21.Hafta l Manisaspor 1-2 Giresunsporumuz
18-02-2017, 14:55,
RE: 21.Hafta l Manisaspor - Giresunsporumuz
Allahım öldük öldük dirildik ama aldık 3puanı. Bravo adamlara.
Reply
18-02-2017, 14:56,
yeaaa 3 puan

jones carioca boşu boşuna atıldı tekrarını göremedik
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
18-02-2017, 14:58,
Jonesi hoca hic yoktan atti iki sari kartta bosunaydi 3 puan guzel oldu
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
18-02-2017, 15:00,
Allahım sana şükürler olsun hakeme rağmen 3 puanı aldık sarı kartın pozisyonunu bile göremeden 10 kişi kaldık çok tufaf. ama futbolun adaleti bu sefer tecelli etti. teşekkürler çocuklar yüreğinize sağlık özellikle maç sonu berkan ve dimitriadisin sarılıp ağladığı anda gözlerim yaşardı valla şampiyonluk yakın inşallah..
Reply
18-02-2017, 15:01,
HAKEMIN IKINCI YARIDA YAPTIGI TARAFLI TUTUM A VE ONA RAGMEN BU MACI KAZANAN YÜREKLERINI SAHAYA YANSITAN TÜM OYUNCULARI MIZI TEKNIK KADROYU CANDAN TEBRIK EDIYORUM
Reply
18-02-2017, 15:02,
SÜPER LIGE SÜPER LIGE SÜPER LIGE
Reply
18-02-2017, 15:08,
hakem ilk yarı gayet iyiydi. Herhalde devre arası penaltıyı görüp onun etkisinde kaldı 2. yarı bizi doğradı..

Olan jones cariocaya oldu neyse Allahtan haftaya VOLKAN OKUMAK REİS geliyor.

Recep-Volkan çok iyi anlaşıyorlar. İyi ver kaç yapıyorlar. Özgürcan da bu ikiliye katılıyor. İyi uyumlu bir üçlü.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
18-02-2017, 15:09,
muhtesem muhtesem yerlısı yabancısı hepsı kenetlenmıs bırıncı donemindekı sampıyonluk gecen sene adana sampıyon oldugu donemı hatırlıyorum yolumuz acık olsun lıderle puan farkı an ıtıbarıyle 1 ve 90 artıda gol yemedık hersey cok yolunda arkadaslar jones nıye kırmızı gordu varmı fıkrı olan kazandıgımız penaltı penaltı degıl acık ve net egrı oturup dogru konusmak lazım ama ıkıncı yarıda hakem macı berabere bıtırmek ıcın elınden gelenı yaptı buda cok nettı yolumuz acık ola şen olaaaaaaaaaaa herkesın deplase yapan buyuk taraftara yonetım teknık ekıp ve oyuncuların emeklerıne saglık fren patladıııııııı Smile))
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
18-02-2017, 15:15,
Ömrümden ömür gitti. B.ktan bir gol yiyip maça adamları ortak ettik.Kahrolurdum bugün puan bıraksaydık neyseki oyuncularımız elinden gelen herşeyi yaptılar ve maçı vermediler.KAZANDIK HEDEF SÜPER LİG
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
Reply
18-02-2017, 15:32,
Maçtan şimdi çıktım..3 puan çok iyi oldu..artik dönüş yok...fakat şuna değinmeden geçemeyeceğim...cepni çotanaklar ile yenimahalle grubu biribirine girdi maçın içine ettiler...sampiyonluk yolunda bunlara gerek yok
Derelili çotanak
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)