27-08-2017, 22:37,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
RE: 3.Hafta l İstanbulspor - Giresunsporumuz
Yalnız farklı maç mı izledik ? Direkten dönen topun öncesini bilmiyorum ama süper top oynadık beyler. Kalecileri o topları çıkarmasa 3 farklı biterdi maç. Benim hatırladığım İstanbul'un tek tehlikeli pozisyonu Anıl'ın çıkardığı top.
|
|
27-08-2017, 22:37,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
anıl oynaya oynaya kendini geliştirecek gibi. Umarım sallantılı bir performans göstermez. Bugün sadece kritik kurtarışlarından dolayı demiyorum , yan toplarda falan da güven verdi. O kurtarışlar olmasa da yazacaktım, umarım her hafta böyle devam eder
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
27-08-2017, 22:46,
|
|
ultras
Member

|
Threads: 0
|
|
Herkes kötü oynadığımızdan şikayetçi ama bence gayet akıllı oynadık. İstanbulspor'un tempo yükseltmesine müsaade etmeden kontrollü bi oyunla üç puanı aldık ki birçok takım buradan puan bile çıkaramaz. Maçın sonlarına doğru Özgür'ün sakatlanmasıyla oyuncuların rol değişikliğiyle dengemiz bozuldu İstanbul o fırsatı kullanmaya çalışıp bizi psikolojik olarak geriye yaslanmaya itti. Ona rağmen yakaladığımız iki net pozisyon var kaçırdığımız. Dale hücumda topu iyi saklıyor,indiriyor,arkadaşlarına servis ediyor tek eksiği gol takım bir şekilde gol atıyor olsa da forvetimizin de artık atmaya başlaması lazım.
Anıl'ın da oynadıkça özgüveni artıyor yan toplara çıkma konusundaki cesaretini gördükçe helal olsun diyorum.
|
|
27-08-2017, 23:00,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 166
|
|
RE: 3.Hafta l İstanbulspor 0-1-Giresunsporumuz
Ya ne kötü oyunu saçmalamayın İstanbul dirençli takım tamam oyunun tamamen kontrol bizdeydi diyemeyiz ama gayet akılcı oynadık bir gol daha bulsak çok rahat top oynardık, son zamanların iyi Giresunsporu vardı sahada, akılcı ilk 20 dk çok bastık erken yorulduk İstanbul ele aldı bizi ama 2. yarı attık üstümüzden onu, ben dale yerinde doğan veya Mehmet akyüze başlayalım derim özelikle Mehmet akyüzü beklemedeyim, bu takım iyi olacak hele siz seyircide artsında iç sahada şehirde havaya girsin bak neler oluyo.
Başkentten !
|
|
27-08-2017, 23:13,
|
|
halil28
Member

|
Threads: 0
|
|
Yerli iyi bi stoper şart oğlu şart. Lig uzun maraton.ilerleyen haftalar neyi gosterir bilinmez ama bizim bu stoper konusu nda basimiz agriyacak gibi. Ama icimden bi ses sanki yerli bi stoper ve bi tanede bu kadroya çilek gelecek diyor
|
|
27-08-2017, 23:15,
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
Ekstra kötü olduğumuz bölüm son 10 dakika idi. Bir Elazığ maçı vardı 2 0 dan 2 2 olan aynen o maçtaki gibi saçma sapan işler yaptık zaman geçirme adına. Yoksa topu Istanbulspora biz bıraktık ilk yarı ve onun mükafatını aldık.
Dale hale gol atamadi ama çevresine alan açıyor ve gol attırıyor. Ben beğeniyorum as oynamaya devam etmeli bence.
|
|
28-08-2017, 00:34,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
kötü olduğumuz fikrine kesinlikle katılmıyorum, hatta zaman zaman iyiydik, kazandık devam ediyoruz, getirin şu Sadık'ı artık be kardeşim, Fatih Atik ve Çağlar girdikten sonra olumlu görüntü verdi, 2 transfere ve milli maç arası ile daha iyi oluruz
|
|
28-08-2017, 01:38,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
tam anket yapılacak bir maç  Forumun yarısı kötü, yarısı iyi oynadık diyor..
Şahsen bana göre denildiği gibi berbat oynamadık, ortalama oynadık. Sadece mantelite diğer maçlara göre sürekli hücum değildi. Daha farklı bir anlayış vardı. Bende tabi ki bunu istemem ama bugün tuttu (kalecileri kaç tane net çıkardı) ve hani bizim berbat oynadığımızı varsayalım istanbulspor muhteşem miydi ? Neyse dediğim gibi bence kötü değildik, sadece taktik anlayışı farklıydı
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
28-08-2017, 02:06,
(This post was last modified: 28-08-2017, 02:07 by sokakbaşımeyhane.)
|
|
Orta sahamız recep panos Dimitriadis dodo kanatlar diyaliba korkhisko...bu takım şampiyon olmasın da kim olsun...savunmaya sadık gelse süper olur
Derelili çotanak
|
|
28-08-2017, 02:21,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(28-08-2017, 01:38)maicon_28 Wrote: tam anket yapılacak bir maç Forumun yarısı kötü, yarısı iyi oynadık diyor..
Şahsen bana göre denildiği gibi berbat oynamadık, ortalama oynadık. Sadece mantelite diğer maçlara göre sürekli hücum değildi. Daha farklı bir anlayış vardı. Bende tabi ki bunu istemem ama bugün tuttu (kalecileri kaç tane net çıkardı) ve hani bizim berbat oynadığımızı varsayalım istanbulspor muhteşem miydi ? Neyse dediğim gibi bence kötü değildik, sadece taktik anlayışı farklıydı
hah işte benim dediğimde bu. bugünki sorun kötü oynamak değil, kötü taktik. bugün bir nevi "ya tutarsa" oyunu oynadık ve tuttu. ama gördükki bariz şekilde daha iyi takımız rakipten. evet rakip güzel pozitif futbol oynuyor ama biz daha iyiyiz. öyleyse çık topunu oyna. neden şansa bırakıyoruz?
mesela 15. dk da sağdan bomboş durumda bir orta yaptılar ama kafayı vuran oyuncuları çok kötü vurdu neredeyse taca gidecekti. büyük şans anıydı bizim için. o gol olsa belki şuan çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. "eh be kardeşim hiçmi pozisyon vermiycez?" diyeceksiniz. tabiki vericez, hatta çok daha net pozisyonlarda vericez sezon içinde. ama kendi isteğimizle değil. bugün o pozisyonu kendi isteğimizle verdik rakibe. ve bu bence yanlış bir taktik. yarın rize gibi bir rakip olacak mesela karşında. ha o maçta anlarım, gücünü ekonomik kullanmak istersin falan. ama bugün yanlıştı rakibine buyur oyna kardeşim demek.
birde rizeye bakıyorsun, 3 maçta adeta ben misafirim bu ligde mesajı verdi cümle aleme. biz bile çok iyi bir takımımız varken rizeyi direk 1.liğe koyuyor, ardından 2. olsak ne iyi olur diyoruz. çünkü maç kazanmaktan ziyade rakibe korku salmayı başardı. lig ilerledikçe bu durum karşılarına çıkacak rakibide çok etkileyecek, daha çekinerek çıkacaklar. biz ise bu şekilde rakibi oynatarak, karşımıza çıkacak takımlara biraz daha cesaret veririz.
gerçi metin hocanında ligi böyle götüreceğini düşünmüyorum. keza bugünde istediğini sahaya yansıttı zaten. taktik anlayışı farklıydı ama heralde kendiside farketmiştir bunun herzaman tutmayacağını.
|
|
|