34. Hafta | Gaziantep Bşb- Giresunsporumuz
20-05-2017, 21:01,
RE: 34. Hafta | Gaziantep Bşb- Giresunsporumuz
Eskisehirden Giresun da gol yemeyelim turu geçeriz. Bolu bize ters geliyordu.
Reply
20-05-2017, 21:02,
Giresun'a en iyi forveti getireceğim deyip saatçi getiren, bu maç için hesap görme günü, o hesabı keseceğiz diyen insanı ben her türlü eleştiririm.Bu yaşadığımız saçmalıktır.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
20-05-2017, 21:03,
Cotanak 88 katiliyorum kardesim sana. Elestiriyi once yonetim hakediyo zaten
Reply
20-05-2017, 21:10,
Yönetimi hocayı elestirelim sıkıntı  yok...peki bu a.godugumun yedekleri kendini göstermek için hiç mi çaba  göstermez ruhunuzu sikeyim sizin..playoff hesabı yapacağımıza bu akş"Lüften argo kelimeler kullanmayınız"i  rezil rusva oyunu konusuyoruz...kimse aglamasin bu ibneler yedek kalıyor diye en başta ben...
Derelili çotanak
Reply
20-05-2017, 21:19,
Ya elersin ya elenirsin.Bu takım ise varlık gösteremeden elenir.Ruhlarına soktuklarım.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
20-05-2017, 21:23,
Beyler yedekleri topculari falan boş verin şimdi. Eskişehir bize 2 maçta 1 gol atmış biz hiç atamamışız. Biz burdan gol yemeden gidersek Eskisehire ciddi ciddi şansımız var. Yeter ki gol atmayı becerelim. Burada ki maçta mutlak kazanmaları lazımken pozisyon vermemiştik.
Reply
20-05-2017, 21:24,
(20-05-2017, 20:39)kesap28 Wrote: Sacma sapan elestırıler yapmayın ya yazık mazık hos degıl takım bu butceyle bu yetenektekı oyuncularla playoff yapmış yazık dıyonuz hayırdır bu takımın yapacagı en ıyı sey bu super lıg olursa mucıze olur bu takımın gucu kapasıtesı bu ısyer begenin ıster begenmeyın herkese tebrıkler yonetım hoca oyuncular ve taraftara yıkıcı degıl yapıcı elestri yapan taraftara tabi
Takım ev sahibi avantajı kaybedecek salakca bi hata yüzünden, ben de elestirmeyecegim. Yahu daha bir ay evvel ilk iki olur mu diyoduk, sonra dedik ki ulan bu takım tepedekileri yenemedi,tamamdır kapasite belli dedik. Hayalperest olmayalım dedik. Ama gidip de son hafta elindeki puan avantajını kaybet demedik. Ayrıca koca bir sezon play-offa katilmak icin mi bekledik bu kadar adam? Her hafta en az iki saat ayırdığımız zaman ne olacak? Tartismalarimiz, sevincimiz, uzuntumuz. Kimse polyannacilik oynamasin arkadaşlar, uzun zaman sonra ilk defa kendi kaderimizi kendimiz çizmek için elimize bir firsat geçti onu da elimize yuzumuze bulastirdik. Çoğunuz bolu yerine esesi tercih etmiş, saygı duyarım ama ev sahibi avantaji elimizde olsa biz o finale cikarirdik son mac giresunda. Insallah esesi eleriz de ben de yerin dibine gecerim, sonra da gider finalde takımı desteklerim.
Reply
20-05-2017, 21:29,
(20-05-2017, 21:10)sokakbaşımeyhane Wrote: Yönetimi hocayı elestirelim sıkıntı  yok...peki bu a.godugumun yedekleri kendini göstermek için hiç mi çaba  göstermez ruhunuzu sikeyim sizin..playoff hesabı yapacağımıza bu akş"Lüften argo kelimeler kullanmayınız"i  rezil rusva oyunu konusuyoruz...kimse aglamasin bu ibneler yedek kalıyor diye en başta ben...

Olayın ciddiyetinde olmayan bi takim vardı abi sahada. Gol atarlar sevinmezler, faul yaparlar gulerler. Sanki üçüncü bizmisiz gibi. Hadi Yücel hocayı anlarım, profesyoneldir falan ama baskan ve yoneticiler bu isi anlatamamislar takima. Haftaya oturup Ataturk arenanin oraya aglarlarsa hic samimi olmayacaklar. O zaman anca anlarlar bu maçın degerini Smile
Reply
20-05-2017, 21:37,
Beyler ilk maç deplasmanda mı şimdi?
Reply
20-05-2017, 21:40,
Ben boluyu esese tercih ederdim olmadı...persembe günü bir zahmet dolsun şu  stad taraftar olarak görevimizi yapalım en son herseyi konuşuruz...adamlar şimdiden sitelerinde bizim maça konsantre  olmuşlar...su başlığı  kapatalım es es başlığı açalım lutfen
Derelili çotanak
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)