17-08-2017, 19:21,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
RE: 2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler
Korkishko Bolu maçındaki gibi devam ederse mümkün değil kesik yemez. Panos'un da yiyeceğini hiç sanmıyorum, kırk takla attık adamı takımda tutmak için.
Dodo'nun bir günü diğer gününe uymuyor ama bana göre onu da kesmezler.
Ya Dialiba, ya da Dale bence. Yedekte Sinan Özkan, Doğan Karakuş ve Mehmet Akyüz var. Form durumlarına göre hoca rotasyon yapabilir.
Yedek kulübesinde oturtamıyor oluşumuz da son derece saçma bu arada.
|
|
17-08-2017, 20:26,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
olası öyle bir durumda kağıt üstünde değerlendirecek olursak yetenek anlamında bence Dodo'nun kesilmesi lazım ama ben hayatta dodo'yu kesmem. Nedenine gelirsek orta saha da topu alıp göbekten dribling yapan topu ileriye taşıyan tek oyuncu olması. Hızını aldı mı, uygun koşullar varsa tren gibi gidiyor
Geçen sene de dediğim gibi panos kesinlikle daha kaliteli bir futbolcu ama dodo daha kritik bir oyuncu. Diğer 5 yabancı arasında belki en kalitesizi ama dediğim gibi benim gözümde en değerlisi. Arada kazmalık yapar kabul ama onun yaptığını şuanki mevcut kadroda yapan yok. O yüzden ben ilk Dodo'yu yazarım yabancılar arasından sonra diğerlerine geçerim. Hatırlayan vardır belki, geçen sene dodo belli bir dönem acayip kazmalık yapıyordu, tribündekiler ve forum olarak adeta bizide çıldırtmıştı bir kaç maçta. Sonra işte o formsuz döneminde sarı kart cezalısı oldu. Ya malatya ya da sivas maçı olması lazım onlardan birinde oynamadı. Orta saha hallaç pamuğuna dönmüştü, takım oyun olarak olumsuz etkilenmişti. Bir kez daha o maçta anlamıştım gizli kahramanın kıymetini.
Bunların dışında mitrovic en beğendiğim stoperler arasında, hatta süper lig seviyesinde lakin şuan ki kadronun oturmuş düzenini bozacağından dolayı istemem, yerli transfer yapmamız lazım..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
17-08-2017, 20:53,
|
|
ArmanınPeşinde
Posting Freak

|
Threads: 14
|
|
(17-08-2017, 20:26)maicon_28 Wrote: olası öyle bir durumda kağıt üstünde değerlendirecek olursak yetenek anlamında bence Dodo'nun kesilmesi lazım ama ben hayatta dodo'yu kesmem. Nedenine gelirsek orta saha da topu alıp göbekten dribling yapan topu ileriye taşıyan tek oyuncu olması. Hızını aldı mı, uygun koşullar varsa tren gibi gidiyor 
Geçen sene de dediğim gibi panos kesinlikle daha kaliteli bir futbolcu ama dodo daha kritik bir oyuncu. Diğer 5 yabancı arasında belki en kalitesizi ama dediğim gibi benim gözümde en değerlisi. Arada kazmalık yapar kabul ama onun yaptığını şuanki mevcut kadroda yapan yok. O yüzden ben ilk Dodo'yu yazarım yabancılar arasından sonra diğerlerine geçerim. Hatırlayan vardır belki, geçen sene dodo belli bir dönem acayip kazmalık yapıyordu, tribündekiler ve forum olarak adeta bizide çıldırtmıştı bir kaç maçta. Sonra işte o formsuz döneminde sarı kart cezalısı oldu. Ya malatya ya da sivas maçı olması lazım onlardan birinde oynamadı. Orta saha hallaç pamuğuna dönmüştü, takım oyun olarak olumsuz etkilenmişti. Bir kez daha o maçta anlamıştım gizli kahramanın kıymetini.
Bunların dışında mitrovic en beğendiğim stoperler arasında, hatta süper lig seviyesinde lakin şuan ki kadronun oturmuş düzenini bozacağından dolayı istemem, yerli transfer yapmamız lazım..
Valla bence oturmuş bi düzen yok, göremiyorum.  Gelsin de o oturtsun düzeni.
|
|
17-08-2017, 21:14,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
(17-08-2017, 20:53)ArmanınPeşinde Wrote: (17-08-2017, 20:26)maicon_28 Wrote: olası öyle bir durumda kağıt üstünde değerlendirecek olursak yetenek anlamında bence Dodo'nun kesilmesi lazım ama ben hayatta dodo'yu kesmem. Nedenine gelirsek orta saha da topu alıp göbekten dribling yapan topu ileriye taşıyan tek oyuncu olması. Hızını aldı mı, uygun koşullar varsa tren gibi gidiyor 
Valla bence oturmuş bi düzen yok, göremiyorum. Gelsin de o oturtsun düzeni. 
düzen derken yabancılardan bahsettim.  2 orta saha da, 2 kanatta, 1 de santrafor.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
17-08-2017, 22:39,
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
Mitrovic 5 senedir ulkede. Alıp Türk yapalım.
|
|
18-08-2017, 14:27,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
Emrecan Coşkun ve Ferhat görgülü takımlarında 5.stoper konumunda,Sadığın yerine malatya yabancı stoper aldı hala inatla göndermiyorlar valla bu takımlara ne desek boş, bu arada Alican Karadağ gibi adam kastamonuya gitmiş ön liberoya alternatif arıyorduk cuk otururdu bizde oynadığı dönem çok iyiydi.
|
|
18-08-2017, 14:40,
|
|
emre_1466
Posting Freak

|
Threads: 10
|
|
Alican dünya kadar takım gezdi. 2.lige gitme vakti çoktan gelmişti.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
|
|
18-08-2017, 14:43,
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Alican'ı hiç beğenmezdim uzak olsun.
|
|
19-08-2017, 14:38,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Malatya'nnı yaptığı yeni transferlerden sonra Sadık'ı alırız herhalde bunun dışında bir stoper daha alsak fena olmaz
|
|
|