05-07-2017, 21:25,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
RE: 2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler
Brunoyu giresunda gördüğüm an şampiyonluğa oynuyoruz derim daha önce bende transfer listesinde olduğunu söylemiştim ama şu ana kadar gelmediğine göre süper ligi düşünüyor bence.
|
|
05-07-2017, 21:30,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
(05-07-2017, 21:25)cotanak88 Wrote: Brunoyu giresunda gördüğüm an şampiyonluğa oynuyoruz derim daha önce bende transfer listesinde olduğunu söylemiştim ama şu ana kadar gelmediğine göre süper ligi düşünüyor bence.
Bruno'da Ofuedu'da en yüksek teklifi almaya çalışıyorlar diye düşünüyorum o nedenle şimdiye kadar imza atmasilar muhtemelen
Yönetime ayar okuyorum ya kardeşim bi an once bitirin şu işi, her yönetici hergün aynı şeyi söylemek zorunda değil
|
|
05-07-2017, 23:43,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
|
|
Bişi sorcam çağlar şahin akbaba bi takımla anlaştı mı? Çok beğeniyorum onu. Takımda görmek isterim açıkçası.
|
|
06-07-2017, 00:03,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
|
|
(05-07-2017, 23:43)kral1234 Wrote: Bişi sorcam çağlar şahin akbaba bi takımla anlaştı mı? Çok beğeniyorum onu. Takımda görmek isterim açıkçası.
Karabükspor'a transfer oldu
|
|
06-07-2017, 00:04,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
hoca ağır geçen yükleme idmanlarının ardından kısa süreli taktiksel bir hücum antrenmanı yaptırsa takımda forvet yok "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"...
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
06-07-2017, 00:08,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
valla şu ofoeduya nedense sıcak bakamıyorum. futbolculuğuna değil tabi, değerine. çünkü piyasa olarak ligin en aranan isimlerinden biridir. oyüzden bizi çok çok aşar. tamam bütçeyi artırmış olabiliriz ama yinede ortalama trilyon verecek bi takım değiliz. ofoeduyu trilyondan aşağı getiremezsin, e ona trilyon verip diğerlerinide 300-500 lede oynatamazsın. oyüzden bizi çok sarsar ofoedu ismi. ha gelse heyecanlanmazmıyım? hemde nasıl. ama uzak bi ihtimal görünce daha mantıklı bakabiliyor insan.
bu arada ekliyim. kendi çapımızda bütçeyi artırmış olabiliriz ama aslında yaptığımız ligin ortalama seyrine çıkıyoruz bu sene. yoksa düşme hattında cebelleşen denizlide bile bizden daha kaliteli golcüler vardı. yani maddi durumu iyi olmayan takımlar bile gerektiği zaman paraya kıyıp gerekli transferi yapıyordu. biz ise para harcamamak için golcü ve kaleci bile almadık.
|
|
06-07-2017, 00:16,
(This post was last modified: 06-07-2017, 00:17 by genoa28.)
|
|
genoa28
Posting Freak

|
|
|
(06-07-2017, 00:08)kerasus Wrote: valla şu ofoeduya nedense sıcak bakamıyorum. futbolculuğuna değil tabi, değerine. çünkü piyasa olarak ligin en aranan isimlerinden biridir. oyüzden bizi çok çok aşar. tamam bütçeyi artırmış olabiliriz ama yinede ortalama trilyon verecek bi takım değiliz. ofoeduyu trilyondan aşağı getiremezsin, e ona trilyon verip diğerlerinide 300-500 lede oynatamazsın. oyüzden bizi çok sarsar ofoedu ismi. ha gelse heyecanlanmazmıyım? hemde nasıl. ama uzak bi ihtimal görünce daha mantıklı bakabiliyor insan.
bu arada ekliyim. kendi çapımızda bütçeyi artırmış olabiliriz ama aslında yaptığımız ligin ortalama seyrine çıkıyoruz bu sene. yoksa düşme hattında cebelleşen denizlide bile bizden daha kaliteli golcüler vardı. yani maddi durumu iyi olmayan takımlar bile gerektiği zaman paraya kıyıp gerekli transferi yapıyordu. biz ise para harcamamak için golcü ve kaleci bile almadık.
ben sana katılmıyorum, sanki Eskişehir'de Ofuedu ile orta sahada oynayayan Ramazan, stoperde oynayan Hakan Cinemre birbirlerine yakın para mı alıyorlardı bence hayır
bizde de Panos Dodo'nun iki katı alıyordur kesinlikle, herkesin çapı belli yeteneği belli, kendinden düşün aynı şirket içinde herkes yaptığı işe göre bilgisine ve yeteneğine göre para alır
ha aynı yetenekte ve fayda da iki adam olsa aralarında ücret olarak uçurum olsa o halde haklısın derim
bende yönetimin ne Ofuedu ne de Bruno'yu getirebileceğine inanmıyorum şahsen ama getirirlerse helal olsun tabi ama Panos'a 750 verdiysek herkese birşeyler verebiliriz
|
|
06-07-2017, 00:26,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
elbette herkes aynı paraya oynamayacak. ama yine belli bir ortalama olur. hani atıyorum birisi alır 750, biri alır 400, birkaç tanesi alır 300 vs. ortalamaya vurursun takım geneli 500 eder diyelim. bu takımda tutupda messi bile olsa 1500 versen dengesizlik olur. eskişehirde elbette ramazan olsun hakan olsun ofoeduyla aynı paraya oynamıyor. ama yine ofoedu gibi büyük paralara oynayan baya oyuncu vardır takımda.( tarık çamdal, erkan zengin, semih şentürk, bruno vs vs) ortalamasıda trilyonu bulur takımın. biz ise hayatta çıkamayız o paralara.
bizim yapmamız gereken sezon bitmeden git brezilya 2. liginde birkaç maç izle. tonla oyuncu çıkar dikkatini çeken. onlardan 1-2 tanesini özel takibe al falan. valla ergün çakır parasıona ofoedu ayarında topçu getirirsin. ama işte kim uğraşacak... bide uçak parasıda çok pahalıdır zaten
|
|
06-07-2017, 00:36,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
|
|
(06-07-2017, 00:26)kerasus Wrote: elbette herkes aynı paraya oynamayacak. ama yine belli bir ortalama olur. hani atıyorum birisi alır 750, biri alır 400, birkaç tanesi alır 300 vs. ortalamaya vurursun takım geneli 500 eder diyelim. bu takımda tutupda messi bile olsa 1500 versen dengesizlik olur. eskişehirde elbette ramazan olsun hakan olsun ofoeduyla aynı paraya oynamıyor. ama yine ofoedu gibi büyük paralara oynayan baya oyuncu vardır takımda.( tarık çamdal, erkan zengin, semih şentürk, bruno vs vs) ortalamasıda trilyonu bulur takımın. biz ise hayatta çıkamayız o paralara.
bizim yapmamız gereken sezon bitmeden git brezilya 2. liginde birkaç maç izle. tonla oyuncu çıkar dikkatini çeken. onlardan 1-2 tanesini özel takibe al falan. valla ergün çakır parasıona ofoedu ayarında topçu getirirsin. ama işte kim uğraşacak... bide uçak parasıda çok pahalıdır zaten 
 biz taraftar olarak kaç yıldır yazıyoruz, bize söylesin netten brezilya ligi izlerim, ntvspor'dan belçika ligi var adamlarda ne zenciler var ucuza da getirirsin izle kardeşim, menajere mecbur kalcağına tv'na mahkum kal
benim dediğim de çok mantıklı değil hani tv'den izle oyuncu al ama menajer kucağına kalıp binlerce TL'yi çöpe atma ihtimalin var, biz scoutluk yaparız
|
|
06-07-2017, 00:53,
|
|
Grsss28
Member

|
Threads: 2
|
|
ulan amatördeki amasya bile kendine göre yıldız santrafor alıyor(Kahe) biz bu ligin yabancı siyahi santraforunu alamıyoruz daha ey gidi eyy...
|
|
|