20.Hafta l Giresunsporumuz - Şanlıurfaspor
12-02-2017, 18:42,
RE: 20.Hafta l Giresunsporumuz - Şanlıurfaspor
Hesaba kitaba gerek yok. Her mac final. Kucugu buyugu ayirmadan her mac galibiyete odaklanmak lagzim. Yenemiyorsanda yenilmeyeceksin. Surda liderle kac puan var ki sonucta? Illaki biryerlerde puan kayibi olur ama Yucel Hoca takimi cok guzel motive etmis ve en onemlisi takim ruhunu yeniden olusturmus.
Reply
12-02-2017, 18:47,
(12-02-2017, 18:23)sokakbaşımeyhane Wrote: Bu arada Dimitriadisi al süper ligde kafaya oynayan  her takıma köy rahat oynar...ligin en iyi  onliberosu..mustafa kaplana bu konuda tesekkur etmeliyiz

Mustafa hocanın transferli çok kaliteli adamlardı. Zaten 1.lige süper ligdrn gelen transferler sadece hoca lobisiyle geliyor. Sağolsun. Tomic de oynasa müthiş olacak ama.
Reply
12-02-2017, 18:52,
(12-02-2017, 18:42)Okan Wrote: Hesaba kitaba gerek yok. Her mac final. Kucugu buyugu ayirmadan her mac galibiyete odaklanmak lagzim. Yenemiyorsanda yenilmeyeceksin. Surda liderle kac puan var ki sonucta? Illaki biryerlerde puan kayibi olur ama Yucel Hoca takimi cok guzel motive etmis ve en onemlisi takim ruhunu yeniden olusturmus.

Yahu zaten sene başı transferlere,hazırlık maçlarına baktığımızda objektif olarak ilk 5 im benim belliydi. Kendi aralarında yer değiştirebilirler ama Eskişehir,Malatya,Bolu,Sivas ve Göztepe. Bolu düşüşe geçti hemen yerini aldık. Biz bu performansı koruyalım da,diğerleri düşerse hazır kıta bekliyoruz mesajı verelim.
Reply
12-02-2017, 21:24,
Geçen yıl en çok eleştirdiğimiz Eser kendini oldukca toplamış gördüm...Jonnes bu takıma kesinlikle monte edilmeli İsaac tam bir golcü ama bu zamana kadar hiç 90 dk performansını görmedik her maçta atıyor maşallah...Berkan bugün çok iyiydi sol kanadımız pek fazla çalışmadı bugün Hakem çok kötü bir maç yönetti...
Zorlu rakiplerle mücadelemiz başlayacak her hafta alabildiğimiz kadar puan alıp ilk altıdan kopmayalım yeterli ilk iki zor görüyorum bende birde Tomiç ufak ufak takıma ısındırılsa oda pişmadır herhalde kendisini toplasa bu takıma faydası dokunacaktır.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
12-02-2017, 23:00,
https://www.facebook.com/giresunsporluyu...f=NEWSFEED

Şu videoda gülümsemeyen vallahi bizden değildir. Hele 1.03'de kahkaha attım. Big Grin
Reply
12-02-2017, 23:11, (This post was last modified: 12-02-2017, 23:13 by Çotanax.)
Başkan 10 bin tl prim vereceğini söylemiş maç sonrasında.Her hafta prim veriliyor galiba.Umarım süperlige çıkarız.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
Reply
13-02-2017, 11:00,
Şu tomici takıma monte edebilsek ya. Dododan daha kötü oynamaz heralde
Reply
13-02-2017, 14:32,
Takım bu güven ve moral ile inşallah Süper lige yol alacak...
Reply
13-02-2017, 15:41,
(12-02-2017, 23:00)ArmanınPeşinde Wrote: https://www.facebook.com/giresunsporluyu...f=NEWSFEED

Şu videoda gülümsemeyen vallahi bizden değildir. Hele 1.03'de kahkaha attım. Big Grin

bizim başarımızın sırrı bu zaten aile ortamı ve paraların zamanında yatıyor olması
Reply
13-02-2017, 16:31,
Resmi Twitter sayfasında maçın yıldızı anketi var,katılmayan varsa katılabilir.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)