7.Hafta | Eskişehirspor 1-0 GİRESUNSPOR
16-10-2016, 17:59,
RE: 7.Hafta | Eskişehirspor - GİRESUNSPOR
İlk yariyi iyi oynadigimiz bir maci bi kornerle kaybettik malesef golcu sorunu var ozgurde sakat olunca okafor hizli guclu teknik sifir golcu teknik olacak bizde yok yedigimiz golde berkanin adam kacirmasi ve sadece topun gececegi yerden sansizlik eklenince bi pozisyonla mac gitti hayirlisi ne diyelim
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
16-10-2016, 18:01,
forvetimiz okafor çok kötü. diyorum yaa son dakika alınan adamda ne bekliyorsunuz ki. hatta padriel ii bile alsaydık bugün lider olurduk. bu takıma çok yazık oluyor. ewimizdeki maçları kazanmak güzel ama deplasmanda güzel oynayarak puan alamazsak üst lige falan çıkamayız. ama doğru biz ğst lige çıkmak istemiyorduk değil mi ?
Dereli'li
Reply
16-10-2016, 18:03,
Erkan her iki kanadı yol etti hüsamla berkan seyretti hoca tomici çıkarmayacaktı okaforda çımayacaktı her ne kadar yetersizde olsa forveti ikilemek daha mantıklı idi
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
16-10-2016, 18:10,
(16-10-2016, 17:21)einstein78 Wrote: bu kadarkolay gol yersen. eline gelen fırsatları değerlendiremezsen. olacak sonuç maalesef bu olur.

Maçın özeti bu.
Reply
16-10-2016, 18:11,
Takımın ortası yok. Belirli bölgeler mükemmel, belirli bölgeler rezalet. Ama ben bu takımın iş yapacağına inanıyorum. Her ne kadar seyircisiz de olsa Eskişehir deplasmanında 3 puana oynadık, beceriksizliğin kurbanı olduk.
Reply
16-10-2016, 18:16,
Şu maçta Vedat Muriçin oynadigini hayal ediyorum da...
Reply
16-10-2016, 18:20, (This post was last modified: 16-10-2016, 18:22 by maicon_28.)
biz bu analizi temmuz ayında yapmıştık. Takımın hissedilmeyen, farkına varılmayan berbat noktası sağ bek ve sol bek. Özellikle sağ beklerimiz geçen sene bizi onlarca defa yakmasına rağmen hiç yerlerine transfer düşünülmedi. Üstelik forumda bile yeterli görenler vardı. Alın size yeterli golü berkan yüzünden yemişiz öyle deniyor.

Maçı izleyemedim, bilemiyorum kimler iyiydi ama hocanın hücum sistemini çok beğensemde daha deplasmanda galip gelemediğimizin altını çizerim..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
16-10-2016, 18:31,
Sag bek sol bek hucumda sıfır takim bence iyi Playoff a rahat kalacaktır fakat beklere bir çözüm bulmaliyiz Hüsamettin in yerine Antalya dan gelen gökhan i denemenin vakti geldi
Derelili çotanak
Reply
16-10-2016, 19:01,
Hee bu arada taraftarlık nasıl oluyor onuda gördük adamlar boş stada 20 bin bilet sattı 20 liradan, anasını satim 10 liradan maça sokamıyoruz milleti Giresunda beleş bilet peşinde taraftarımız, taraftar demek es es liler gibi olmak demek, ben kaçan puan bazında değerlerndirdirdiğimde 1 puan hakkımızdı ama olmadı takım genel manada güzel beğeniyorum, sadece sıkıntı olan kişiler var guido kaçırdığı pozisyondan sonra yussuf a yaptığı karışma sanane hareketi hoş değil, guido yedek kalmaya alışmamalı, biraz laçkalık yaşıyo bu arada yussuf 11 de oynamayı hakkediyor çok istekli montalama yapılmalı gelecek maç, özgürcanı arayağımızı düşünmüyordum ama galiba olmadığında sıkıntı yaşıyacağız gibi,
Başkentten !
Reply
16-10-2016, 19:06,
bir gün bizim kalecimizde yan toplara çıkacak, maçın özeti bu aslında
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)