Poll: Sizce ilk maçta avantajlı skoru elde eder miyiz?
You do not have permission to vote in this poll.
Evet
47.83%
11 47.83%
Hayır
52.17%
12 52.17%
Total 23 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar
25-05-2017, 21:23,
RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar
eskişehir'de kazanmak zorundayız. Acele etmeden oynayacağımızı düşünüyorum.1 0 alıp geçeriz.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
Reply
25-05-2017, 21:25,
tomic tomic diye agladık ama tomici gördük sonunda . top dahi süremiyor. rotasyonumuz 0 . yerine koyacagımız adam yok. igors u alsak yabancı kontenjanına takılıyoruz .
Reply
25-05-2017, 21:27,
Abi yediğimiz ilk golde o topu vurdurmayacaksin tamam ama eser de net hatali. Adam topu almış önü zaten açık, topu duzeltmis, kafasi yerde o an sut atacağıni anlamis olması ve kaleyi ters ayağının olduğu köşeye bir adim daha yakın sekilde ortalaması lazim. Eser bekliyor, sut atinca da yetisemiyor. Ulan senin 1.90 küsür boyun var, kaleyi ortalasan kim sana uzaktan gol atabilir. Net duruş hatası.
Reply
25-05-2017, 21:28,
(25-05-2017, 21:12)maicon_28 Wrote:
(25-05-2017, 21:10)sokakbaşımeyhane Wrote:
(25-05-2017, 21:07)maicon_28 Wrote: kusura bakmayın bence elendik. Bizim orada galip gelmemiz imkansız. Burada gol yemeden ayrılsak bir ihtimal turlardık belki. Hadi gol yedin bari galip gel, en azından orada, daha önce çokça alışık olduğumuz rakibin inanılmaz goller kaçırdığı ama bir türlü gol atamadığı 0-0 gibi bir senaryoya kilitlerdik

Ya kardeşim öve öve bitiremediniz şu a.g. esesini  bir **** yok tür ortada

hiç bir iddialı takımı deplasmanda yenemedik. Beraberlik yetse belki derdim ama bu haliyle imkansız. 3 rakibe de fena ayar oluyorum ama yine içlerinden çıkacaksa yine bolu çıksın
Ben hala umutluyum es keza turu kaybedersek eses finalde kepaze olur amatore düşsün serefsizler
Derelili çotanak
Reply
25-05-2017, 21:30,
Bolu çıksın abi biz cikamazsak, adamlar senelerce hep play off potasinda tepindiler, fırsatı kacirmazlar.
Reply
25-05-2017, 21:32,
ilk golun analizi ; dimitriadis mevkisinde ve adamı tutuyor sonra o adamı bırakıp diğer adamı karşılıyor ki yapması gereken bu . bıraktığı oyuncu boşa kaçıyor ve pas geliyor tak gol. la orayı kapaman lazım kademeye girmen lazım.
2. golün analizi; orta yaptırmaman gerekiyor ki bombeli geldi resmen. hadi yaptırdın eser cıkman gerekiyor hadi cıkmadın cıkamadın stoperin kafayı vurması lazım ( 1.84>1.97) özgür uzun yaaa abi kafa vurur diyosun ama kısa adama vurduruyor topu Sad
3. golün analizi ; zaten bir önceki pozisyonda yırtmışsın penaltı vermemiş (verebilirdi ) ulan boştaki adamı top gelmeyecek olan adamı niye cekiyorsun Sad abi özgür ciddi manada prim almış olabilir . ben özgürü severim ama ciddi düşüş var. onur yerine igors konuşurken öz çocugumuz kendini gayet geliştirdi. igors olabilir ikinci maçta . tomicinde "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" diyorum. isaac zaten bitik. igne migne olsunlar oyuncu değiştirmeyek full oynasınlar
Reply
25-05-2017, 21:34,
Bu maçı tek farklıda olsa alabilirdik ama yücel hoca özgürcanı oyundan alarak buna engel oldu. Özgür gerçekten mükemmel oynuyodu.herneyse pazartesi yenip geçeceğiz eskişehiri ben inanıyorum.
Reply
25-05-2017, 21:35, (This post was last modified: 25-05-2017, 21:38 by hartama.)
Bizim bizden başka dostumuz yok...***** rahat rahat gezmesin artık giresunda...3.ligdeki belalı taraftar geri dönmeli...
Derelili çotanak
Reply
25-05-2017, 21:53,
(25-05-2017, 21:35)sokakbaşımeyhane Wrote: Bizim bizden başka dostumuz yok...***** rahat rahat gezmesin artık giresunda...3.ligdeki belalı taraftar geri dönmeli...

Kesinlikle. Eskiden her gelen deplasmana geldiğini hissederdi. Şimdi anasını satayım Mevlanaya döndü tribünler.
Reply
25-05-2017, 21:56,
Eskişehir de top oynamıyor. Şansımızı 60-40 aleyhimize görüyorum. Ancak yedekten adam girmeyecek. Bırakın bu çocuklar 90 dk, gerekirse 120 dk top kovalasın. İnanan adam gerekirse bacağı bırakır yine oynar.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)