20.Hafta l Giresunsporumuz - Şanlıurfaspor
12-02-2017, 18:10,
RE: 20.Hafta l Giresunsporumuz - Şanlıurfaspor
İki hafta önce acaba play off, şimdi acaba ilk iki, iki hafta sonrasına Allah kerim. Ben hala play offu hak edecek futbol oynamadığımızı düşünüyorum. Ben hep öyle düşüneyim, takım hep üç puan alsın.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
12-02-2017, 18:13,
İlk yarıda böyle fırtına gibi girmiştik sonra zorlu maçlardan elimiz boş dönmüştük umarım bu sefer öyle olmaz önümüze gelene çalarız...Manisa Eskişehir Bolu diye başlıyoruz hayırlısı bakalım...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
12-02-2017, 18:13,
Haftaya puan çıkarmak lazım ki bu galibiyetin anlamı olsun. Bence ez kötü beraberlikle döneriz. Yeter ki Berkan bu formu korusun,Onur korusun. Çok iyi bir maçtı,az gol yediğimiz sürece önümüz açık.
Reply
12-02-2017, 18:15,
penaltı pozısyonunu kacırmıstım yenı gordum yuh be yuh goz var nızam var kardesım acık secık gogsune carpıyor ya bu kadarda goz gore gore eyyam yapılmazkı ama takım formda ve artık ılk ıkı demeye baslayalım yolunuz acık olsun adamlar bu saatten sonra bence yonetımede hocayada oyuncularada sadece yapıcı elestrı yapılmalı kımsenın beklemedıgı seyler oluyor herkes hem fıkırdır bence
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
12-02-2017, 18:18,
9 nisandaki Bandırma maçına kadar her maç final bizim için. İlk iki hayal bence hala ama play off da kalmak için önümüz açık. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Hiç bir takıma bağlı kalmadan. Bence en önemli avantaj bu. Yolumuz açık olsun. Haydi takım be!
Reply
12-02-2017, 18:19,
Sahada alınan 3 puanın yanında oynanan oyunda çok mutlu etti. 90 dk boyunca tam saha pres yaptık iyi alan daralttık ve rakibi müthiş bozduk.Özgürcan,recep,volkan müthiş savaştılar. Herkes savaştı ama bu üçünün ismini özellikle söylemek istedim.
Hocada gerçekten disiplinki bir takım meydana getirmiş.Onu da tebrik ederim. Yalnız şu kornerler çok sinirimi bozdu. En ufak bir tehlike yaratamadık. Bunlara çalışmamız lazım.

HELAL OLSUN ÇOCUKLAR BUGÜN GURUR DUYDUK SİZLERLE
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
Reply
12-02-2017, 18:21,
(12-02-2017, 18:10)chotanax Wrote: İki hafta önce acaba play off, şimdi acaba ilk iki, iki hafta sonrasına Allah kerim. Ben hala play offu hak edecek futbol oynamadığımızı düşünüyorum.  Ben hep öyle düşüneyim, takım hep üç puan alsın.

Ptt de futbol  olarak  beni tatmin eden takım yok  daha doğrusu  istikrar yok  bir hafta iyi olan diğer  hafta içeride  5 yiyor..saka gibi ligin en az gol  yiyen takımıyız..burada ıstikrar  önemli  4 de 4 ptt gibi ligde bence  muazzam
Derelili çotanak
Reply
12-02-2017, 18:22,
Canlı puan durumu

Attached Files Thumbnail(s)

Reply
12-02-2017, 18:23,
Bu arada Dimitriadisi al süper ligde kafaya oynayan her takıma köy rahat oynar...ligin en iyi onliberosu..mustafa kaplana bu konuda tesekkur etmeliyiz
Derelili çotanak
Reply
12-02-2017, 18:38,
Bu iş hava işi. Haftaya Manisa maçı önemli. O maçı alırsak rüzgar ilk iki için esmeye başlar.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)