32. Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
06-05-2017, 14:28,
RE: 32. Hafta | Samsunspor - Giresunsporumuz
samsunda 825 bilet ayrılmış bize 300 ü tükenmiş.Yarın 400 ü bulur.. Ulan hepsini doldursak müthiş olurdu...
Reply
06-05-2017, 15:56,
maraton maça gitmiyormuş. hayırlısı bakalım. ben baktıgımda boşluk çok vardı.
Reply
06-05-2017, 17:56,
Maraton maça gitmesin zaten. İlk olarak liseyi bitirsinler.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
06-05-2017, 20:29,
Eskişehir yenildi. Ulan ne lig oluyor...
Reply
06-05-2017, 20:36,
Hass turizm ulan Denizli'ye bak.
Reply
06-05-2017, 20:58,
Es es çok açık oynuyor horozun sesini bize cikmaz
Reply
06-05-2017, 21:13,
Daha çnce yazdım en korktugum iki maç samsum ve denizli bu aksam wskişehir maçını izledim ilerideki yabancıları ve ziya oldukça formda tam kontra takımı sıkıntı yaşatacak gibi duruyorlar zaten şansımız tutmuyor denizliye
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
06-05-2017, 21:19, (This post was last modified: 06-05-2017, 21:21 by maicon_28.)
satılan bilet sayısı 500 ü biraz geçmiş sanırım

Çok kötü bir durum Sad

hem derbi
hem playoffa oynuorsun(belki imkansız gibi gözükse de 2.lik şansın bile biraz var)
hem de çok kritik haftalar, ligin sonuna geliyoruz

biletler satışa başladıktan 1 gün sonra hadi bilemedin 2 gün sonra bütün biletler tükenmeliydi.

Ya gerçi böyle diyorum da aga bizim takımın bir albenisi yok, bir ilgi çekiciliği yok. Hiç bir zaman da olmadı. Tamam passo lig falan da etken veya eski Giresun taraftarı yok o da tamam ama başarısız olsakta, yenilsekte şöyle takımda izlemeye gideceğin, renkli, teknik, çılgın bir oyuncu yok senelerdir..

3 senedir abwoyu izliyoruz. Hadi ilk sene depar falan atıyordu taraftar gaza geliyordu sonra yok. Hoca da zaten bir karakter katamadı takıma. O yüzden ilgisini çekmiyor taraftarın. Seneye ne olursa olsun santrafora 2 tane yabancı almalıyız, 2 tane kanatlara, birde dodo ile panos kalsın, 6 yabancı olsun. Çok bir şey istemiyorum, seneye ilk 11 deki zenci santraforumuz 68. dakika da kenara gelirken , yerini bir diğer zenci santraforumuza bırakmasını istiyorum Big Grin

dipnot: bahsettiğim zenci santraforlar okafor veya isaac gibi olmasın xD adam yiyen cinsten olsun :d 8. de olsak 10. da olsak sempatik, renkli, göze hoş gelen bir takım olalım
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
06-05-2017, 21:59,
Normalde şu puan durumuna göre Giresunspor taraftarı olarak Eses'in yenilgisinden sonra yarına kadar heyecandan duramamamz lazımdı. Ama bende gram heyecan yok, gördüğüm kadarıyla genelinde de böyle.
Reply
06-05-2017, 23:24, (This post was last modified: 06-05-2017, 23:31 by cotanak88.)
(06-05-2017, 21:59)kerasus Wrote: Normalde şu puan durumuna göre Giresunspor taraftarı olarak Eses'in yenilgisinden sonra yarına kadar heyecandan duramamamz lazımdı. Ama bende gram heyecan yok, gördüğüm kadarıyla genelinde de böyle.
Aynı şeyi daha önce bende yazmıştım takım play off potasında, azda olsa 2.lik şansı var şehir sanki her sene play off oynuyormuşuz gibi suskun vardır bundada bir hikmet. herkes geçen seneden ders almış gibi erken şampiyonluk havalarına girmenin bedelini geçen sene ödedik. Sanki insanlar hakemin playoftasınız dediği o son düdüğü bekliyor Smile bugün eskişehirsporun puan kayıplarına bakınca gerçekten bu kadroyla mucizevi bir sezon geçirdiğimizi bir kez daha anlıyorum.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)