24. Hafta | Giresunsporumuz 0-0 Eskişehirspor
13-03-2017, 19:20,
RE: 24. Hafta | Giresunsporumuz 0-0 Eskişehirspor
Tomici sağ kanatta kazanmak lazım. En azından kulübede Jones değil artık Tomic oturmalı.Elimizdeki en yetenekli adam kadro yapamıyor. Ne yasandiysa yaşandı artık geride kaldı. Takımın en önemli isminden yararlanmak lazım.
Reply
13-03-2017, 20:36,
Sivasspor Balıkesirspor maçında hakem maçı Sivasspor kazasın diye elimden gelen her şeyi yaptı Ama başaramadı Hayırlısı olsun kopmadık ılk ıkıden Önümüzdeki iki deplasman maçı durumumuzu belli edecek mac bıtmıs yarım dk gecmıs kornerı kullandırdı ve bos kaleye vuramadı sıvaslı oyuncu mac hakkı beraberlıktı beles bı penaltı bu arada sıvasın ıptal edılen golüde bariz goldü hak yemeyelım gördugumüzü yazalım
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
13-03-2017, 21:15, (This post was last modified: 13-03-2017, 21:22 by sokakbaşımeyhane.)
Sivas ta puan kaybetti bir puanın hatta bir gol herseyi değiştirir bu ligde her puan çok önemli..belki de ümraniye den yemedigimiz 2.gol bizi playofa sokacak..futbolcularimiz bu ligin en değerli topçusu değiller,ya da en fazla para kazananı ama şu bir gerçek bu ligin en iyi Takımıyız..
Bu arada şuna değinmeden geçemeyeceğim takıma bundan sonra moral vermeliyiz iyi bir sinerji oluşturmalıyız umutsuzluga kapılmayalım Siyasette oluşturulan algı yöntemi futbolda dayapılıyor bilinçli olarak...malatya ile sivas garantiymis gibi gösteriliyor.. sivasin sadece 3 puan geridindeyiz..bu oyuna gelmeyelim...soyleyemeye cesaretleri yok ama hepsi de bizden çekiniyor.. 17 puan geriden şampiyon olduğumuzu unutmayalım..son haftaya kadar yarış devam eder...Hep destek Tam destek...En çok bizim ihtiyacımız var...Tam 40 sene oldu...digerleri düşmüş kalkmış çok da sikimizde...biz 3.liglerde turhallarda fatsalarda araklilarda surunurken kimse bizi iplemiyordu...O yüzden İNADINA GiRESUN SPOR
Derelili çotanak
Reply
14-03-2017, 13:32,
Duyduğum kadarıyla nurettin canikli bu sene takımın çıkmasını çok istiyormuş,hatta bu sene de çıkmassa bu takım daha da çıkamaz diyormuş,ümraniye maçındaki oyuna da çok sinirlenmiş,yücel hocanın takımı çıkarması halinde şampiyonluk primi alacağı da söyleniyor,ayrıca devre arası Moestafa El Kabir için büyük çaba sarfedilmiş fakat gençlerbirliği yüksekten uçmuş.
Bu sene gerçekten her kesimden büyük destek var verilen 15-20 bin primler ne kadar istekli olduğumuzun kanıtı bence tıpkı 2.ligteki şampiyonluğumuzda olduğu gibi kenetlenirsek başarırız.
Reply
14-03-2017, 13:44, (This post was last modified: 14-03-2017, 13:45 by mvsr.)
2. ligde ki şampiyonluk da seçim dönemi içerisindeydik.Şu zaman aralığın da yine seçim dönemi içerisindeyiz.İnşallah tarih tekerrür eder çıkarız.
Dedikodu çok olur.Bende duymuştum bu takımın şampiyon olmasını çok istediğini.Ümraniye maçında olduğu gibi iş futbolcularda bitiyor.Kim ne isterse istesin boş.Es es maçına kimse laf edemiyor.Çünkü takım istedi olmadı.

Üst üste 2 deplasman maçı var ve doğrudan rakip bu takımlar.Yenilirsen hooop aşağıya iniyorsun.Çalışmak ve istemek lazım.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
14-03-2017, 22:06,
(14-03-2017, 13:32)cotanak88 Wrote: Duyduğum kadarıyla nurettin canikli bu sene takımın çıkmasını çok istiyormuş,hatta bu sene de çıkmassa bu takım daha da çıkamaz diyormuş,ümraniye maçındaki oyuna da çok sinirlenmiş,yücel hocanın takımı çıkarması halinde şampiyonluk primi alacağı da söyleniyor,ayrıca devre arası Moestafa El Kabir için büyük çaba sarfedilmiş fakat gençlerbirliği yüksekten uçmuş.
Bu sene gerçekten her kesimden büyük destek var verilen 15-20 bin primler ne kadar istekli olduğumuzun kanıtı bence tıpkı 2.ligteki şampiyonluğumuzda olduğu gibi kenetlenirsek başarırız.

Ne kadar acı aslında. Sayın Canikli ... çok istiyormuş,  ... çok sinirlenmiş. Hocaya şampiyon olunursa prim verilecekmiş... vs. vs. 

Kim isteyen; Giresun'umuzun medarı iftiharı Başbakan yardımcımız. Herkes biliyor Canikli'nin desteği olmasa, yönetimin bütün iyi niyetine rağmen mali sıkıntılar yaşayacağını. Acı olanda bu zaten.  YGBS. şampiyon olduğu sene ve öncesinde, iktidar milletvekili Mehmet Geldi maçlardan eksik kalmıyordu şampiyonluk pastasından iktidar payını almak için. Var mı şimdi ilgilenen. Seneye 3. yılımız olacak lig de. 4. veya 5. yıla bir salon yetişirse yine Canikli yapmış olacak. Yani, Allah hükumetten razı olsun moduna devam. Onlar olmasa bu memlekete bir çivi bile çakılmazdı denilecek. Yapılması gereken ne varsa, devlet yapmıyor, hükumet yapıyor. Allah hükumetten razı olsun, onlar olmasaydı şampiyon olamazdık denilecek sonuçta.

Bu durum yalnızca bizim için değil, herkes için geçerli. Kim amacına ulaşırsa, Allah Akp. den razı olsun diyecek. Emeğimizle, düzgün yönetimimizle, futbolcu ve taraftarımızla başarılı olduk denmeyecek. Başarıda ki iktidar payı ön plana çıkarılacak hemen. Forumlarda tartışılacak. Başarıya ulaşan takımın taraftarı kıvıracak. Siz de zamanında falanca Bakanın veya vekilin desteğini almıştınız diye. 

Futbolunda, her sporunda proje takımları var. Kasımpaşa, Başakşehir, Osmanlı borçsuz. Müthiş projeleri var deniliyor. Ben unutmuyorum Kasımpaşa'nın çıktığı sene bizi nasıl hakemle 3-2 yendiğini. Taksim'de ki  otoparkların hemen üzerlerine yapıldığını. Başak şehir ve Osmanlı'nın ligin ortalamalarının kaç katı üzerinde bütçelerle kadrolar kurduklarını. Osmanlı lehine Giresun'da ki maçta nasıl penaltı verildiğini. Büyük şehir adı altında, iktidar destekli devasa bütçeleri olduğunu. Play off öncesi son maçta yenildiğimiz ve o sene sürpriz bir şekilde çıkan Konya'ya nasıl sihirli deynek değip, ligin üst düzey takımlarından biri olduğunu. 

Statları devlet yapmıyor. hükumet yapıyor. 200-250 bin nüfuslu yerlere 30 bin kapasiteli ikinci stad yapılıyor, boş kalacağını bile bile. Hem de pasolig garabeti sürürken. Nereye bir tesis yapılsa, sayın Cumhurbaşkanının isteği ve ilgisiyle yapılmış oluyor. Sanki ceplerinden para çıkarıp ta yapmışlar gibi lanse ediliyor.  Vali beyler 15 yıl önce de vardı. Hem de daha dirayetlilerdi. Duymazdık bu kadar, pankart açtıklarını, hoca gönderdiklerini falan. Niye, devlet memuru değiller artık. İktidarın memurular. Onların her katkısından hükumet de yüzde bilmem kaç oy artıracak. 

Varsa yoksa futbol.  Yüzme, judo, boks, atıcılık... ta bir gencimiz yeteneği, hocasının şahsi gayreti, ailesinin desteği ile il dışında başarılı olursa hemen başarının üzerine atlamalar. Göstermelik yapılan spor tesislerinde açılmayan yaz okulları ve  dişli bir hoca varsa en fazla bir branşta çalışma. Kısa bir süre sonra eski tas, eski hamam. Sporu yaygınlaştırmak, gençleri kahve köşeleri ve uyuşturucu batağından kurtarmak için sıfır gayret. Üzerine de sos olarak bol bol demeç. Vah ki vah. Yazık oluyor uyutulan topluma ve ülkemizin geleceği gençliğe.
Reply
14-03-2017, 23:14,
Zaten Caniklinin istediği şey Giresunsporun şampiyon olması başarılara koşması falan değil, başarıdan nemalanmak. Bir insanın Giresunsporun şampiyon olmasını çok istemesi için koyu bir Giresunspor taraftarı yani memleket sevdalısı olması lazım. Ama Caniklinin öyle biri olmadığını hepimiz biliyoruz. Buna onlarca hatta yüzlerce örnekler sayabiliriz. Ama en çok kanıma dokunan örnekleri zamanında Kitapçı dönemi Giresunspora yardım edecek işadamlarını üstü kapalı tehdit etmesini unutamam. Yada bi spor salonu yapılmaması resmen skandaldır. hadi spor salonunu yapmıyosun eyvallahta, nba salonlarından bi internet çıktısı alıpta ahanda salon projemiz diye insanların aklıyla alay etmesi affedilemez. Elalemin sıradan milletvekilleri bile neler yapıyor takımına. çünkü memleketini seviyorlar. oysa bizimki bildik bileli iktidar partisinde önde gelen isimlerden biri oldu hep. grup başkanvekilliği yaptı bakanlık, başbakan yardımcılığı vs. oysa takıma yada şehre bildiğim kadarıyla tek katkısı 2. ligde şampiyonluk için son maçta göztepe bastırırken oda devreye girmiş ve malatyanın teşvik almasını falan engelledi. yani takım 17 puan geriden gelirken ortada yok ama baktı şampiyon olucak, bizde nemalanalım diye yırtık dondan çıkar gibi çıktı son hafta. 

Gelelim bu seneye. Pardon ama neden bu sene? ptt de sanırım 8 yada 9. sezonumuz bu. ve arada bariz şike oğlu şike sebebiyle kümede düştük. o zamanlar neden istememiş? hadi istemiyosun bari aleyhimize yapılan şikeyi engelle. bu sene nerden aşka geldi böyle? Geçen sene neden istemiyordu mesela? liderlik maçlarına çıkarken birden bire hedefsiz isteksiz formalite maçlarına çıkar gibi takıma dönüştüğümüzde neden bi hayırdır çekmedi takıma? Üstelik 2 tanede seçim atlattık geçen sene. ama bu seçim başka seçim. bir nevi tamam yada devam diyecekler. geçende akp ilçe teşkilatı aramış iş vs bir isteğim bi ihtiyacım varmı diye soruyor. haliyle caniklide birdenbire giresunspor aşkı depreşiyor işte. 

birde seçim dönemi denmiş ama o biraz polyannacılık olur bizim açımızdan. zira izmir ve eskişehir akp nin herzaman çok isteyip asla alamadığı şehirlerin başında geliyor. yani seçim yatırımı için bi takıma destek olacaklarsa bizden daha öncelikliler var. ki üstelik işin en acı gerçeği ise giresunu kazanmak için bişey yapmalarına gerek yok. önceki seçimlerden hatırlarız, tayyip trabzon mitinginden sonra orduya geçip karadeniz gezisini tamamlıyordu falan. yani giresuna uğramaya gerek bile görmüyordu, yani boşa zaman kaybı görüyordu heralde. ama herşeye rağmen her seçimde yine tulum çıkarır giresundan. yapılan yatırım diye bişey zaten yok. her seçime aynı vaadlerde girmek gibi milleti keriz yerine koymadılarmı? yani seçim yatırımı diye eskişehir dururken bizi neden çıkarsınlarki? en fazla canikli 2 maça gelir, elinin altındaki satılık medya mensuplarınada talimat verir gerektiği şekilde haber yapmaları için olur biter. al sana on numara seçim yatırımı  Smile  

dua edelimde seçim yatırımları falan olmasın ligde. malatya zaten aldı başını gidiyor. bizimde tek umut tekrar bi seri yapmamız şart. biz öyle eses gibi bir iyi bir kötü oynayarak çıkamayız. yeniden o önüne gelene vurup geçen futbola dönmemiz lazım. ki boluya vurursak döneceğimizi de düşünüyorum.
Reply
15-03-2017, 01:22,
Kerasus kardeşim. Klavyede zayıfım biraz. Yazacak çok şey var aslında. Her şeyde asıl olan iyi niyet ve samimiyettir. Bunların niyetinin samimi olmadığını vurgulamaya çalıştım. Yazdıklarının hepsinde haklısın. Her bölgenin vekili, bakanı böyle hamleler yapacaktır. Her kes de mavi boncuğun bir tek kendisinde olduğunu zannedecek tabii. Sonuç kötü olursa bir günah keçisi bulunur elbet. Tüpçü olur, hakemler olur, onların lobisi ağır bastı olur, şike olur... Alaturka ilişkilerin olduğu yerde her türlü ahbap- çavuş fırıldağı döner.
Ben Giresun'u 1967 den itibaren özellikle gurbette çok izledim. İstanbul, Ankara, Bursa'da. Süper denilen lig de. Ama en çok da 3. lig de. Bu ligde de her yıl ortalama 5-6 maça gurbetten gidiyorum.Yaşım itibarı ile son kez görmeyi çok istiyorum o lig de. Şehrin de dosta düşmana karşı buna ihtiyacı var. Ama bizim lehimize de olsa üç kağıtla çıkılmasını istemem. İş cıdığa kalırsa da kaybeden biz oluruz. İnşallah aradan sıyrılırız. Takımdaki mücadele gücü umutlandırıyor beni de. Bir de futbol şansımız olursa, neden olmasın.
Reply
15-03-2017, 01:43,
(15-03-2017, 01:22)Temelreis28 Wrote: Kerasus kardeşim. Klavyede zayıfım biraz. Yazacak çok şey var aslında. Her şeyde asıl olan iyi niyet ve samimiyettir. Bunların niyetinin samimi olmadığını vurgulamaya çalıştım. Yazdıklarının hepsinde haklısın. Her bölgenin vekili, bakanı böyle hamleler yapacaktır. Her kes de mavi boncuğun bir tek kendisinde olduğunu zannedecek tabii. Sonuç kötü olursa bir günah keçisi bulunur elbet. Tüpçü olur, hakemler olur, onların lobisi ağır bastı olur, şike olur... Alaturka ilişkilerin olduğu yerde her türlü ahbap- çavuş fırıldağı döner.
Ben Giresun'u 1967 den itibaren özellikle gurbette çok izledim. İstanbul, Ankara, Bursa'da. Süper denilen lig de. Ama en çok da 3. lig de. Bu ligde de her yıl ortalama 5-6 maça gurbetten gidiyorum.Yaşım itibarı ile son kez görmeyi çok istiyorum o lig de. Şehrin de dosta düşmana karşı buna ihtiyacı var. Ama bizim lehimize de olsa üç kağıtla çıkılmasını istemem. İş cıdığa kalırsa da kaybeden biz oluruz. İnşallah aradan sıyrılırız. Takımdaki mücadele gücü umutlandırıyor beni de. Bir de futbol şansımız olursa, neden olmasın.

Yazmamışım, eksik kalmasın. Yöneticilerle dış saha maçlarında sohbet ediyoruz genelde. Bir kaç yıldır, Canikli''nin parasal konularda destek olduğunu üstüne basa basa söylüyorlar. Cebinden vermiyor tabii. Federasyondan çıkacak parayı erkene alırdır, ödeme yapılandırılmasında bürokratik kolaylıklar getirirdir, Özel İdare üzerinden destek olurdur... Borçların sıfırlanmasında, nefes almak için bu tür kolaylıklar önemli. Ama bunların hepsinin tavuk- kaz hesabı olduğu hepimizce malum.
Reply
15-03-2017, 14:43,
Önümüzdeki Bolu ve Göztepe maçları sonunda bizim durumumuz belli olur. Canınızı sıkmayın. Ümraniye ve Es Es maçlarını kazanmış olsaydık şuanda Malatya ile birlikte keyfimize bakıyor olacaktık. Çıkmak istiyorsak önümüzdeki 2 deplasmandan (hiç kolay değil) maçından 4 puan alınması şart. Yoksa herşey YALAN olur.
Dereli'li
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)