22. Hafta | Giresunsporumuz 2-1 Elazığspor
25-02-2017, 14:25,
RE: 22. Hafta | Giresunsporumuz - Elazığspor
Çözümü bulmak zorundayız.Üst sırada ki takımlar ile oynarken işler daha farklı olur.Çünkü kaliteli ayakları var.Oynatırsak onları maç gider.
Özete bakayım dedim berbat hazırlanmış.Sadece goller var.Kalecilerin karşılıklı çıkardığı toplar var maç içerisinde insan onlardan da koyar.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
25-02-2017, 20:43,
Göztepe top çevire çevire buldu golü,maçı aldı. Manisa 2 net pozisyon harcadı,birini atsalar puan kaybı garantiydi ama olmadı. Ulan rakiplerle oynayacağımız maça kadar puan kaybetseler de beraberliğe sevinebilecek duruma gelsek artık. Kaç senedir hiç kısmet olmadı Smile
Reply
26-02-2017, 14:49,
Bizim mertcan çorum belediyede çoşuyor Big Grin iki tane gol attı. gidicektim maçı izlemeyede kısmet olmadı :/ çorum belediyede iyi süre alıyor
Reply
26-02-2017, 18:04,
eskişehir puan kaybetti. o da olumlu Big Grin
Reply
26-02-2017, 18:10,
(25-02-2017, 20:43)stantheman05 Wrote: Göztepe top çevire çevire buldu golü,maçı aldı. Manisa 2 net pozisyon harcadı,birini atsalar puan kaybı garantiydi ama olmadı. Ulan rakiplerle oynayacağımız maça kadar puan kaybetseler de beraberliğe sevinebilecek duruma gelsek artık. Kaç senedir hiç kısmet olmadı Smile

Eses evinde 2 puan kaybetti,darısı diğerlerine  Big Grin Big Grin Tongue
Reply
26-02-2017, 19:25,
ulan heyecan içinde maç izleyip odanın içinde gool diye bağırmayalı çok olmuş be, özlemişim valla. geçen hafta 2. yarıyı bu haftada 70 ten sonra izleyebildim. hep öndeyken izleyebildim ama çok iyiyiz gerçekten. daha doğrusu biz normal oynuyoruz ama lig çok kötü olduğundan, ptt standartlarında süperiz.

göztepe resmen rakip savunmanın hediyesiyle aldı maçı. ceza sahası içinde 2 oyuncu mal mal izliyor önlerine düşen topu, arkadan göztepeli koştu vurduk gol oldu. göztepe maçına beraberlik yetecek şekilde çıkarsak çok rahat oluruz. eses zaten sene başından beri o kadronun hakkını vererek oynamıyordu.
Reply
26-02-2017, 20:26,
Malatya da Altinordu'nun hjcumdaki yetersizligi ile aldi maci. Eses ilk 2 de olmayacak zaten. Goztepe de iyi degil. Sivas ve Malatya bizimle beraber ilk 2 adayi. Cok iyi oynamadan da kazanabilecek kadro kaliteleri var.
Reply
26-02-2017, 20:54,
Yukardakilerin birbirleriyle yapacağı maçlar belli edecek gibi durumlarını.
Reply
27-02-2017, 01:42,
eğer dejavu yaşanır ve malatya-göztepenin önünde lige çıkarsak bir efsane olur Smile

ama bana yeni malatya kesin çıkacakmış gibi geliyor, diğer takımlar hakkında yorumum bende kalsın 3-4 hafta sonra her şey belli olur
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
27-02-2017, 11:55,
emeği olan herkesin yüreğine sağlık takım müthiş işler yapıyor.ptt gibi ligde 2 maç üst üste kazanmak çok zorken 6 maç inanlmaz bir performans. şu saatten sonra fikstür çok önemli bence 29. hafta kritik o haftaya kadar ilk 2 etrafında olursak avantaj bizde olur fikstür avantajı bize geçer. bir artımızda iki deplasman üst üste bolu göztepe maçları arasında milli takım arası var bu bana göre üstüste 2 deplasman psikolojisini yumuşatır biraz 15 gün arayla deplasmana çıkmış olacağız.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)