10-04-2017, 01:10,
(This post was last modified: 10-04-2017, 01:12 by sokakbaşımeyhane.)
|
|
RE: 27. Hafta | Giresunsporumuz – Bandırmaspor
Maçı izlerken dedim ki yeyin şu a.g golünü de bu iskence bu senede bitsin..sonra düşündüm ulan hoca olsam sene başında play of kovalayan takım yapsam şu giresunspor dan kimi alırım..el cevappp Dimitriadis dışında hiç kimse..mersinden bile 3 kişiyi alırım bu takımdan Dimitriadis dışında kimseyi almam..o yüzden bu hoca moca meselesi değil kapasite meselesi..bu takımla buraya gelmek şaka gibi...hocanin en büyük hatası tomic konusunda..isaaci koyuyor özgürcan nerede diyoruz özgürcan ı sokuyor ara ki bulasın..volkan da artık kesilmeli bir boka yaradığı yok keza abwo...buna rağmen buralarda olmak başarı..sahada futbol dersen kayıp aranıyor
Derelili çotanak
|
|
10-04-2017, 09:18,
|
|
kibris
Member

|
Threads: 3
|
|
bu kadro ile burada olmak şans galiba...sene sonuna kadar umarım ilk 6 içerisinde yer alırız...playoff lar heryecanlı oluyor..
\-.-\ Kıbrıslı Çotanak.
|
|
10-04-2017, 12:50,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
kötülüğün sebebinin hocayla alakası yok. hala buralardaysak yücel hoca sayesindedir bu. elde ikinci kalite oyuncuların varsa napacaksın? ümraniye de öyle mesela. adamlar küme düşecekken erkan sözeri geldi takımın çehresi değişti. topçu almak istesen takımdan 1-2 kişi zor alırsın.
burda tek istisna tomic konusu. oyuncunun eksikliğinden ziyade kişisel bir mevzu var gibi duruyor. muhtemelen acayip de biz sözleşme yapmıştır fesih de edilemiyorsa.
|
|
10-04-2017, 17:04,
|
|
Cotanakes28
Member

|
Threads: 0
|
|
La bu tomiç size netti ? BiZede söyleyin biz de bilelim.deyinki böyle böyle yaptı o yüzden oynatmıyoruz.bizde haaa tamam bu kulübe bunu yaptıysa oynamasın diyelim ama ortalıkta hiç bişey yok kimse bişey demiyor.süper lig topçusu elimizde heba oluyor.kaldıki takımda teknik olarak en iyi oyuncu.
|
|
10-04-2017, 20:07,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
başkan mali konularda mükemmel iş çıkarıyor ama transferde de bir o kadar kötü uygun fiyata kaliteli yabancı bulunabilir ama araştırılmıyor bugün 20 golle oynayan potenin ben adanademire uçuk bir fiyata geldiğini sanmıyorum. son yıllarda ligin golcü oyuncularına bakıyorum çoğu tecrübeli 30 a merdiven dayamış üst düzey takımlarda oynamış son yıllarda düşüşe geçmiş isimler bizim lige geldiklerinde biraz hafif kalıyor onlar için golleri sıralıyorlar potede bunlardan biri.
Ama herşeye rağmen bu kulüp bir gün süper lige çıkarsa bozbağ döneminde çıksın isterim hatalarıyla doğrularıyla bu kulübe en çok emek veren isimlerden biri umarım sezon sonu 50. yılımızda bir mucize gerçekleşir
|
|
11-04-2017, 11:28,
|
|
Size bir soru soracağım Abwo sene başından beri ne yaptı?vallahi ben bir şey göremiyorum gören varsa bana da açıklasın çok ciddiyim...tomic i kadro disi birakacak kadar ne meziyetleri var..istatislik tutsak tomicin attığı gol daha fazla abwo gol de atmadı sanirsam
Derelili çotanak
|
|
11-04-2017, 12:35,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
abwo eskiden en azından kanatlardan bir depar atardı azda olsa tehlike yaratırdı şimdi sadece kanatlarda topu rakibe çarptırıp taç yada korner kazandırıyor başka bir iş yaptığı yok. asist yapamaz,şut çekmeyi dahi beceremeyen kanat oyuncusu ona verilen tahammülü altyapıdan bir gence verseydik çoktan bir oyuncu yetiştirmiştik.
|
|
11-04-2017, 13:25,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
(11-04-2017, 12:35)cotanak88 Wrote: abwo eskiden en azından kanatlardan bir depar atardı azda olsa tehlike yaratırdı şimdi sadece kanatlarda topu rakibe çarptırıp taç yada korner kazandırıyor başka bir iş yaptığı yok. asist yapamaz,şut çekmeyi dahi beceremeyen kanat oyuncusu ona verilen tahammülü altyapıdan bir gence verseydik çoktan bir oyuncu yetiştirmiştik.
+1967
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
11-04-2017, 15:24,
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Abwo'yu ben önceden çok tutardım ki verimli de oluyordu. Kötü oynayan takım içinde bir şeyler yapabilen adamlardandı. Ama bu sezon boş gezenin boş kalfası durumunda
|
|
|