15 Hafta : Giresunspor - Samsunspor
19-12-2016, 20:43,
RE: 15 Hafta : Giresunspor - Samsunspor
3-0 dan sonra 4. gol için dalga dalga gelmeler falan. noluyoruz olm? yoksa dublür mü kullanıldı bu maçta? nasılsa yeşil beyaz ayağına celtic falanmı çıktı maça?
Reply
19-12-2016, 20:55,
Yücel İldiz'in maç sonu öyle açıklamalar yaptıki sanki takım kümede kalma savaşı veriyor.Adam o kadar şampiyonluklar yaşamış, hiç bir iddaalı açıklaması yok, heyecan yok bu sene olmazsa seneye diyor ben parama bakarım der gibi.. valla futbolcu olsam bu hoca takımdan soğutur adamı suratsızın teki.
Reply
19-12-2016, 20:56,
Maçın en Gereksiz adamı abwoydu..kontenjan doldurmaktan baska bir şeye yaramıyor. .Allah ını seven bana anlatsın benim göremediğim bir meziyeti mi var Maçın adamı bence dimitriadis idi bu adam receple birlikte takımın bel kemikleri
Derelili çotanak
Reply
19-12-2016, 21:35,
Abwo bugun gdrcekten kotuydu. Gecen yilki Abwo takima en fazla katkiyi verenlerdendi. Bu yil da inisli cikisli genelde kotunun iyisi durumu vardi ama bu mac cok kotuydu
Reply
19-12-2016, 22:21,
Bu takımın defansı çok kötü azıcık baskı yesek saçma salak hatalar yapıyoruz üç puan iyi oldu artık toparlanmamız lazım
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
19-12-2016, 22:45,
Haftaya Denizliden puanı alalım en fazla 3 puan geride gireriz devreye. Devrede artık geçen sene bulduğumuz gibi Tugay Vedat gibi kaliteli ayaklar bulmak lazım
Reply
19-12-2016, 23:47,
Maç beklendiği gibi 3 puanla geçti önümüzdeki 2 maçında öyle geçmesi içten bile değil, lakin dodo ve abwo ya bi ayar vermek lazım birde laubalilik had safhada 2-0 sen gol atmıyosun bencillik yapıp ya da d..şş.. geçip sallanıyosun maça çok hızlı başlamak çok çok ekstra sevindirdi beni umarım artarak devam eder birde tomic olayı bitmiş sanırım halbuki orta sahaya monte etsek on numara olacaktı ayrılacak devre arası ...
Başkentten !
Reply
20-12-2016, 16:00,
Abwo berbat devre arasında yol verilmesi lazım. Dodo geçen seneden çok farklı. Okafor reis zaten bomba. Tomic kadroya giremiyor büyük ihtimalle yolcu. Ulan milletin yabancılarına bak bi de bizimkilere .
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
22-12-2016, 11:05,
Bu hafta denizli maçı çok önemli kazanırsak 2 hafta ust uste içeride oynayacağız inşallah maçta olacağım 200 e yakın bilet satılmış sağlam taraftarımız olacak
Derelili çotanak
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)