(18-03-2017, 17:52)Semih Karahan Wrote: Volkan okumak'ı sene başında öven biri vardı nerde o . "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" bu volkan ne kadar sikko bir adamdır. guido da sikkoydu gitti fena oldu . küme düşmezsek iyidir. kaç haftadır altın tepsi de elimize fırsat geliyor bizimkiler hep yalan dolan. igors ile tomic kadro yapmalı artık kaybedecek birşey yok . bu takımın hedefi küme düşmeme idi. başkan bunu söyledi sene basında
benim o muhtemelen. Hala dediğimin arkasındayım, takımın en önemli bir kaç oyuncusundan. Bugün 2.golü onun yüzünden yedik ama fikrim değişmedi çünkü diğer alternatiflerine futbolcu demeye bin şahit lazım. Volkan Okumak gayet iyi. Ayrıca bu sene rezilleri oynayan Özgür Yılmaz'a da tek eleştiri gelmiyor çünkü potansiyel açısından takımın en önemli oyuncularından ve alternatifleri berbat o yüzden kilit isim hala..
Volkan oynamasın da kim oynasın
hint fakiri abwo mu oynasın?
3 metre top süremeyen carioca mı oynasın ( dip not: 3 sene önce çok beğeniyordum ama adam bitmiş)
gamsız, takım umrunda olmayan, savaşmayan, geriye dahi yardım etmeyen, 2 haftadır ayağına çok az top değen isaac mı oynasın
yoksa toplara g.tünü dönen dilaver mi oynasın ?