3.Hafta l İstanbulspor 0-1-Giresunsporumuz
24-08-2017, 20:12,
RE: 3.Hafta l İstanbulspor - Giresunsporumuz
Savunma transferi işi şaka gibi. Milli takım arasında takıma katılmış olmalı stoper. Ama dedikodu dahi yok
Reply
24-08-2017, 21:51,
kasımpaşa stadında yenilmedik yine aynısı olur
Reply
24-08-2017, 23:52,
İyi yanından bakalım, tüm gurbetçiler Giresunda Big Grin
Reply
25-08-2017, 11:39,
Dostlar,

Öncelikle hayırlı Cum'alarınız olsun.

Bu haftaki maça gitmeyi çok istiyordum, passoligim de var hatta ama gitmeyeceğim. Hem tribünün çok kötü bir yerde olması hem de böyle bir maça 29 TL. gibi fahiş fiyat verilmesi gitmememe sebep oldu.

Hem görüntü olarak maçtan zevk alamayacağım hem de üstüne üstlük fazladan param gidecek.

Benimle aynı düşünen var mı, bilemiyorum...
Haksızlık kɑrşısındɑ eğiImeyiniz; çünkü hɑkkınızIɑ berɑber şerefinizi de kɑybedersiniz. (Hz. AIi (r.ɑ))
Reply
25-08-2017, 14:14,
Stadın arkasındaki evlerden gördüm zemin resmen tarlaya dönmüş. Bütün yaz bakım yapılmadı mı bu stada? Şu anda sahanın üzerinde yüzlerce güvercin var ve muhtemelen zemine zarar veriyorlar. Biz bu sahada çok puan kaybederiz.
Reply
25-08-2017, 14:49,
Bi gazetede gecen hafta haber okumustum. Stad bakimi icin tesekkur ediliyodu. Yaz boyunca stadı hazir hale getirmek icin calismislar. Dalga geciyolar heralde... hazir hali buysa diyecek biseyyok
Reply
25-08-2017, 17:03,
Başkan'ın sezon sonu açıklaması var.Lig bitiminde zemin değişecek diye.Bulamadım o haberi.Birkaç defa yazmıştım buraya.Yalan oldu demek ki.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
25-08-2017, 19:10,
Transfer maçtan sonraya kalabilirmiş üst lig takımları kadrolarına son şekli önümüzdeki hafta vericekmiş, bu sözler bana yabancı gelmedi sanki Big Grin 
Bu arada maça 970 kontenjan açılınca itiraz eden istanbullu hemşerilerimiz an itibariyle sadece 250 bilet satın alabilmiş,galiba bizim taraftarlığımız sadece sanal alemde. Yeni çıkan Erzurum bile Rize deplasmanında an itibariyle 410 bilet satın almış.
Senede 1 gün 29 tl veremeyip bilet fiyatları veya başka mazeretler bildirip yorum yapanları gerçekten anlamakta zorlanıyorum,o zaman biz her iç saha maçına gelmemizin yanında,giresundaki fener maçına 50 lira vererek delilik etmişiz varsın biz deli olalım giresunspor kazansın gelende sağolsun gelmeyende..
Reply
25-08-2017, 19:18,
Stoper olarak Brinner Henrique Santos Souza almışız. Spor28 deki haberde öyle yazıyor. Gazişehir de Zec almışlar. Birde Bursaspor dan adam almışlar.
Dereli'li
Reply
26-08-2017, 01:26, (This post was last modified: 26-08-2017, 01:26 by sokakbaşımeyhane.)
(25-08-2017, 19:10)cotanak88 Wrote: Transfer maçtan sonraya kalabilirmiş üst lig takımları kadrolarına son şekli önümüzdeki hafta vericekmiş, bu sözler bana yabancı gelmedi sanki Big Grin 
Bu arada maça 970 kontenjan açılınca itiraz eden istanbullu hemşerilerimiz an itibariyle sadece 250 bilet satın alabilmiş,galiba bizim taraftarlığımız sadece sanal alemde. Yeni çıkan Erzurum bile Rize deplasmanında an itibariyle 410 bilet satın almış.
Senede 1 gün 29 tl veremeyip bilet fiyatları veya başka mazeretler bildirip yorum yapanları gerçekten anlamakta zorlanıyorum,o zaman biz her iç saha maçına gelmemizin yanında,giresundaki fener maçına 50 lira vererek delilik etmişiz varsın biz deli olalım giresunspor kazansın gelende sağolsun gelmeyende..

950 kişi dolar daha 2 gün var
Derelili çotanak
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)