28-08-2017, 16:13,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
RE: 3.Hafta l İstanbulspor 0-1-Giresunsporumuz
Korkishko biraz psikopat gibi geldi bana. Üç maç üç sarı kart. Dün akşam hadi faulü yaptın niye şamar atıyorsun  geçen hafta da gereksiz yere uzattı bi pozisyonda itirazı
|
|
28-08-2017, 16:45,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
(28-08-2017, 16:13)kral1234 Wrote: Korkishko biraz psikopat gibi geldi bana. Üç maç üç sarı kart. Dün akşam hadi faulü yaptın niye şamar atıyorsun geçen hafta da gereksiz yere uzattı bi pozisyonda itirazı
korkiş eski takımında da bir hayli fazla sarı kart gören bir oyuncuymuş. Ortalama 2 maçta 1 sarı kart görüyormuş, bizde ortalamasını yükseltip 1 maçta 1 sarı kart görmeye başladı
2 maçta 1 sarı kart görmeye başlasa bile 34 maçlık ligte yaklaşık 3-4 tane maç kaçırıyor. En azından bari ortalamasını biraz düşürse de 3-4 maçla yırtsak sezonda
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
28-08-2017, 16:49,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
Dün maçtaydım, çok güzel bir tribün (aradaki kavgayı hariç tutuyorum) ve ne yaptığını bilen bir takım vardı.
İstanbulspor benim çekindiğim bir takımdı açıkçası, daha önce de belirtmiştim bu tür takımlar "pis" takımlardır, lige yeni çıkmış, sağı solu belli olmayan, bilinmedik oyuncular ile tam bir kapalı kutu ve en önemlisi de, yetenekten ziyade takım oyununu ön planda tutan bir ekip. Dün Metin Hoca açıkçası kendi taktiğinden ziyade rakibe göre bir oyun kurmuştu, ve bunu da başardı. Özgür'ün sakatlığından sonraki bir 10 dakika boyunca biraz düştük, baskı yedik ama oyunun geneline bakarsak da kontrollü ve pozisyon zenginliği olan taraf bizdik.
Tüm takımı ve hocayı tebrik ediyorum. Şimdi ara var, o arayı iyi değerlendirmek ve eses maçında şov yapmak lazım.
|
|
28-08-2017, 17:07,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
(28-08-2017, 16:49)bulancak28 Wrote: Dün maçtaydım, çok güzel bir tribün (aradaki kavgayı hariç tutuyorum) ve ne yaptığını bilen bir takım vardı.
İstanbulspor benim çekindiğim bir takımdı açıkçası, daha önce de belirtmiştim bu tür takımlar "pis" takımlardır, lige yeni çıkmış, sağı solu belli olmayan, bilinmedik oyuncular ile tam bir kapalı kutu ve en önemlisi de, yetenekten ziyade takım oyununu ön planda tutan bir ekip. Dün Metin Hoca açıkçası kendi taktiğinden ziyade rakibe göre bir oyun kurmuştu, ve bunu da başardı. Özgür'ün sakatlığından sonraki bir 10 dakika boyunca biraz düştük, baskı yedik ama oyunun geneline bakarsak da kontrollü ve pozisyon zenginliği olan taraf bizdik.
Tüm takımı ve hocayı tebrik ediyorum. Şimdi ara var, o arayı iyi değerlendirmek ve eses maçında şov yapmak lazım.
yine kavga mı çıktı ? Mevzu ne
bu çıkan kavgalar yüzünden çocuklu aileler gelmek istemiyor
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
28-08-2017, 17:18,
(This post was last modified: 28-08-2017, 17:19 by sokakbaşımeyhane.)
|
|
(28-08-2017, 16:13)kral1234 Wrote: Korkishko biraz psikopat gibi geldi bana. Üç maç üç sarı kart. Dün akşam hadi faulü yaptın niye şamar atıyorsun geçen hafta da gereksiz yere uzattı bi pozisyonda itirazı
Biraz mi ? Bayagi psikopat..senol demirciden
Sonra en son psikopat... Yanılmıyorsam youtubede videosu var ıdmanda kavga yapıyorlar denk gelmişti izlemiştim adam harbi agresif...magayeye kimbilir neler dedi
Derelili çotanak
|
|
28-08-2017, 17:39,
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
Seri katil tipi var zaten
|
|
28-08-2017, 17:47,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
(28-08-2017, 17:07)maicon_28 Wrote: (28-08-2017, 16:49)bulancak28 Wrote: Dün maçtaydım, çok güzel bir tribün (aradaki kavgayı hariç tutuyorum) ve ne yaptığını bilen bir takım vardı.
yine kavga mı çıktı ? Mevzu ne
bu çıkan kavgalar yüzünden çocuklu aileler gelmek istemiyor
Valla sebebini bilmiyorum, ben olaya karışmadım ama karışan grubun yakınındaydım. İki grup birbirine girdi ama hiçbirini tanımam etmem. Tek anladığım şey baya bir içmişlerdi, leş gibi içki kokusu vardı hepsinde. İlk yarının sonlarına doğru yaklaşık bi 5-6 dakika sürdü olay
|
|
28-08-2017, 21:12,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
tribün açısından klasik bir istanbul deplasmanı olmus demek.
|
|
28-08-2017, 21:37,
|
|
genc28
genççotanaklar

|
Threads: 57
|
|
Daha önce 2 kere kasımpaşa deplasmanına gitmiş biri olarak o dar tribünde kavga yaşanmaması zaten imkansız gibi bişey.Mesala güngören deplasmanında giresundan gelenler marmaralılar tribünün büyüklüğünden iç içe girmezdik
Genç Çotanaklar
|
|
|