2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler
stantheman05 Offline
Senior Member

Threads: 2
RE: 2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler
Ayrıca Alpay'da hükümetin önemli adamlarından,onu alan bence avantajlı. Cumhurbaşkanına yakın herşeyden önce. Yoksa iş falan bulamaz,tabi bu şahsi görüşüm.
04-07-2017, 23:08
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
(04-07-2017, 23:05)stantheman05 Wrote: Kulüp hesap numarası falan vermişti ya taraftarlara o zaman ben ilkokul arkadaşımı aradım. Tribünün önemli adamlarından biri değil ama deplasmanlar dahil her maça gider. Bana söylediği kulüp küme düşerken borç batağındaydı,yönetim risk aldı oyuncuları takımda tuttu çünkü 1.ligde kalırsak işimiz yaş olurdu. 1 seneyi riske atıp Süper Lige yeniden çıkınca oradan buradan sponsorluk vs ile kurtarırız demişler. Oyuncuları da göndermemişler zaten bu takımla çıkarız süper lige yeniden diye. Ve futbolcularında bu durumdan haberleri varmış. Gerçi kulüpte olup nasıl olmaz o ayrı mesele de. O yüzden Alpay son zamanlar toparlanmaya başlamasına rağmen takımdan şutlamışlar. Risk almak istememişler. Böyle deyince aklıma Göztepe maçı geldi. Ulan madem böyle bu durumun var nasıl risk edip sahadan çekilirsin. Gerçi o zaman ilk yarı zirveye oynuyorlardı kesin çıkarız demişlerdir. Ama taraftar futbolculara da çok kızgınmış gitsinler diyor. O parayı bi şekilde toplar eskişehirliler ama bu duruma nasıl düştüler onu anlamadım.

230 milyonu  ıstanbul takımları toplayamiyor eskişehir nasıl toplayacak kurtuluşu  yok...eti eskişehir  çıkar 3-4 sene sonra
Derelili çotanak
04-07-2017, 23:49
Reply
stantheman05 Offline
Senior Member

(04-07-2017, 23:49)sokakbaşımeyhane Wrote:
(04-07-2017, 23:05)stantheman05 Wrote: Kulüp hesap numarası falan vermişti ya taraftarlara o zaman ben ilkokul arkadaşımı aradım. Tribünün önemli adamlarından biri değil ama deplasmanlar dahil her maça gider. Bana söylediği kulüp küme düşerken borç batağındaydı,yönetim risk aldı oyuncuları takımda tuttu çünkü 1.ligde kalırsak işimiz yaş olurdu. 1 seneyi riske atıp Süper Lige yeniden çıkınca oradan buradan sponsorluk vs ile kurtarırız demişler. Oyuncuları da göndermemişler zaten bu takımla çıkarız süper lige yeniden diye. Ve futbolcularında bu durumdan haberleri varmış. Gerçi kulüpte olup nasıl olmaz o ayrı mesele de. O yüzden Alpay son zamanlar toparlanmaya başlamasına rağmen takımdan şutlamışlar. Risk almak istememişler. Böyle deyince aklıma Göztepe maçı geldi. Ulan madem böyle bu durumun var nasıl risk edip sahadan çekilirsin. Gerçi o zaman ilk yarı zirveye oynuyorlardı kesin çıkarız demişlerdir. Ama taraftar futbolculara da çok kızgınmış gitsinler diyor. O parayı bi şekilde toplar eskişehirliler ama bu duruma nasıl düştüler onu anlamadım.

230 milyonu  ıstanbul takımları toplayamiyor eskişehir nasıl toplayacak kurtuluşu  yok...eti eskişehir  çıkar 3-4 sene sonra
Ya toplarlar dediğim o zaten 1 senede değil,ama orduspor gibi ankaraspor gibi de kaybolmazlar.
05-07-2017, 00:10
Reply
sokakbaşımeyhane Offline
Posting Freak

Threads: 8
Sadık diyor spor 28 süper olur
Derelili çotanak
05-07-2017, 00:21
Reply
stantheman05 Offline
Senior Member

(05-07-2017, 00:21)sokakbaşımeyhane Wrote: Sadık diyor spor 28 süper olur

Gereksiz kartlar görmeyecekse on numara transfer,inşallah olur. Hocaya güvenim yok ama ismi geçen adamlar hırslı karakterli adamlar. Haydi bu sene çıkalım süper lige be.
05-07-2017, 00:28
Reply
stantheman05 Offline
Senior Member

(04-07-2017, 18:34)stantheman05 Wrote: Fevzi Elmas Adanaspora transfer olmuş,bir yerli kaleciye daha veda etmiş olduk. Gerçi Fevzinin gelmesini istemezdim ben ama inşallah sonunca yabancı hakkını kaleye kullanıp tutuşmayız.

Giresunspor Başkanı `Yerli` diyor ama
kaledeki tercihin yerliden yana yapılacağını açıklamıştı ancak yabancı file bekçisi arayışlarına devam edildiği öğrenildi
Giresunspor Başkanı, kaledeki tercihin yerliden yana yapılacağını açıklamıştı ancak yabancı file bekçisi arayışlarına devam edildiği öğrenildi.
Başkan, geçtiğimiz hafta sonu Metin Diyadin’in imza töreninde kaleci olarak yerli bir isim getirmek istediklerini duyurmuştu ancak yabancı kaleci transferi için çalışmaların tam gaz devam ettiği edinilen bilgiler arasında.
05-07-2017, 00:32
Reply
cotanak88 Offline
Posting Freak

Threads: 34
bu bozbağ çok tehlikeli adam, bütçeyi çar çur etmeyelim soda fabrikası açalım kulübün dolabında soda olsun derse şaşırmam Big Grin
05-07-2017, 10:33
Reply
bulancak28 Offline
Posting Freak

Threads: 3
Eskişehir'i kendilerine olan aşırı öz güvenleri bitirdi. Sene başı Erkan Zengin'i, Boffin'i, Kamil Ahmet'i, Tarık Çamdal'ı alıp banko 1.ligdeyiz diye kendilerinden başka her takımı küçümsediler. Malatya 26 hafta lider kaldı, ona rağmen stadından topçusuna, futbolcusuna kadar Malatya'nın her şeyini hakir gördüler. Ligin açık ara en iyi topunu oynayan Sivas'a "o kim yeaa" dediler. Küçümsedikleri Göztepe karşısında sahadan çekildiler, ona bile"sıkıntı yok, nasıl olsa şampiyonuz" diye posta koydular. Bizim maçta bile yaptığımız koreografi için forumlarında "Giresun'un yapacağı koreografi bu kadar olur, ne yapsınlar, yeni yeni öğreniyorlar" diye kendilerince dalga geçtiler.

Eh işte, senden büyük Allah var be Eskişehir. Senin dalga geçtiğin takım şu an ligin en iyi kadrolarından birini kuruyor, sen kırmızı gruba nasıl düşmemin hesabını yapıyorsun. Şehrine misafir gelmiş takımın otobüsünü taşlarsan, o takım sana Eti FINDIKLI'yı saplar
05-07-2017, 11:55
Reply
Grsss28 Offline
Member

Her sene santrafor transferini son günlere kadar beklemekten bıktık..
05-07-2017, 13:43
Reply
chotanax Offline
Giresunspor

Threads: 58
Takımın en son forvetli (Ergün & y. Ramazan zorlu) sezon başı kampını dört sezon önce şampiyon olurken yaptığını biri başkana iletsin.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
05-07-2017, 14:18
Website Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 10 Guest(s)