satılan bilet sayısı 500 ü biraz geçmiş sanırım
Çok kötü bir durum
hem derbi
hem playoffa oynuorsun(belki imkansız gibi gözükse de 2.lik şansın bile biraz var)
hem de çok kritik haftalar, ligin sonuna geliyoruz
biletler satışa başladıktan 1 gün sonra hadi bilemedin 2 gün sonra bütün biletler tükenmeliydi.
Ya gerçi böyle diyorum da aga bizim takımın bir albenisi yok, bir ilgi çekiciliği yok. Hiç bir zaman da olmadı. Tamam passo lig falan da etken veya eski Giresun taraftarı yok o da tamam ama başarısız olsakta, yenilsekte şöyle takımda izlemeye gideceğin, renkli, teknik, çılgın bir oyuncu yok senelerdir..
3 senedir abwoyu izliyoruz. Hadi ilk sene depar falan atıyordu taraftar gaza geliyordu sonra yok. Hoca da zaten bir karakter katamadı takıma. O yüzden ilgisini çekmiyor taraftarın. Seneye ne olursa olsun santrafora 2 tane yabancı almalıyız, 2 tane kanatlara, birde dodo ile panos kalsın, 6 yabancı olsun. Çok bir şey istemiyorum, seneye ilk 11 deki zenci santraforumuz 68. dakika da kenara gelirken , yerini bir diğer zenci santraforumuza bırakmasını istiyorum
dipnot: bahsettiğim zenci santraforlar okafor veya isaac gibi olmasın xD adam yiyen cinsten olsun :d 8. de olsak 10. da olsak sempatik, renkli, göze hoş gelen bir takım olalım