04-08-2017, 21:04,
|
|
Grsss28
Member

|
Threads: 2
|
|
RE: 2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler
Bozbağ Nihat ve Abdülaziz olmazsa Ukraynalı kaleciyle anlaştık o gelcek demedi mi? Şimdi niye bir sürü kaleci adı veya anlaşma zemini aranıyor haberleri hep çelişki var.Ayrıca Dialibaya gelirsek adam ayrıldı kiraya verilcekti bugünkü maçta sonradan oyuna girdi neden kiraya verilcek adam oyuna girsin veya ayrılan adam bir de bir sürü adam geçiyor anlaşıldı oldu olacak hangisi doğru şüpheli zıtlıkta kaldık böyle gidersede çöplere kalcaz gibi görünüyor.
|
|
04-08-2017, 21:06,
(This post was last modified: 04-08-2017, 21:07 by Grsss28.)
|
|
Grsss28
Member

|
|
|
Kerim Avcı ve Tugay Kaçar isimleride geçiyor isimler geçiyor ama 15 gündür transfer yok.Lig başlicak haftaya 15 oyuncumuz var transfer yasağımız olduğu dönemde bile 14-15 11 oyuncusuyla başlamıştık lige şimdi bütçe tarihimizin en büyük bütçesi 20 milyon TL???
|
|
04-08-2017, 21:47,
|
|
Yaglidereli
Posting Freak

|
|
|
Valla başkanın takımı mali yönden getirdiği nokta için ne kadar tebrik etsek az.
Ama sportif konuda artık yardım almalı. Amatör saçmalıklarla uğraştırıyor koca klübü.
Hocaya baskı yapma olayı doğruysa eğer derhal istifa etsinler. Çocuk oyunu mu bu?
|
|
04-08-2017, 22:11,
|
|
ArmanınPeşinde
Posting Freak

|
Threads: 14
|
|
(04-08-2017, 21:47)Yaglidereli Wrote: Valla başkanın takımı mali yönden getirdiği nokta için ne kadar tebrik etsek az.
Ama sportif konuda artık yardım almalı. Amatör saçmalıklarla uğraştırıyor koca klübü.
Hocaya baskı yapma olayı doğruysa eğer derhal istifa etsinler. Çocuk oyunu mu bu?
Hocaya baskı olayının doğru olduğunu zannetmiyorum ama şu cümlelere imzamı atarım. Mali açıdan çok başarılı ancak kesinlikle sportif anlamda yardım alınmalı. Verimli bir ortaklık çok başarılara götürür bu camiayı.
|
|
04-08-2017, 23:27,
(This post was last modified: 04-08-2017, 23:28 by chotanax.)
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
35 yaşındayım, haliyle süper ligi babamın zarzor hatırladığı anılarından dinleyebiliyorum ancak. 7 yıllık evliyim, ordunun ulaşımı zor bir ilçesinde çalışıyorum. Şampiyonluktan 5 ay önce doğan bir oğlum var, hataysporu bakkala yollayıp kazandığımız şampiyonlukta oğlumun uğuru olduğunu düşünüyorum. Sakarya maçı ile düştüğümüzde gerek bizim 8 fark atamamamız, gerek antep ksk ltd şti, gerekse hangisi olduğunu hatırlamadığım istanbul takımı şampiyonluğunun cenaze evinde ve cenaze günü kutlanması sebebiyle uzun bir süre kendime gelemedim.
Şike muhabbetleri, küme düşmemiz ve 16-17 milyon borç gibi aşırı yıpratıcı nedenlerle kendimce takımın kapısına kilit vurulacağını düşünürken gelen bir babayiğit sayesinde resmen küllerimizden hem de sapasağlam şekilde doğduk. Büyük başkan hem borcu bitirdi, hem şampiyonluk yaşattı, hem süper ligin kıyısından döndük. Mevcut yönetimin, özellikle büyük başkanın hizmetlerine laf edecek adamın alnını karışlarım.
Abicim hayatımda ilk defa tamamı banka kredisi ile alınmak suretiyle orta sınıfın düşük fiyatlılarından ikinci el bir araç sahibi oldum. Aracı samsundan 55 plaka olarak aldım, ya 55 plaka devam edecektim ya da ikamet ettiğim ilin plakası yani 52 ile değiştirecektim. Dedim gabakcı plakası olacağına eşimin (samsunlu) hatrına 55 devam etsin. Allah herkese daha iyisini nasip etsin. Bir erkeğin arabayla bir çok hayali vardır ama benim tek bir hayalim var. O da şampiyonluk günü oğlumla arabaya atlayarak kendim için yaptığım CD'nin son 4 şarkısını tekrar tekrar son ses açarak 3 saatlik yolun ardından Giresun meydandaki kutlamalara dahil olmak. CD'nin son dört şarkısı ''erdal güvendi- giresunspor'', ''funda arar - yak gel'', ''yerel sanatçılarımızdan sinan - üç beş güzel geliyor çakkıdı karşılama'' ve ''seni sevmeyen ölsün''. Özellikle büyük başkanın haziran ayından bu yana verdiği demeçler, süper ligi ilk defa böyle hırslı şekilde ağzına alması o hayalimi çok güçlü kılıyordu.
Ama son 1 aydır yaşadıklarımıza bakıyorum da, maalesef ben o hayalimi gerçekleştirebileceğimi sanmıyorum.
Haziranda deniyor ki ''listemiz hazır, ufak bir tatilden sonra başlıyoruz''. Tatilden sonra 3-4 futbolcu alıp 1 hafta susuyoruz. Sonraki hafta 3-4 futbolcu alıyoruz, daha sonra kamp başlayacak, hoca yok. Hocayla anlaşıyoruz, kamp başlıyor ama forvetimiz yok. Taktik antrenman da yok haliyle. Kampın sonlarına yakın forvet transferleri geliyor, daha sonra öğreniyoruz ki yabancı forvet kampın son 3 günü başlamış çalışmaya. Fark ediyoruz ki hala kalecimiz yok, büyük başkan diyor ki yerli kaleci arıyoruz, yabancı kaleci gereksiz olur, oraya bakıyoruz, buraya bakıyoruz, başkan diyor ki yerli kaleciyle anlaşamazsak zaten yabancı kaleci hazır. Derken yerli kalecilerin hiçbiriyle anlaşamıyoruz, sonra da hazır olan yabancı kaleci için 4-5 tane isim geçiyor (nasıl hazırsa). Büyük başkan diyor ki bütün transferlerimiz kaliteli olacak, sonra bakıyoruz ki oran orantı yapınca yeni transfer ettiğimiz 4 futbolcudan birini yollamışız. E hani nerde kalite? Büyük başkan yerel basına bir gün diyor ki bizim herşeyimiz planlı, araştırıp alıyoruz. Ertesi gün diyor ki günde 500 telefon geliyor ama biz süper lig klüplerinin kiralık vereceği & serbest bırakacağı futbolculara bakıyoruz. E hani sen planlamıştın herşeyi? Diğer klübün serbest bırakacağı adamlar belli değilken sen müneccim misin ki büyük başkan ona göre plan yaptın? ''Bu sene süper lig olacak, kontrollü borçlanacağız, tarihimizin en büyük bütçesi olacak, en iyilerini getireceğiz, herşey kontrolümüz altında, herşey istediğimiz gibi gidiyor'' derkeeeeeeen; bir anda laflar senelerdir kendini tekrar eden ''sokağa atacak paramız yok, bataklıktan bu klübü biz kurtardık, süper lig kadrolarını bekliyoruz, en iyisini almaya ÇALIŞIYORUZ, taraftarımız merak etmesin, biraz daha sabır, bu klübün bir kuruşu bile değerli'' klişelerine döndü.
Haydi diyelim ligin ikinci haftası itibariyle çok kaliteli bir kadroya sahip olduk, o kadronun oturması falan derken en az 7. & 8. haftalar gelmiş olur ki henüz oturmamış bir takım ilk 24 puandan minimum puan almak demektir ve ligin sonunda 1 puanla ilk ikiyi kaçırdık, ne yaparsınız Allah aşkına?
Renktaşlarım; şahsımla ilgili gereksiz elli tane bilgi verdiğimin farkındayım ama sinirim aşırı derecede bozuk. Ben bu sene süper lige başkanın iddialı demeçleri nedeniyle çok inandım, 10 ay sonrasının hayalini kuruyorum, süper ligi garantilediğimiz maç acaba hangi güne denk gelecek, ertesi gün mesaiye yetişmek için Giresun'dan kaçta dönmeliyim veya ertesi güne başımdaki idareci izin verir mi falan onları bile düşünüyorum ama büyük başkanın Nasrettin Hoca gibi ya tutarsa mantığından vazgeçemediğini, verdiği demeçlerle somut faaliyetlerinin birbiriyle örtüşmediğini, yine bir şeylerde ezik derecede eksik kaldığımızı görüyorum ve çıldırıyorum. Allah rızası için başkana ulaşabilecek biri varsa tepkisini yakışır şekilde yerine getirsin. Ligin ekonomik anlamda en diri takımının transferde ceset gibi davranmasına katlanamıyorum.
Daha çok şey geçiyor içimden çok ama çok ağır olacak. Onun için inanın bana bu içimden geçenlerin bir özeti.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
05-08-2017, 00:03,
(This post was last modified: 05-08-2017, 00:04 by heyulaanil28.)
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
Yönetim cidden başarı istiyor ama bu iş Diyadin ile olmaz bazıları yönetim baskı mı yapıyor demis hayır aksine Diyadin satranç oynuyor aklınca ortada zoraki evlilik var Metin Diyadin ile şampiyonluğa gidilmez aşırı ego Mourinho ve Ancelotti havaları var fazla birşey yazmak istemiyorum bunlar camiaya zarar verir zaten 2-3 hafta sonra bu iliski biter bana kalsa bu kangreni simdi kesmek gerek yol yakınken
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
05-08-2017, 02:40,
(This post was last modified: 05-08-2017, 02:43 by cotanak88.)
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
(05-08-2017, 00:03)heyulaanil28 Wrote: Yönetim cidden başarı istiyor ama bu iş Diyadin ile olmaz bazıları yönetim baskı mı yapıyor demis hayır aksine Diyadin satranç oynuyor aklınca ortada zoraki evlilik var Metin Diyadin ile şampiyonluğa gidilmez aşırı ego Mourinho ve Ancelotti havaları var fazla birşey yazmak istemiyorum bunlar camiaya zarar verir zaten 2-3 hafta sonra bu iliski biter bana kalsa bu kangreni simdi kesmek gerek yol yakınken Şimdi senin bu yazdıklarından benim anladığım gündeme gelen oyuncuları diyadin hoca istemiyor o yüzden mi kadro kurulamıyor ? Yönetim gerçekten başarı istiyorda engel olanmı var ?
Bu arada chotanax hocam duygularımıza tercüman olmuşsun her gün yalan üstüne yalan artık biryere kadar taraftar baskısı olmayan kulübün hali bu malesef.
|
|
05-08-2017, 09:26,
|
|
harrison
Posting Freak

|
Threads: 37
|
|
@ chotanax
Sevgili kardeşim;
Nasıl son parafrafda " ertesi güne başımdaki idareci izin verir mi falan " diyorsunya transferde ona benzer bir durum paran var futbolcu gelmiyor,futbolcuyu ayarlıyorsun takımı verimiyor,bonservisi tahmin edilmeyecek derecede yüksek olanı var,şehiri beğenmeyen var,manejerinin yanlış yönlendirdikleri var,piyasasının üzerinde uçan var. anlayacağın varda var dolayısıyla hem aldığı parayı hak edecek hemde bizim kriterlerimize uyacak futbolcuyu bulmak zorundayız kısaca bazen para bazı durumlarda her şey değil moduna geçiyoruz.
|
|
05-08-2017, 10:21,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
İnşallah bugün hazırlık maçında samsundan 4–5 tane yerizde ligteki maça 1 hafta kala yönetime bir soğuk duş etkisi yaratır,başka türlü bunların kendine geleceği yok.
|
|
|