede kaç tane maç hediye etti ama ona rağmen seneyi yine esere güvendi. olacak iş değil.
Eserin iyi yada kötü kaleci olması önemli değil yönetime göre 35 yaşına gelmiş futbolunun son demlerinde alacağı ücret eminim normal bir kalecinin yarısı kadardır eee ne gerek var transfere ucuz olsun yeter.
Reply
27-09-2016, 22:18,
Bizim hedefimiz bence süperlig falan değil. Kalabildiğimiz kadar bu ligde kalarak takımın borcunu sıfırlamak istiyor. Ama yanlış kararlar ve yanlış transferler yüzünden bizim borcumuz hayatta bitmez. Bizde bu ligde gidip gelmeye devam ederiz. Kime sorsan geçen seneki takımın neresine takviye yapalım diye mutlaka forvet ve kaleci der. Ama biz buralar hariç her yere transfer yaptık. Elimizdeki forveti de yok pahasına sattık.
Dereli'li
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)