Poll: Sizce ilk maçta avantajlı skoru elde eder miyiz?
You do not have permission to vote in this poll.
Evet
47.83%
11 47.83%
Hayır
52.17%
12 52.17%
Total 23 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar
25-05-2017, 23:07,
RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar
Göztepe gol attıkça,istemsizce bizimkilere sövüyorum.
Reply
25-05-2017, 23:08,
Maçın skoru Özgür yılmaz 3 – Giresunspor – 3 , haftalardır saatli bomba gibi olan adamı ısrarla oynatan hocayı da tebrik ediyorum. İgors antep belediye maçında hazırım imajı verdi oynatsana adamı işte,yüreğiyle oynayan dimitriadis,recep,hüsamettin,berkan,onur,volkan ve dodonun da alın terine yazık etti, tomic ve isaacte erken tatile çıkmış gibiler özellikle İsaacın bugün kulüple ilişkisi kesilmeli paranın kölesi ya alsın parasını defolsun. 
Deplasmanda işimiz zor,imkansızı arayacağız fakat erken atacağımız bir gol,kırmızı kart veya lehimize bir penaltıyla işin rengi değişebilir.
Reply
25-05-2017, 23:26,
Hala playoflarda kaybetmedik...kaybetmeyecegiz...
Derelili çotanak
Reply
25-05-2017, 23:28,
İçimde bir his var finale çıkacağız...
Derelili çotanak
Reply
25-05-2017, 23:41,
final bize çok uzak bence. biraz gerçekci olun. bu takım orada gol bile atamaz. fark yer. es es finalde göz göz ile oynar. (göztepe de Murat akın diye bir adam var. bu adam hangi takımda oynadıysa süper lige çıkmış. bu sefer de öyle olacak mı bakalım). seneye kale defans ve forvet ee takviyeler yapılmasında yarar görüyorum.
Dereli'li
Reply
25-05-2017, 23:42,
denizli maçtan sonra basın toplantısına katılmamış. aga göt korkusu demektir bu. güvenin takımımıza.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
25-05-2017, 23:56,
Bugün bir şehir kafasını yastığa koyduğunda aklına Volkan Okumak'ın kaçırdığı gol gelecek. Ahh be.. insallah aramayız
KEŞAPLI OLMAK GÜZELDİR... Smile USUL usul GELİYORUZ..
Reply
26-05-2017, 00:09,
(25-05-2017, 23:41)einstein78 Wrote: final bize çok uzak bence. biraz gerçekci olun. bu takım orada gol bile atamaz. fark yer. es es finalde göz göz ile oynar. (göztepe de  Murat akın diye bir adam var. bu adam hangi takımda oynadıysa süper lige çıkmış. bu sefer de öyle olacak mı bakalım). seneye kale defans ve forvet ee takviyeler yapılmasında yarar görüyorum.

Sende gerçekçi ol bu eskisehirde bir "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" yok...umutsuzluga kapılmayın yenip geleceğiz...
Derelili çotanak
Reply
26-05-2017, 00:15, (This post was last modified: 26-05-2017, 00:16 by sy200028.)
Finale çıkamayız şayet finale çıkarsak Göztepeyi rahat geçeriz
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
26-05-2017, 00:26,
Göztepe beklediğimden iyi oynadı ben Bolu'dan korkuyordum ama önemli olan bizim ne yapacağımız 2 maçta kesinlikle özgür'ün yerine cihancan oynamalı özgürcan ne pahasına olursa olsun çıkmamalı benim tek korkum volkanin atamadığı golü aramayalım  Angry  çünkü son dakika golü yeme alışkanlığımız beni korkutuyor samsun maçı gibi yoksa bu Eskişehiri geçeriz biz
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)