Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz
29-05-2017, 21:19,
RE: Play-Off 2.Maç | Eskişehirspor - Giresunsporumuz
(29-05-2017, 21:17)kerasus Wrote: Ne stadı la? nerde, nasıl, nezaman? Çotanak Arena vaadi en az 3-5 seçim daha götürür.

Evet çıktı ya referandumda,belki yaparlar diye düşünmüştüm Smile
Reply
29-05-2017, 21:26,
(29-05-2017, 21:19)stantheman05 Wrote:
(29-05-2017, 21:17)kerasus Wrote: Ne stadı la? nerde, nasıl, nezaman? Çotanak Arena vaadi en az 3-5 seçim daha götürür.

Evet çıktı ya referandumda,belki yaparlar diye düşünmüştüm Smile

Asıl onun için yapmazlar zaten. bunu yaparsa ne diyecek bidahaki seçim? Gerçi vaad mi yok mk giresuna 2. havaalanı derler, her ilçeye ayrı havaalnı dese bile yinede yer bizim millet  Smile  neyse ya konu siyasete geliyor. zaten sinirliyim mk stad demeyin şimdi
Reply
29-05-2017, 21:27,
(29-05-2017, 21:15)stantheman05 Wrote:
(29-05-2017, 21:12)123456 Wrote: Antep maçını as kadroda çıksak kazanamazdik .Ne topçu motive olurdu o maça nede Antepin lobisi bize o maçı verirdi. Çalınan penaltıyı görmediniz mi o maçta. O yüzden kızmıyorum ben o maça. Kizilicak çok şey var ama o maç kizilacak şeylerden biri değil.

Antep lobisi Gaziantepi ligde tutamadı,belediyeyi nasıl tutacaktı? Biz onları çok rahat geçerdik.

Belediye yani Fatma Şahin bu Antepin arkasında idi. Fatma Şahin ile Kizillarin arası bozuk diye biliyorum.
Reply
30-05-2017, 00:33,
Şerefsizler  yine otobüs  taslamislar  sonrada  dayağı  yiyeceğini  anlayınca  kacmislar..insallah göztepe  cikarda  bu "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"  elimize  düşer  Giresunda  gezdirenin a.g..
Derelili çotanak
Reply
30-05-2017, 01:04,
Şerefsizler  kürsüsü 
1-Samsun
2-Hatay
3-Eskisehir....

Orduyu  falan koymuyorum sıraya..benim tanıdığım bir sürü ordulu  bizi destekledi...ama samsunlularin ta.... es ese yalakalukta nirvanaya ulaşmışlar.. orduyla  güzel rekabetimiz var kavgalı  dovuslu  ama en azından  safi  belli...
Derelili çotanak
Reply
30-05-2017, 01:07,
(30-05-2017, 01:04)sokakbaşımeyhane Wrote: Şerefsizler  kürsüsü 
1-Samsun
2-Hatay
3-Eskisehir....

Orduyu  falan koymuyorum sıraya..benim tanıdığım bir sürü ordulu  bizi destekledi...ama samsunlularin ta.... es ese yalakalukta nirvanaya ulaşmışlar.. orduyla  güzel rekabetimiz var kavgalı  dovuslu  ama en azından  safi  belli...

aynen katılıyorum yanlız orduluların son maçta baştan sona ettiği küfürleri de unutamam 4-ordu olsun bari
Reply
30-05-2017, 01:20, (This post was last modified: 30-05-2017, 01:27 by sokakbaşımeyhane.)
(30-05-2017, 01:07)genoa28 Wrote:
(30-05-2017, 01:04)sokakbaşımeyhane Wrote: Şerefsizler  kürsüsü 
1-Samsun
2-Hatay
3-Eskisehir....

aynen katılıyorum yanlız orduluların son maçta baştan sona ettiği küfürleri de unutamam 4-ordu olsun bari
4 rize olsun. ..ordunun safi belli olduğu içi çok kızmıyorum...en azından düşmansa düşmanlığı belli..
Derelili çotanak
Reply
30-05-2017, 05:41,
Orduspor'un hem safı belliydi hem de en azından haddini biliyordu bu esesliler sene boyu böbürlendiler en iyi biziz en iyi taraftar bizde diye gördük ne kadar iyi olduklarını bizim 8 bin kişiyle yaptığımız tribünü 20 bin kişiyle yapamadılar çıkamasınlar de seneye Giresun'da görürüm ben onları
Reply
30-05-2017, 12:24,
İzmir takımı çıkarım umarım. Göztepe sayesinde İzmir de belki Süper Lig maçları görürüz hem.

Eskişehir maçına gelince,

Eskişehir bizi zor yendi. Giresunspor lu oyuncular ellerinden geleni yaptılar. Tek kelime ile harika oynadılar.

bence ilk maçtaki penaltı da biraz kolay verildi...

ikinci maçta oyun başına volkan'ın sakatlanması kötü oldu..
maç esnasında Eser bjk kalecilerinin yaptığı gibi hatalar yaptı. Allahtan şans yanımızdaydı.

o da bizi baya etkiledi diye düşünüyorum..

Bence Ordu-Giresun ortak bir saha da top oynayabilir....

Maliyet olarak da bu yapılabilir...

Ordu ile Giresun bazıları ne kadar karşı çıksa da et ve tırnak gibiler..

Yoksa bize ayrı onlara ayrı büyük saha yapılacağını asla düşünmüyorum.

Ancak bu şekilde bir teklif olursa bunu hemen yaparlar bence....

bu şahsi fikrimdir. beğenen beğenmeyen illaki olur...

Tüm Ekibi tebrik ediyorum.......
\-.-\ Kıbrıslı Çotanak.
Reply
30-05-2017, 15:11,
Takim ilk mac cok guzel oynadi ama biz kendimiz kafa olarak maca odaklanamadik. Gaziantep maciyla biz play off u kaybettik diye boşuna yazmadim burda. Futbol hata oyunudur, birisi hata yapacak ki öteki üstünluk saglasin. Motivasyonun sağlanacaği mac Gaziantepspor maciydi. Herkes o macin bu şehir için ne anlam ifade ettiginin bilincindeysi fakat teknik kadro fark edememis. Hem o maci kaybettik hem de play off u.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)