22. Hafta | Giresunsporumuz 2-1 Elazığspor
25-02-2017, 00:11,
RE: 22. Hafta | Giresunsporumuz - Elazığspor
(25-02-2017, 00:05)Yaglidereli Wrote: Ümraniye maçı nerede oynanacak? İnşallah o patates tarlasında oynamayız.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.
Reply
25-02-2017, 00:29,
(25-02-2017, 00:10)maicon_28 Wrote: acaba özgür'ün durumu ciddiyse sol stoperde maç eksiği çok yoksa çağlar birinci'yi mi denesek ?

Avantajları: Sol ayaklı, bir stoper için top tekniği ve oyun kurması gayet iyi, stoper için hızı da fena değil..

Dezavantajları: Fiziki durumu kötü olabilir ve onur'un da boyu kısa olduğundan çağlar'ın da boyu kısa kafa toplarında sıkıntı çekebiliriz..

Çağlar hiç oynamadan direk girmez oyuna bence. Umarım ciddi birşeyi yoktur Özgürün ama sakatlık olursa hoca en iyi kombinasyonu oluşturacaktır.İgors yada Cihan kim oynarsa elinden geleni yapacaktır.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
Reply
25-02-2017, 00:34,
(24-02-2017, 23:35)Besli28 Wrote: Panos harikaydı. Adam tam bir profesyonel. Süper Lig'teki bir çok takımda rahat oynar zaten Süper Lig tecrübesi olan bir oyuncu. Allah onu bu kulübe getirenlerden razı olsun.

Resmi hesaplarda duvar kağıdı paylaşıldı bir göz atın isterseniz. Smile

on numara olmuş hemen yapıyorum telefonuma ama sanki forma gibi olmuş kappa falan :Big Grin neyse bu millet bunu anca gördü söylenmeye gerek yok . panos için forumda çogu kişi zamnında sovuyordu ama ben savundum şimdi öyle bir gögsüm kabarıyor ki sanki benim futbolcum Big Grin
Reply
25-02-2017, 00:51, (This post was last modified: 25-02-2017, 00:52 by cotanak88.)
Şükürler olsun bu maçı da atlattık, iyi oynamadık ama iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum özellikle dimitriadis insan üstü mücadele veriyor genel olarak baktığımızda bugün kötü diyebileceğimiz bir oyuncu yoktu kalecisinden defansına kadar herkes koştu mücadele etti hüsamı saymıyorum onu da böyle kabul etmek lazım :-)
şimdi geldik ümraniye maçına o maçı da kazanacağımızı düşünüyorum fakat beni düşündüren erkan sözerinin bizim takımı hemen hemen tanıyor olması, iyi analiz edecektir ama Allahın izniyle taraftarın da desteğiyle o maçı da alacağız inşallah.
Reply
25-02-2017, 01:04,
(25-02-2017, 00:34)Semih Karahan Wrote:
(24-02-2017, 23:35)Besli28 Wrote: Panos harikaydı. Adam tam bir profesyonel. Süper Lig'teki bir çok takımda rahat oynar zaten Süper Lig tecrübesi olan bir oyuncu. Allah onu bu kulübe getirenlerden razı olsun.

on numara olmuş hemen yapıyorum telefonuma ama sanki forma gibi olmuş kappa falan :Big Grin neyse bu millet bunu anca gördü söylenmeye gerek yok . panos için forumda çogu kişi zamnında sovuyordu ama ben savundum şimdi öyle bir gögsüm kabarıyor ki sanki benim futbolcum Big Grin

Zaten 50. yıl forması duvar kağıdı diye yazıyor reis :Smile

Panos'un hakkını vermek gerek müthiş bir profesyonel.
Reply
25-02-2017, 01:29,
Yalnız şunu söylim manisa da Elazığ da olduğu yeri hak etmiyor. Urfa antep belediye gibi takımların oynadığı oyunun yanında bu takımlarınki Barcelona kalır.
Reply
25-02-2017, 02:07,
(25-02-2017, 01:04)Besli28 Wrote:
(25-02-2017, 00:34)Semih Karahan Wrote:

Zaten 50. yıl forması duvar kağıdı diye yazıyor reis :Smile

Panos'un hakkını vermek gerek müthiş bir profesyonel.

ama eline koluna sağlık bu millet daha bunları görmedi :Big Grin ben şimdiden yaptım bile kapak . sadece kappa falan olması belki farklı olabilirdi onu demeye calıstım :Smile ama bu yetti
Reply
25-02-2017, 02:14,
Bu takım çıkacak kardeşim başka yolu yok. SUPER LIGE SÜPER LIGE SÜPER LIGE SÜPER LIGE
Reply
25-02-2017, 12:13,
Manisa maçının ilk 35 dakikası, bu maçın ise gole kadar bölümü, ilk 20 dakikası.Mükemmel bir oyun.Rakip baskı altında çıkamıyor.Sonra tam tersi.Mücadele.O takım gidiyor, rakibi oynatan takım geliyor.
Anlam verebilmiş değilim.Takım niye 2 3 ü aramaz ? Niye duruyoruz ?
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
25-02-2017, 13:59,
(25-02-2017, 12:13)mvsr Wrote: Manisa maçının ilk 35 dakikası, bu maçın ise gole kadar bölümü, ilk 20 dakikası.Mükemmel bir oyun.Rakip baskı altında çıkamıyor.Sonra tam tersi.Mücadele.O takım gidiyor, rakibi oynatan takım geliyor.
Anlam verebilmiş değilim.Takım niye 2 3 ü aramaz ? Niye duruyoruz ?

"Bu üç puandan çıkartacağımız dersler var. İyi oynarken skoru da netleştirmemiz lazım ki oyunun sonlarında zorlanmayalım." 
Yücel Hocanın maçtan sonraki açıklamaları. Çözümü bulacaktır teknik ekip.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)