Türkiye'de şike operasyonu
28-02-2012, 17:10,
RE: Türkiye'de şike operasyonu
ben iddaanameyi okudum .. ilk 105 sayfası giresunda geçiyor .. sonrasıda giresunla alakalı ama giresun dısında geçiyor .. bu 105 sayfa içinde . orta kahvenin kursunlanmasından tutun bi büfecinin baska bi olaynıa kadar.. giresun fm olması lazım galiba oda basılıyor giresunspor yani bahri kaya hakkında atıp tutuluyor .. bu süre zarfında levent erişde ben istifa edip gelebilirim diyor takıma .. giresunspor un hala ceza alma ihtimali var .. coskun calık ömer ülkü çıkmıs olsa bile hakan karaahmet cıkmadı .. zamanında yöneticilik yaptı .. bu yuzden de alabiliriz ..
Reply
28-02-2012, 17:21,
Bu konuşmalarıyla herhalde meşhur şakalarından birini daha yaptı Smile İçeriden çıkanların bundan sonra çok fazla ortalıkta gözükmemeleri en doğrusudur. Sonuç olarak sürecin girdiği son yol belli, yumoş edildi. Çıkıp da kerameti kendindenmiş gibi bunu suistimal etmeye gerek yok. Demirören'in planı düşmeyi kaldırıp Süper Lig'i 22 takıma çıkarmak deniyor, Bank Asya için de aynı şey geçerli olabilir. Bizi de zaten ancak böyle birşey kurtaracak gibi.
Reply
28-02-2012, 17:40,
Utanmazlığın ve arsızlığın kitabı olsa 1.sıra giresunsporgazetenin; 2.sıra ömer ülkü ve ekibinin olurdu..Takımı rezil ettikleri yetmezmiş gibi başkanlığa aday olacam demezmi..Ulan sende utanma olsa yüzün kızarır açıklama yapmazsın..ama nerdee..seni o stada sokanın a.goyim...
Derelili çotanak
Reply
28-02-2012, 22:42,
Bir tek onun mu utanması mı zorunuza gitti.
Burada herkesin utanması gerekiyor.
Ta Kitapçı zamanında Canikli'nin destek vermemesi yüzünden bırakması sonucunda
ondan sonra yönetime gelenlerin hepsi utanmalı. Herkes yanlış yaptı biz ise ses çıkarmadık.
Ah ulan Unakıtan bakan iken Eskişehirspor'u nasıl çıkardıysa Canikli'de bize yardım etseydi ne iyi olurdu.
Bir de utanma duygusu derken geçiniz herkes paraya tapar olmuş.
Demirören bana oy atanın kulübün deplasman masraflarını karşılayacağım ve de küçük sponsporluk sağlayacağım diyordu.
Bunun peşine düşsünler. Herkese hayırlısı olsun.
Reply
29-02-2012, 09:46,
faruk kardeş benim o utanmazlarla işim olmaz ama giresunsporun adının kirlenmesi zoruma gitti..Galiba senin gitmemiş..ortada şanlı tarihimizi pisliğe bulaştıranların lekesi dururken kusura bakmada zorumuza gitsin be kardeş...
Derelili çotanak
Reply
29-02-2012, 13:34,
Zoruma ne gidecekmiş kardeş?
Benimle imalı konuşma
Ben geçen sene şike yaptığımıza inanmıyorum.
Sadece Ömer Ülkü kendi beyinsizliğinden taklaya geldi.
Geçen sene herkes hak ettiği sonucu aldı.
Bu benim düşüncemdir herkes istediğini düşünsün.
Reply
29-02-2012, 14:25,
seninle ne imalı konuşacam ben düz adamım lafımı direk söylerim..Sadece ömer ülkümü kendi beyinsizliğinden taklaya gitti yoksa koskoca giresunspor camiasımı taklya gitti?Şike yapılmadığına inanıyorsunda takımın adının kirlenmesi neden zoruna gitmiyor??zaten konuda bu değilmi madem haksız yere giresun spor suçlanıyor(buna bende hemfikirim)neden bu zorunuza gitmiyor??ömer efendiyide eleştirince zorunuzamı gitti diyorsun..Giresun spora yapılan her kalleşlik zoruma giderr...
Derelili çotanak
Reply
29-02-2012, 16:35,
Suçluluğu ispatlanana kadar herkes suçsuzdur bu gerçek olan ülkemizdeki geçerli durum ise suçsuzluğu ispatlanana kadar herkes suçludur.
BiZ GiRESUN'LUYUZ ÖLSEKTE EğiLMEZ BAşIMIZ
VASiYETiMiZ OLSUN YEşiL BEYAZ MEZAR TAşIMIZ!!!
Reply
03-03-2012, 13:31,
Adamın kalleşlik yaptığı ispatlanmış mı ? Çamur at izi kalsın mantığıyla hareket ediyorsunuz başkaları gibi düşünüyorsunuz ömer ülkü ceza almadan çıkarsa birnizde çıkıp özür dileyecek mi Giresunsporun ismi temize çıkarsa....Eğer suçlu bulunupta Giresunspor leke alırsa bu olaylardan en başta suratına tükürecek adam benim ömer ülkünün şu anda yapılan yargısız infazdan başka şey değil adam zaten tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı iddanameyi okursanız olayın şikeyle uzaktan yakından alaksı olmadığını hatta ömer ülkünün tedbirsiz şakalaşma babında söylediği laflardan ibaret olduğunu görürsünüz.... 1967 den beri kara leke olmadı tarihimzde inşallah da olmayacak şimdi birisi bize iftria attı leke sürüldü diye birisini suçlamanın mantığı yok her insan iftiraya kurban gidebilir başkanlık konusuna gelince ömer ülkü kümbette evinde yatsın dinlensin başkan çok bulunur Giresunspora....Burda kızmamız gereken Giresunspora bu lekeyi sürmeye çalışanlar iddanaemyi hazırlayanlar ne ceza alacak eğer Gresunspor aklanırsa onu tartışmak daha mantıklı...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
12-03-2012, 00:43,
Ulan Sakarya Malatya'ya teşvik gönderiyor. Bizim düşmemiz için onlar lekelendi mi hayır biz geçen sene ne yaptık da leke gelecek?? Ben inanmıyorum hiç ceza almayacağız çünkü şike yapmadık.. Ayrıca bizi düşüren güç sıkıyorsa Fenerle Trabzon'u düşürsün.. şikeyi yapan da gidiyor, teşvik de yapan da gidiyor. Ben inanıyorum kimse bize ceza vermeyecek.. Bu sezon ligde kalalım seneye ise yeni bir başlangıç yaparız.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)