2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler
31-08-2017, 12:55,
RE: 2017-2018 Sezonu Transfer ve Haberler
Almanya bundesliga'da altyapı işlerinden sorumlu bir arkadaşım Koray Günter için yeni Mats Hummels diyordu.

O zamanlar (sanırım 2011-2012 civarı) Hummels'in bayern müniche gitme durumu vardı, işte yerini dolduracak isim hazır alt yapıdan koray günter geliyor. Tarz olarak bire bir aynı demişti. Sonra işte hummels bayerne o zaman gitmedi, 2-3 sene sonra da koray gs'ye geldi çıkış yapamadı.

Ama dediğim gibi potansiyeli sağlam hala iş yapar, belki futbola geri döndürürüz..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
31-08-2017, 16:35,
Başkan bu kadronun beyan ettiğiniz gibi 20 milyon değerinde olmadığını sizde biliyorsunuz bizde, bari şuraya yazdıklarımızı okuyunda alın şu Korayı.. Öyle bir takımız ki hucüm hattı her an gol atabilecek kapasitede,defans hattı her an gol yiyecek gibi alın şu adamı sıkıntısız sezona devam edelim..
Reply
31-08-2017, 18:47,
(31-08-2017, 11:59)heyulaanil28 Wrote:
(31-08-2017, 01:00)genoa28 Wrote:
(30-08-2017, 19:19)heyulaanil28 Wrote: Galatasaray'dan Ozan Kabak alın geleceğin yıldızı gözüyle bakıyorlar ayrıca bizim Onur'dan kötü olmaz herhalde Big Grin

GS'da Denayer'in gelmesi ile Koray Günter 21'e bile giremez, git hemşeri ayağına kap getir, ücretinide GS verir hatta ayrıca Özgür'ün yanına cuk oturur

Hemseri kim ya Koray'dan bahsediyorsun Malatyalı adam Big Grin nerden biliyorsun diyorsan askerligi asteğmen olarak yaptım tuzla piyade okulunda dayısı bir subaydı ordan biliyorum her 28 giyen adamı Giresunlu sanmayın çocuk altyapıdan beri 28 giydigin icin uğur olarak görüyormuş Big Grin

Dursun Başkan Giresunlu yetmez mi  Big Grin
Reply
31-08-2017, 22:44,
Şimdiden hayırlı bayramlar

4 gün transfer beklemeyin. Bizim yönetim resmi tatil, bayram gibi günlerde tatil yapıyor, daha çok dinlenerek geçiriyor transfer yapmaz. Bayramdan sonra ki ilk gün yani 5 eylül salı günü basına açıklama yaparlar, gündemimizdeki isimlerle görüşme halindeyiz derler, son aşmaya geldik derler, mutlaka birini alacağız derler ve 6 eylül çarşamba günü stoper açıklanır.

artı olarak 7-8 eylül'de fırsat transferi olursa yapılır yoksa yapılmaz
Reply
02-09-2017, 21:07,
agustos 14 den beri giresundaydım. bolca gözlem yaptım şimdi ise bunları sunacagım ;
şehirde bir hareketlenme var . takım ivme kazanınca şehirde biraz olsun ( eskiye nazaran) hareketlenmiş. başkanı severim sayarım ama polo tişörte armayı çakıp 60 dan satmanın bir manası yok yap 30-40 arası millet iki tane alsın. hiç ticaret olayı yok kampanya yok. store yetkilileri hala cins ( biraz ağır olabilir ama anlatacak başka kelime yok ) her gidişimde yiyecek gibi bakıyorlar hiç ilgi alaka yok . alıyosan al almıyorsan çık git kafasında . kaldı ki her gidişimde store dan ürün alan birisiyim. store yi zaten yaptık ettik demek için açtılar ama biraz olsun güler yüz biraz ilgi alaka iyi olabilir. gittiğim zaman direk çıkasım geliyor. çekiniyorum soru sormaya. adana maçına ise zor girdik passo gişelerinde anlamsızca bir yoğunluk araya adam sokmalar falan. bu takım bu sene şampiyon olacak arkadaslar bakın görün. stoper alamadık ama o açığıda bi şekilde kapanacak. anıla güvenelim genç çocuk is yapar dedim . bolu maçında saç baş yoldurdu ama adana maçında gayet iyiydi. dale çok sıkıntılı. top indiren bir santraforumuz var fakat hareketleri yavaşlamış. mehmet akyüz kadro yapmalı biraz . tamam dialiba ve korişko ( bana göre müthiş bir bilek ) var ama arada da onu oynatmalıyız allah göstermesin birşey oldugunda rotasyon o . sinan özkan maşallah iyi. ama brinner yerine alt yapıdan yada 2-3 ligden genç stoper alsak daha iyidi. 5 yabancıdan hangisini keseceksin. tamam dodoyu kestin diyelim. ama dodo-dimitriadis tandemi diye bir tandem oluştu artık. bu arada dimitriadis kendisini toparlaması lazım formu düşük bence.
Reply
03-09-2017, 11:31,
Doğan Karakuş Altaya verildiği haberleri var piyasada ben kalmasından yanaydım açıkçası dale paket gibi geliyor Mehmet akyüz ise kapalı kutu sinanda 90 dk oynamaz elde genç ve yerli olarak kalmalıydı defansa yeni transferi koymak için daleyi kesebilirdik arada filan ama inş doğan kiralık verilmiştir.
Başkentten !
Reply
03-09-2017, 12:08,
(03-09-2017, 11:31)turkuaz_0628 Wrote: Doğan Karakuş Altaya verildiği haberleri var piyasada ben kalmasından yanaydım açıkçası dale paket gibi geliyor Mehmet akyüz ise kapalı kutu sinanda 90 dk oynamaz elde genç ve yerli olarak kalmalıydı defansa yeni transferi koymak için daleyi kesebilirdik arada filan ama inş doğan kiralık verilmiştir.

doğana bonservis verildi sanmam kalıcı gideceğini
Reply
03-09-2017, 12:08,
1 ay önce falan büyük ihtimal doğan karakuş gidecek gibi ama kalırsa sezonun sürpriz oyuncusu olacak demiştim. Keşke kalsa bende gitmesini istemem, ufak tefek deparda hızlı olmasa bile kısa olduğu için çabuk, kıvrak, top tekniği yüksek bir oyuncu. Tamam işler şimdi iyi de ileride sakat ve cezalılar olacak takımda tutulmalı
Reply
03-09-2017, 17:57,
KONU DIŞI | Dünya Kupası Elemeleri'nde yarıda kalan Hırvatistan - Kosova maçının dün oynanan kısmında sarı kart gören Vedat Muriqi, bugün oynanan ikinci kısmında da sarı kart görmesine rağmen oyundan atılmadı. Durumu farkeden TD ise Vedat'ı 2dk sonra oyundan aldı. Big Grin Çakal Vedat. Big Grin
Reply
03-09-2017, 18:49,
(03-09-2017, 17:57)ArmanınPeşinde Wrote: KONU DIŞI | Dünya Kupası Elemeleri'nde yarıda kalan Hırvatistan - Kosova maçının dün oynanan kısmında sarı kart gören Vedat Muriqi, bugün oynanan ikinci kısmında da sarı kart görmesine rağmen oyundan atılmadı. Durumu farkeden TD ise Vedat'ı 2dk sonra oyundan aldı. Big Grin Çakal Vedat. Big Grin

dün kü kartı vedat görmemiş galiba. maçkolik saçmalamış galiba.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 10 Guest(s)