31. Hafta | Giresunsporumuz – Mersin İdman Yurdu
02-05-2017, 20:58,
RE: 31. Hafta | Giresunsporumuz – Mersin İdman Yurdu
(02-05-2017, 20:32)chotanax Wrote: Yeni mahalle kendini imha etmeli demiştim daha önce,  hala sözümün arkasındayım. Paf takımla çıkan rakibe koyduk mu nedir lan?
Reply
02-05-2017, 21:33,
Yarin sivas goztepeyi yenerse fark 4 puan olur işi sağlama alırız yoksa kume düşme potası karıştı
Derelili çotanak
Reply
02-05-2017, 21:56,
Adamlar ne zaman geçirdi ne oyunu çirkinleştirdi Hatta yer yer bizden daha iyi oynadılar o tezahüratlar ayıptır.
Reply
02-05-2017, 22:19,
Hayır biz 1.lige çıkalım diye çırpınırken Süper Ligde takımlar Mersin deplasmanı çok zor diye kıvranıp dururdu,küçücük stadda rezil ederdi herkesi o zamanlar Mersin. Seneye ne olacağımızı kim biliyor. Sanki süper lig müdavimiyiz de tutup millete kümeye falan diye tezahüratlar yapıyolar. Belki bizden evvel çıkarlar süper lige sonra o tezahüratları yuttururlar. Hem böyle çirkinlikler şehirler arası ortamı da geriyor. Deplase yapsak kritik bi maçta Mersine,orada da böyle bi azınlık da olsa tezahüratı duyunca direk şehre kalır olay. Neyse Allah ıslah etsin,biz alabileceğimiz potansiyel 9 puana odaklanalım.
Reply
02-05-2017, 22:22,
Takımın kapasitesi belli onu biliyoruz ama 10 kişi kalmış,kalecisi paf takımdan olan bir takıma bu kadar korkak futbol oynatan hoca bizi play offa kalırsak nasıl oynatacak çok merak ediyorum.Geçen sene Karabüksporlu taraftarlarda sevmiyordu bu yücel hocayı türk futbolunun seyir zevkini bozuyorlar, ondan sonra taraftar niye maça gelmiyor diyorlar. Son olarak Yeni Mahalle her zaman ki gibi çocukluğunu gösterdi. Maziye bakıyorum da insan utanıyor çoluk çocuğa bırakılmış koca tribün.
Reply
02-05-2017, 22:38,
Çok Güzel mücadele enfes 3 puan, iyi futbol beklentim yok puan alalım gerisi boş, mersinde inş tekrar daha iyi bir şekilde gelir yeniden, o maratondaki dallamalarada birisi mersin kümeye çekilecek takım ve de taraftar değil yazık tribünü "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" etmekten başka bişe yok, 2 bira içen herif oluyo Smile Giresunda malum neyse yzdım daha önce kalan maçları yeneceğiz gibi bi his var içimde hayırslı....
Başkentten !
Reply
03-05-2017, 00:15, (This post was last modified: 03-05-2017, 00:16 by maicon_28.)
olası bir playoffta , ümraniye hariç bütün takımlar bizi tokat manyağı yapar. Hani es es le, göztepeyle, sivasla vs. ligdeki maç sorası hiç bir şey yok onlarda da, kötü oynadılar vs. deniliyor ya, playoffta acımazlar..

Sadece ümraniye küçük camia, erkan sözeri loserlığı falan derken belki diş geçirir eleriz o da belki..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
03-05-2017, 00:22, (This post was last modified: 03-05-2017, 00:23 by sokakbaşımeyhane.)
(03-05-2017, 00:15)maicon_28 Wrote: olası bir playoffta , ümraniye hariç bütün takımlar bizi tokat manyağı yapar. Hani es es le, göztepeyle, sivasla vs. ligdeki maç sorası hiç bir şey yok onlarda da, kötü oynadılar vs. deniliyor ya, playoffta acımazlar..

Sadece ümraniye küçük camia, erkan sözeri loserlığı falan derken belki diş geçirir eleriz o da belki..

Bu gidişle ümraniye  playofada  kalamayabilir haftaya antepe gidiyorlar...samsuna sansimiz tutar ama adamların  ölüm kalım maçı oldu 1 puan iyidir
Derelili çotanak
Reply
03-05-2017, 09:01,
(03-05-2017, 00:22)sokakbaşımeyhane Wrote:
(03-05-2017, 00:15)maicon_28 Wrote: olası bir playoffta , ümraniye hariç bütün takımlar bizi tokat manyağı yapar. Hani es es le, göztepeyle, sivasla vs. ligdeki maç sorası hiç bir şey yok onlarda da, kötü oynadılar vs. deniliyor ya, playoffta acımazlar..

Bu gidişle ümraniye  playofada  kalamayabilir haftaya antepe gidiyorlar...samsuna sansimiz tutar ama adamların  ölüm kalım maçı oldu 1 puan iyidir

bence de ümraniye playoff yapamayacak ama üsttekilerden tek diş geçirebileceğimiz takım onlar..

samsundan bala 3 puan alsak süper olur.

Düşmesini istediğim takımlar da mersin, antep, ş.urfa. Bandırma'nın kalmasını istiyorum, balkesle falan bir derbisi var bir aksiyonları var yani :Smile Samsunu sevmesem de lige renk ve kalite katıyorlar, bu hafta onlardan 3 puan alalım ama ligte kalsınlar :d . Ben bir de urfa'dan hoşlanmıyorum. Lige renk katamıyorlar düşsünler :d
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
03-05-2017, 11:52,
Tebrikler Takıma

Başkan da güzel konuşmuş......
\-.-\ Kıbrıslı Çotanak.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)