TFF1.Lig 1.Hafta-Boluspor 2-2 Giresunsporumuz
13-08-2017, 22:33,
RE: TFF1.Lig 1.Hafta-Boluspor - Giresunsporumuz
İzleyemedim maçı ama 1 puan iyidir. Bolu sıkıntı.
Reply
13-08-2017, 22:36,
Doğan ile ayrılık yaşanmaz diye düşnüyorum. ileriye dönük alındı. kulube de durur. ligin en iyi ofansif orta sahalarından birisi olan irfan karsıdaydı ve bolu top yapamadık doğru dürüst. bizim bu 3lü geçen seneden beri oynuyor neden bu kadar düşüktüler. maç basından beri yazıyorum. 2 saglam stoper bizi ucurur. kaleye eser gelsin farketmez. ön alandaki etkimiz çok iyi. dalede zamanla bunlara ayak uydurur (uydurmak zorunda beğenmesemde ) daha mehmet akyuz falan yok yani bide öyle düşünün. dialiba geleli 1 hafta olmadan kadroya giriyor mehmet akyuz yok ortalıkta var bunda bi iş ama bakalım. korişko için aklımdan geçen tuttu. bilekler müthiş . antondan sonra bilekleri hakim soguk ülke insanlarından birisi Smile zaten antonu özlüyorum hala :/ bu takım tutar beyler çok ciddiyim. sol beke canberk geçer deli dolu hata yapar ama idare eder. sağlam stoper hatta panos geçsin orta sahaya adam alsınlar. panos defansı toparlar mehmet topal gibi. ama yabancı hakkımız sorunlu. bence dodo zamanla kızağa çekilebilir ve yabancı stoper alınabilir. ama işte bu saatten sonra sağlam güven veren stoperi nerde bulursun. ankaragücünde sezgin,alihan ve cenkvardı . cenki gönderdiler . genç cocuk ama özgürün yanına iş yapar. sezgin noldu bilmiyorum. bu saatten sonra 20 yaş altı kiralık genç stoper alamayız. o riske girilmez. oturaklı 30+ bir stoper lazım. uzun boylu olmasada olur. özgür ün fazla bi tarafları kalkmış. 5 sene öncesinde goptan almıştık . biraz özgüre ayar verilmeli bence. özgür bu takımın demirbaşlarından ama böyle olmaz. onur da öz cocugumuz diyoruz ama üstüne koymuyor ya . hüsam gibi. hüsam 5 yıldır bu takımda. yahu bir insan hiç mi üzerine koymaz. hiç mi gelişmez. "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" memur gibiler ya . sabah gel idmana akşam git. takıl gez dolaş . haftasonu önceden deplasmana git gez . yenil iki gün suratın düşük olsun geçti gitti. futbol bu değil ya
Reply
13-08-2017, 22:53,
Dogan gitmez bonservisine para verip aldik. Kaleye karabukten caglari alabilsek. Stoper+ ekstra 10 numara pozisyonu bilekleri iyi kariyerli bir elaman cok mu sey isdeim.. Duy sesimizi başkanSmile
Reply
13-08-2017, 23:01,
takım umut verdi. hocayı ben çok beğendim ilk maçtan. en çok beklenti içinde olduğumuz oyuncuların nerdeyse hiçbiri hazır değil henüz. onlar beklediğimiz seviyeye gelip bozbağda bi zahmet şu maçta bari eksikleri görürse harbi uçabiliriz bu sene.
Reply
13-08-2017, 23:01,
Aynı defansla adanaspor karşına çıkarsak vay halimize onu peşin peşin söyleyeyim. Adanaspor maçını izledim çok iyı oynadılar hem ofansif hem de defansif anlamda. Özet olarak Adanaspor karşısında durmamız zor yani bu defansla.
Reply
13-08-2017, 23:57,
Transferler gecikmese ve eksik kalınmasa bugün 3 puanın sahibiydik belki de.Kaçan iki puan bizi şampiyonluktan edecek olabilir.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
14-08-2017, 00:10,
Hücum olarak muhteşemiz. Defans ve kaleci olarak leş ötesiyiz. Adamların 3 pozisyonu var ikisi gol oldu. Bizim ona yakın pozisyon var ikisi gol oldu.
Reply
14-08-2017, 00:21, (This post was last modified: 14-08-2017, 00:21 by maicon_28.)
gerçi şöyle de bir şey var.

4 sezondur bu ligteyiz (daha öncesi için hafızamı çok zorlamak istemiyorum Smile ) sezonun ilk haftalarını 2 sezon önceki karabük maçı hariç ümit vaat eden, gayet güzel bir oyun sergiliyoruz.
2014-samsun
2015-karabük
2016-altınordu
2017-bolu

Aç bir takım yapısında oynadık hepsinde karabük maçı hariç. Bakalım devamında ne olacak
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
14-08-2017, 01:14, (This post was last modified: 14-08-2017, 01:15 by kral1234.)
Hiç 1. Lige galibiyetle başladık mı biz?
Reply
14-08-2017, 01:18,
Öncelikle hocanın hucüm futbolunu beğendim gol için herşeyi denedi puansız ayrılsaydık gerçekten çok üzülürdüm, anılın gereksiz tereddütleri ve defansın 5.senesinde hala uyumsuzluğu sonucu belirledi. Kanatlarımız görevini sonuna kadar yaptı orta sahamız çalıştı ama özellikle korkishko çok yerinde transfer olmuş, bence son 10 yılın en iyi yabancı transferi diyebilirim sahada basmadık yer bırakmadı maç sonu sözleşmesinin 2 yıllık olduğunu öğrenince sevincim ikiye katlandı. Dale ve dialiba zamanla daha iyi olacaktır mehmet akyüz hayal kırıklığı yarattı, belki saçma olacak ama fatih atik gibi oyuncuları seviyorum top oynamadan bir pozisyona girdi bekletmeden vurdu gol oldu. Böyle olacaksın aga yok topu önüne al sağa çek sola çek topu düzelt yok beklemeyeceksin kaleyi gördüğünde yapıştıracaksın. Futbolun amacı goldür iyi oyun falan hikaye..Genel olarak bu hucüm hattıyla iş yaparız gibi duruyor asıl sorun olan kale ve defans hattına bu saatten sonra nasıl önlem alacağız gerçekten çok merak ediyorum.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)