2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler
01-06-2017, 16:54, (This post was last modified: 01-06-2017, 16:57 by sokakbaşımeyhane.)
RE: 2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler
(01-06-2017, 14:27)cotanak88 Wrote:
(31-05-2017, 22:24)sokakbaşımeyhane Wrote: Aman eren tozlu  gelmesin...hala yazıyorum  bu  adam kume düştüğümüz gün mersin le anlaşan en önemli maçta denizli maçında soyunma odasında kaptan ömere saldıran eren birak kalsın...Herkes giresun  çocuğu  diyor da benim anlamadığım  Giresundan  ayrıldı  ayrılalı  1 kere 28 numarayı  tasidimi sırtında...???Bence  gelmesin  takımı  karıştırmak  için  biçilmiş kaftan
Bunun  gibi bir artist  vardı  ne oldum delisi  olmuştu.. Emre karaman nerede şimdi  hangi  süperlig  takımında top koşturuyor...once adam olacaksın  gerisi  hikâye
Eren Mersinde oynadığı 4 sezon 28 numarayı giymiş Samsun ve Malatyada sadece farklı forma numaralarıyla oynamış belki 28 numaralı biri olabilir.Ereni tanımam ömerle kavgasını da doğru bulmuyorum ama şunu biliyorum Giresunsporda oynadığı sezon o ömerler,volkanlar 300-500 alırken o çocuğa doğru düzgün para vermiyorlardı.Ayrıca ligte 33 maçta 15 gol atmış bir oyuncunun süper ligten gelen teklifi değerlendirmesi kadar doğal birşey yoktur.Doğduğu büyüdüğü şehrin takımı olsa da herkes ekmeğinin peşinde herkes gibi. O zaman Vedat Muriqiyi eleştirelim neden gitti diye 1 senelik sözleşmesi vardı? 
Eren her bulduğu fırsatta Giresuna gelen biri daha geçen gün caddede gördüm ligin devre arasında da görmüştüm Erenin yaptığı sadece ekmeğinin peşinde koşmak hepimizin yaptığı gibi, transferine giresunlu olduğu için duygusal olarak bakmıyorum Malatyaspordaki son haftalardaki performansını gösterirse Giresunspora gerçekten faydası olur onu takımda görmek isterim.

39 numarayı giyen kimdi mersin de Samsun da kaç numara giydi???geçin kardeşim  biz balık  hafızalı  değiliz transfer olmana kimse bir şey demez ama götun  kalkmayacak  takım düşme mücadelesindeyken ben galatasaray a gidiyorum  demiyecek havaya girmeyecek boburlenmiyeceksin... banahaneyle  birbirlerine  pas atmayarak  takımın anasini  s.tiler...madem GiRESUN cocugusun sabret lig bitsin ne ş.kime gidersen git...gelmesin takımı karıştırmaktan başka bir boka yaramaz
Derelili çotanak
Reply
01-06-2017, 19:31,
(01-06-2017, 16:54)sokakbaşımeyhane Wrote:
(01-06-2017, 14:27)cotanak88 Wrote:
(31-05-2017, 22:24)sokakbaşımeyhane Wrote: Aman eren tozlu  gelmesin...hala yazıyorum  bu  adam kume düştüğümüz gün mersin le anlaşan en önemli maçta denizli maçında soyunma odasında kaptan ömere saldıran eren birak kalsın...Herkes giresun  çocuğu  diyor da benim anlamadığım  Giresundan  ayrıldı  ayrılalı  1 kere 28 numarayı  tasidimi sırtında...???Bence  gelmesin  takımı  karıştırmak  için  biçilmiş kaftan
Bunun  gibi bir artist  vardı  ne oldum delisi  olmuştu.. Emre karaman nerede şimdi  hangi  süperlig  takımında top koşturuyor...once adam olacaksın  gerisi  hikâye
Eren Mersinde oynadığı 4 sezon 28 numarayı giymiş Samsun ve Malatyada sadece farklı forma numaralarıyla oynamış belki 28 numaralı biri olabilir.Ereni tanımam ömerle kavgasını da doğru bulmuyorum ama şunu biliyorum Giresunsporda oynadığı sezon o ömerler,volkanlar 300-500 alırken o çocuğa doğru düzgün para vermiyorlardı.Ayrıca ligte 33 maçta 15 gol atmış bir oyuncunun süper ligten gelen teklifi değerlendirmesi kadar doğal birşey yoktur.Doğduğu büyüdüğü şehrin takımı olsa da herkes ekmeğinin peşinde herkes gibi. O zaman Vedat Muriqiyi eleştirelim neden gitti diye 1 senelik sözleşmesi vardı? 
Eren her bulduğu fırsatta Giresuna gelen biri daha geçen gün caddede gördüm ligin devre arasında da görmüştüm Erenin yaptığı sadece ekmeğinin peşinde koşmak hepimizin yaptığı gibi, transferine giresunlu olduğu için duygusal olarak bakmıyorum Malatyaspordaki son haftalardaki performansını gösterirse Giresunspora gerçekten faydası olur onu takımda görmek isterim.

39 numarayı giyen kimdi mersin de Samsun da kaç numara giydi???geçin kardeşim  biz balık  hafızalı  değiliz transfer olmana kimse bir şey demez ama götun  kalkmayacak  takım düşme mücadelesindeyken ben galatasaray a gidiyorum  demiyecek havaya girmeyecek boburlenmiyeceksin... banahaneyle  birbirlerine  pas atmayarak  takımın anasini  s.tiler...madem GiRESUN cocugusun  sabret  lig bitsin ne ş.kime gidersen git...gelmesin  takımı karıştırmaktan başka bir boka yaramaz
Eren tozlu Mersinde 4 sezon boyunca 28 numarayı giymiş,Samsunsporda 2014-2015 sezonunda Ali Zorluyla beraber oynamışlar,28 numarayı Ali Zorlu almış.
Son olarak Yeni Malatyasporda 28 Numaralı başka bir oyuncu olduğu için sanırım 11 numaralı formayı tercih etmiş.Ben bilmiyordum ama üşenmedim araştırdım sayende bu durumda sanırım balık hafızalı sen oluyorsun kusurabakma Wink ayrıca galatasaray haberleri menejerlerin uydurduğu birşeydi ben erenin ağzından galatasaray gidiyorum diye birşey duymadım hatırlarsan stancu bile geliyordu bize Big Grin
 http://www.mackolik.com/Futbolcu/45606/Eren-Tozlu
Reply
01-06-2017, 19:39,
Eren tozlunun 28 giyip giymemesi değil de banahneye yapmadığı asistler (altı yedi averaj ile düştük) ve takım can çekişirken onun zaten bir takımla imzalamış olması, birden bire ronaldoya dönüşte yine istemem.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
01-06-2017, 23:26,
Giresunspor, İstanbulspor'u TFF 1.Lig'e taşıyan teknik direktör Yalçın Koşukavak ile anlaştı. Yarın sözleşme imzalayacak. (via @SporunDibi)

Twitter'da okudugum bu . eğer doğruysa süper haber bence.
Reply
01-06-2017, 23:26,
Isranbulsporun teknik direktoruyle anlaşıldı diye muhabbetler dönüyor kulislerde. Çıkarsa yarın öbür gün şaşırmayın.
Reply
01-06-2017, 23:30,
(01-06-2017, 23:26)Semih Karahan Wrote: Giresunspor, İstanbulspor'u TFF 1.Lig'e taşıyan teknik direktör Yalçın Koşukavak ile anlaştı. Yarın sözleşme imzalayacak. (via @SporunDibi)

Doğru hocam doğru, giresundan bi arkadaş söyledi bana da ama bizimkilerin sağı solu belli olmaz o yüzden kesin konusmamayi tercih ediyorum Smile
Reply
01-06-2017, 23:39,
Eren'in gittiğine kimsenin kızdığı yok, bizim kızdığımız nokta takım küme düşerken transfer hesapları yapması, takım küme düşmüş o şehrin çocuğusun bir hafta sonra gidip imza atıyorsun..

bir de karakterinin de düzgün olduğuna inanmıyorum, Rize'li Ömer'in ağladığı yerde sen götünü yırtıcaksın, Rize'li Ömer taraftardan küfür yiyince ağlayarak soyunma odasına gidiyorsa sen o şehrin çocuğu olarak taraftara karşılık vermeyeceksin.
Reply
01-06-2017, 23:56,
(01-06-2017, 23:39)genoa28 Wrote: Eren'in gittiğine kimsenin kızdığı yok, bizim kızdığımız nokta takım küme düşerken transfer hesapları yapması, takım küme düşmüş o şehrin çocuğusun bir hafta sonra gidip imza atıyorsun..

bir de karakterinin de düzgün olduğuna inanmıyorum, Rize'li Ömer'in ağladığı yerde sen götünü yırtıcaksın, Rize'li Ömer taraftardan küfür yiyince ağlayarak soyunma odasına gidiyorsa sen o şehrin çocuğu olarak taraftara karşılık vermeyeceksin.

İstanbul'da bizim gençler şampiyon oldugunda kupa kaldırılacakken eren gitti GS şampiyonluk tişörtü giydi hiç unutmam. Bizim tribünler bağırdı çıkart lan diye. ama hani espiri bir dille.  taaa o zaman bu zamandır unutmam hep aklıma gelir. takım düştüğünde umrunda değildi. tamam az para verilmiş olabilir ama bak onur'a adam o şampiyon kadroda vardı şimdi ilk on bir çatır çatır oynuyor alıyor parasını sonuna kadar. adam değerini görüyor .
Reply
01-06-2017, 23:57,
(01-06-2017, 23:30)stantheman05 Wrote:
(01-06-2017, 23:26)Semih Karahan Wrote: Giresunspor, İstanbulspor'u TFF 1.Lig'e taşıyan teknik direktör Yalçın Koşukavak ile anlaştı. Yarın sözleşme imzalayacak. (via @SporunDibi)

Doğru hocam doğru, giresundan bi arkadaş söyledi bana da ama bizimkilerin sağı solu belli olmaz o yüzden kesin konusmamayi tercih ediyorum Smile

Çok iyi olur bence . Yalçın hoca bilgili ve oyuncu birikim açısından geniş bir yelpazeye sahip. Tek handikap ligi bilmiyor. Yapalım şöyle 2-3 senelik güvenelim. anasını aglatır bu ligin
Reply
02-06-2017, 00:38,
(01-06-2017, 23:57)Semih Karahan Wrote:
(01-06-2017, 23:30)stantheman05 Wrote:

Çok iyi olur bence . Yalçın hoca bilgili ve oyuncu birikim açısından geniş bir yelpazeye sahip. Tek handikap ligi bilmiyor. Yapalım şöyle 2-3 senelik güvenelim. anasını aglatır bu ligin
45 yaşında aslen izmirli göztepe karsiyaka sanliurfa manisa gibi takimlarda antrenörlük yapmış, t.d kariyeri bursa niluferde başlamış Altay düşerken takımın basindaymis ve bu sene istanbulsporu 1.lige çıkarmış geleceğin teknik direktörleri arasında gösterilen bir hoca. Potansiyelli ama umarım kimya tutar gelirse ve başarılı olur, yoksa sonu sevgili hocamız Mustafa Kaplandan farksız olacak. Biz de yine 10.hafta kurt bir hocayla anlasip play off zorlariz. Bu olmasın diye dua ediyorum.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)