18.Hafta: GİRESUNSPOR - ALTINORDU A.Ş.
21-01-2017, 20:32,
RE: 18.Hafta: GİRESUNSPOR - ALTINORDU A.Ş.
Dilaver girdikten sonra baya etkiliydi. Jones fiziksel olarak güç kattı. Promise kırmızı kazandırmak dışında etkisizdi.
Reply
21-01-2017, 20:33,
İgorsun oynamaması adeta iki haftadır defansı topladı Onur hem hızlı hemde kademeyi iyi yapıyor Jones ilerleyen haftlarda özgürcanla banko oynamalı İsaac yeterli gözükmüyor abwo iyi gasta dilaverin sagdan yaptıgı o ortaları bir türlü yapamıyordu dilaver iki orta yaptı biri gol oldu digeri tehlike yarattı playoff iddası devam ediyot deplasman maçları durumumuzu netleştirecek
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
21-01-2017, 20:43, (This post was last modified: 21-01-2017, 20:44 by 123456.)
Şimdi Balikesirden puanı alıp gelmek lazım. Yaklaşmalarına izin vermemeliyiz.
Reply
21-01-2017, 20:49,
Dilaver ve jones iş yapacak gibi, özelikle dilaver, 3 puanımız hayırlı olsun ittire kaktıra gidiyoruz iş ciddiye binerse potayı bırakmaz deyip umutlanalım şimdi zamanı Smile
Başkentten !
Reply
21-01-2017, 21:00,
kotu oynadık tabı rakıbın katı savunmasıda bunda etkılı oldu pozısyon bulamadık abwo yapamadıgını dılaver gırer gırmez yaptı ıkı etkılı orta golu getırdı ama egrı oturalım dogru konusalım sanslıydık dılaverın pozısyonu net penaltıydı bence cogu hakemde verırdı allahtan bu calmadı yoksa kaybederdık
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
21-01-2017, 21:16,
artık tek forvet saçmalığından vazgeçmemiz lazım 80 dk yapmadığımız şeyi son 10 dk da yaptık maçı aldık özellikle jones sol kanadı dümdüz etti hazır olduğunu belli etti, dilaver ilk girdiğinde biraz saçmaladı ama sonraya doğru çok iyi ortalar kesti, üstüne de şut çekti oynadıkça abwodan iyi işler çıkarabilir tek eksiği maç oynamak.. isaac ise bu ikiliyle beraber goller bulabilir tek başına zerre katkısı olmaz. Dodonun oyundan çıkmasına da ayrıca sevindim inşşaallah bizim gördüğümüzü görmüştür hoca zerre katkısı yok üstelik aşırı kilolu ve ağır kalıyor.Yerine genç yerli bir oyuncu bulunabilir. Bu haftada öyle böyle kazandık fakat dediğim gibi play off istiyorsak çift forvete dönmeliyiz.
Reply
21-01-2017, 21:29,
bi tane lutfen sol bek alın husamın ıyı nıyetınden suphem yok defansta yapıyo ama sıfır hucum sag bek almıcaklar berkanda husamın bı tık ustu on lıberolar panos recep solda jones yedek volkan sagda dılaver yedek abwo forvet arkası volkan ısaac transfer ne guzel olur forvet arkasına aslında tomıc oynasa orada cok etkılı olur ama hıc kadro yapamıcak buyu ıhtımal yerlı bı transfer neden olmasın forvette ozgurcan jones belkı bı transfer balıskesır deplasmanından uc puan bızı ılk ıkının ıcıne ıter beraberlık play off a yenılırsek yenılmeyelıkm Smile ama sonuna kadar her turlu playoff kovalarız bence
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
21-01-2017, 21:37,
Dodoyu macin ilk yarısında rakibe verdiğimiz bir pozisyonda cikartirdim resmen yürüdü koşsa rakibi takip etse pozisyon olmayacak o anda cikartirdim igorstan kurtulduk Jones bu takıma cok katki saglayacak keza dilaverde isaac eski isaac olsa ucurur takimi ama got göbek büyümüş yinede bu 3 kisi girince takim pozisyon uretmeye basladi..panos recep göbekte oynamalı dodo kesilmeli 3 on liberoyla pozisyon bulamazsın...
Derelili çotanak
Reply
21-01-2017, 22:27,
Çoğu arkadaşın kadro seçimine katılıyorum. Onur Özgür ikilisini artık bozmamak gerekir. Dodo'nun durumu malum. İgors'u ön liberoda, Panos'un yanında bir denemek gerekir diye düşünüyorum. Kuvvetli ve fiziğine göre hızlı. O bölgedeki ufak hataları tolere edilebilir. Hem havadan golcü özellikleri de var. Hava toplarına daha rahat çıkar. Kendi ülkesinde ve milli takımında ön libero oynuyor zaten. Hazır bir Dilaver Abwo'yu kesecek gibi görünüyor. Ortaları ölümcül. Solda Volkan şimdilik diğerlerinden bir adım önde. Birde Jones'in gerçek mevkisi forvet arkası, kanat değil. Bu gün kısa sürede etkili oldu, ama maçın tamamını kanatta çıkaramaz.
Reply
22-01-2017, 00:41,
Şöyle sosyal medyaya bakıyorumda herkes geçen seneki gibi erkenden şampiyonluk havalarına girmiş bence çok yanlış daha 16 maç var ve üstüne basa basa söylüyorum Sol bek ve Orta sahaya ofansif oynayan bir oyuncu şart Dodo ve Hüsamla lige başlamak zaten hataydı hala geç kalmış sayılmayı. İgors meselesini Onurla çözdük kadroya 1 yabancı daha katabildik şimdi sıra Dododa. Kazanınca herşey yolunda gibi duruyor fakat asıl şimdi transfer lazım bu saatten sonra transfer yapmamanın tek açıklaması ligte kalmak olur..
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)