30-06-2017, 14:55,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
RE: 2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler
yeni hocada büyük ihtimal Metin olmuş, Ünal'dan bin kat iyidir, hayırlı olsun bakalım
|
|
30-06-2017, 15:03,
(This post was last modified: 30-06-2017, 15:04 by maicon_28.)
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
recep'in kalmasıyla orta saha çok güzel oldu
birde orta sahaya şu gökhan alsan'ı alalım. Adamın 2019 a kadara sözleşmesi var ama bir şekil halledip alalım.  Formsuz dönemde ilk 11 olur bazen yedek olur. Rotasyonunda iyi olması lazım
o kadar güzel renklere sahip olmamıza rağmen senelerdir şöyle vay be dedirtecek forma modellerini seçemiyoruz. Bir beğendiğim fabianolu, pedrielli sezonda giydiğimiz nike formalar çok klastı, birde 2013 yılında mehmet birincili dönemde giydiğimiz formalar sade ve şıktı. Geri kalan modeller pazar modeli
Modelleri kim seçiyorsa değiştirsinler başkası seçsin
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
30-06-2017, 16:11,
|
|
(30-06-2017, 14:55)genoa28 Wrote: yeni hocada büyük ihtimal Metin olmuş, Ünal'dan bin kat iyidir, hayırlı olsun bakalım
Recep ve Metin çok iyi haber ünal intihardi inşallah doğrudur
Derelili çotanak
|
|
30-06-2017, 16:20,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
@maicon28'e katılıyorum Gökhan Alsan faydalı olur, Murat Akın ya da Karabükspor'da oynayamayan Osman Çelik orta saha için iyi olur hemen ön bölge için Malatya'dan ayrılan İrfan'da iyi olur
sol kanat için kaliteli yabancı ve golcü kanat alabiliriz, diğer alternatif Akhisar'dan Muğdat oynamıyor mesela, Abdül 2.lige hadi
forvet için arkadaş Mehmet Akyüz demişti artı olarak zenci orayı götürür
stopere Kokalovic gelecekse yanına iş yapacak Türk stoper lazım, Abdülkerim olsa harika olurdu ama Samsun'a gitti
|
|
30-06-2017, 17:55,
|
|
Yaglidereli
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
Gençer Cansev ne alemde ben beğeniyordum bu adamı.
|
|
30-06-2017, 18:18,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
cuma oldu yabancılardan yine ses seda yok neymiş giresuna yabancı getirmek zormuş rizeye,boluya,samsuna geliyor bir tek bize mi gelmiyor bunlar bizim kafadan forveti bitirmemiz lazımdı şimdiye kadar boş demeçlerle insanları oyalıyorlar oyuncuları belirlemişler falan filan ortada oyuncu olsa çoktan gelmişti her geçen gün aleyhimize işliyor iyiler transfer oluyor bize de Okafor gibiler kalıyor.
|
|
30-06-2017, 18:38,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
Threads: 6
|
|
Gençer geldi geçen aklıma. tatil için ailemin yanına geldim istanbula. gençerde bizim buraların çocugu . dediler boşa çıkmış . ulan dedim be bizde süperdi bu cocuk. hala da çok iyi olur. recep takımın en çok koşan pres yapanlarından. orta sahamızı bi tık ofansif yapabilsek müthiş takım olucazda işte hep defansif. recebin yanına rotasyonda iş yapacak bir eleman alalım. mertcan iş yapar aslında. göndermezsek de olabilir. suan bizim stoper olayı sıkıntı. bencede yabancıda kullanmayalım. onur var. özgür kalır. özgürü zorlayan bir stoper olsa mesela gençer çok iyi olur. sol bek tamam sağ bek sorunlu biraz. santrafor hiç yok ortalıkta. metin diyadin bence iş yapacaktır . sıkıntı olmayacak . birde anılın üzerindeki şık duruyordu bence tişörttür o . ben mesela bu seneki 50.yıl formasını çok beğenmiştim. aldımda. ama işte naylonumsu biraz :/
|
|
30-06-2017, 18:54,
(This post was last modified: 30-06-2017, 18:57 by heyulaanil28.)
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
(13-06-2017, 00:46)heyulaanil28 Wrote: Valla ben eskisi gibi transfer toplarına girmiyorum ama duyduğum kulağıma gelen bir kaç şeyi söyleyeyim hoca konusunda cihat arslan için uğraşıldıgını duydum osman özköylü bankoymuş diğer isimlerden haberim yok medyada çıkan isimlerden rangelovu duydum kaleci için aksine azerbaycan milli takım kalecisi kamran agayev ile anlaşılmış ama son durumuna bakacaklarmis ikinci adayda orduspor eski kalecisi fomichev miş
cihat arslan için verilen süre bu akşam doluyor olmazsa metin veya ünal'dan biri gelecek başkan ünali istiyor yönetimden iki üç kişi metin olsun istiyor herşey akşam belli olur.
bu sene hakkaten iyi isimler için uğraşılıyor bence güzel bir kadro çıkacak panos ve dodo kalacağını söylemiştik reçep'te sıkıntı yok ama konya tarafı sıkıntı konya reçepi bonservisi ile vermek istiyor konya reçep için 400 bin TL istiyor bizimkiler 1 sene uzatın kiralayalım konya buna yanaşmıyor samsun da reçep talipmiş ve bonservis miktarını veriyor burda reçep'in gönlü bizden yana olduğu için bu sorun aşılcaktır tahmin ediyorum hatta samsun devreye spor bakanını araya sokmuş
basındaki isimlerde rangelov ve kokolovic isimleri doğru ama öncelik değil mesela bizim almak istediğmiz golcüyü yeni malatya aldı bonservisi elindeydi golcü için nokta atışı yapılcak seri b de bonservisi elinde olan çift haneli gol atmış bu sezon oyuncu listede Bruno Mezenga görüşüyoruz oyuncu tamam gibi hatun burayı istemiyormuş eşi sıkıntı Gökhan Karadeniz listemizde Umut Nayır için çok uğraştık canikli kozunuda soktuk Caner ile paket yapalım dedik olmadı golcü için yerli olsun yabancı olsun nokta atışı olacak stoper için Gencer Cansev,Hakan Çinemre listede Fildışından duruma göre stopere bir oyuncu gelebilir burada Özgür'ün kararıda etkili olacak velhasıl güzel bir takım kurulma yolunda adımlar var fazla isimde yazmak istemiyorum sonra basın kopyala-yapıştır oluyor olmuyor sonra ama iyi bir takım geliyor karamsar olmaya gerek yok
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
30-06-2017, 18:57,
|
|
yalavu
Senior Member

|
Threads: 0
|
|