Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz
27-05-2017, 17:02,
RE: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz
Özgür'un yerine cihancan oynasın özgürcan hiç çıkmasın bu maçı alacagiz
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
27-05-2017, 17:21,
(27-05-2017, 15:01)stantheman05 Wrote: Canikli rahat olun bu takım süper lige çıkacak, herkes hesabını ona göre yapsın dedi ya şimdi Eskişehirliler şike falan demeye baslarlarsa şaşırmayın Smile

babamla konuşurken rahat ol süper ligdeyiz dedim Smile dedi hayırdır falan . bakan açıklamış dedim Big Grin  güldü baya. ben ligdeyiz derken maçı kazanıcaz diye düşündüm ama sonradan da canikli falan filan faktörü geldi aklıma :Big Grin neyse maçı izleyip görücez Smile
Reply
27-05-2017, 17:25,
(27-05-2017, 17:02)heyulaanil28 Wrote: Özgür'un yerine cihancan oynasın özgürcan hiç çıkmasın bu maçı alacagiz

isaac ı ilk 18 e almayalım igors oynasın
Reply
27-05-2017, 18:49,
tamam özgür falan formsuz, berbat falan da cihan can nedir ya

Özgür' ün en kötü hali cihan can'dan iyidir. Adamı saha da görünce dehşete düşüyorum, tansiyonum çıkıyor.

Igors'da acayip yavaş, kağnı gibi, onu da beğenmiyorum ama hadi o neyse denenebilir
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
27-05-2017, 19:35,
Benim bildiğim yücel Hoca takımı değiştirmez...o çıksın bu çıksın demeye gerek yok kadro belli
Derelili çotanak
Reply
27-05-2017, 21:19,
Sakin olmak turun anahtarı... Sabırlı ol bireysel hata yapma orta sahada Dimitriadis ve Dodoyla üstünlüğünü al bulduğun pozisyonları at turu geç.. İnşallah sonu Samsun maçı gibi olmaz iyi sabır gösterdik ama 90 da gol yedik.İnşallah bu sefer biz atarız 90 da geçeriz turu.Sonuçta bizim kaybetcek bir şeyimiz yok seneye kadroyu tutarız kaleci alırız iyi de bir santrafor alırız direk çıkarız..
Reply
27-05-2017, 22:28,
bizim tribünde doluluk oranı ne olacak acaba, full bekliyordum ama yakından uzaktan olmayacak gibi
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
27-05-2017, 23:38,
(27-05-2017, 22:28)maicon_28 Wrote: bizim tribünde doluluk oranı ne olacak acaba, full bekliyordum ama yakından uzaktan olmayacak gibi

ben baktım passo dan pek bilet alan yok. pek giden olmaz gibime geliyor. çevre illerden gelen olursa gelir.
Reply
28-05-2017, 00:25, (This post was last modified: 28-05-2017, 00:29 by Semih Karahan.)
youtube'da videoları izlerken şu video dikkatimi çekti ;
https://www.youtube.com/watch?v=hEWESN_efFs

baskan burada primi acıklıyor . tomic heyecanlanıyor Big Grin abi adam oynamadan primleri götürdü. bu adamın ne sorunu olabilir ya takımda :/ hala şaşkınım. takım cidden paraya odaklı he Smile başkan işini biliyor

edit : birde şu video Sad küme düştüğümüz sene ama oynadıgımız futboldan gram şüphem yoktu. adem çalık serdar eyilik falan ulan be kadroya bak Sad berkay bizi satıp adana demire gitmişti sonra fıs . erende gitmişti .
https://www.youtube.com/watch?v=yhYg2FMIGGs
Reply
28-05-2017, 01:20,
Orada taraftar baskısından elimiz ayağımız yine birbirine girecek tur istiyorsak açık futbol ve gole odaklnamalıyız bizim kadar saçma salak gol yiyen takım yoktur herhalde bana göre tur şansımız yüzde 10 larda
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)