4.Hafta l Giresunsporumuz 3-1 Eskişehirspor
11-09-2017, 23:25, (This post was last modified: 11-09-2017, 23:26 by kral1234.)
RE: 4.Hafta l Giresunsporumuz 3-1 Eskişehirspor
(11-09-2017, 16:10)Semih Karahan Wrote:
(11-09-2017, 11:44)123456 Wrote: Dale de müthiş servis özelliği var onu pas  geçmemek lazım. O özelliği sayesinde 2 gol attik dün. Bence iyi bir forvet ben beğeniyorum. Gol attıkça özgüveni de artar.

ben bildim bileli top indiren bir santraforumuz olmadı :Big Grin on numara top indiriyor sağolsun

Pedriel de öyleydi hatta onun boşalttığı alanda fabiano gol atardı. Tabi o dönem 4-4-2 dönemiydi. Şimdi futbol 4-2-3-1 oynanıyor
Reply
12-09-2017, 00:04,
(11-09-2017, 23:25)kral1234 Wrote:
(11-09-2017, 16:10)Semih Karahan Wrote:
(11-09-2017, 11:44)123456 Wrote: Dale de müthiş servis özelliği var onu pas  geçmemek lazım. O özelliği sayesinde 2 gol attik dün. Bence iyi bir forvet ben beğeniyorum. Gol attıkça özgüveni de artar.

ben bildim bileli top indiren bir santraforumuz olmadı :Big Grin on numara top indiriyor sağolsun

Pedriel de öyleydi hatta onun boşalttığı alanda fabiano gol atardı. Tabi o dönem 4-4-2 dönemiydi. Şimdi futbol 4-2-3-1 oynanıyor

aynen o zaman pedrieli beğenmezdi kimse. laf yapardı bu nasıl forvet yia diye. o sene hücüm hattımız ateş ediyordu bu sene oldugu gibi. allah nazarlardan saklasın. panos-dodo-recep üçlüsü bozulmasın amin Smile
Reply
12-09-2017, 10:00,
(11-09-2017, 16:30)sokakbaşımeyhane Wrote: Şu kaypaksehirlilere koyduk ya ne kadar mutluyum...cok pis vurduk agliyorlar forumlarda corapspor bilmem ne...giresun adamın a.gor...

Sitelerinde valıtlı28 diye yazan bir Giresunsporlu var tanıyanınız varmı bu kişiyi adam tek başına mücadele ediyor formda
Reply
12-09-2017, 10:43,
Dostlar Merhaba,

Cidden Giresunspor son zamanlarının en güzel başlangıcını yaptı. Boluspor beraberliğinin ardından üç seri galibiyet bizi iddialı konuma getirdi. Bundan sonra da seri yapabileceğimiz üç maç daha var. Eğer bu üç maçı da galibiyetle bitirirsek ne âla.
Ben galibiyetten ziyade oynanan maçtan daha çok zevk alıyorum. Durmadan atak ve durmadan rakip defansı perişan edecek akınlar. Sağlı sollu ataklar ve bunalan bir rakip defans. Aslında biraz şanslı olsak attığımız kadar daha da atarız. İnşallah böyle devam eder.
Ancak lig uzun bir süreç. Henüz 34 maçın dördünü oynadık. Geriye kaldı otuz maç. Maç ortalaması ikinin üzerinde olması gerekir. Çünkü bu lig kolay bir lig değil. Süper lig gibi kimlerin favori, kimlerin düşeceği pek kestirilmiyor. Bakın Gaziantepspor bile ne halde ama hiçbir maçta mağlubiyeti kabullenmeyen bir maç oynuyorlar. Gazişehir'i de yendiklerini unutmayalım.
Şimdi benim asıl söyleyeceğim konu daha bir ay öncesine kadar yönetime atan tutan arkadaşlar nerede?
20 milyon bütçemiz var ama doğru dürüst transfer yapamadık diyenler nerede?
Nerede başkan futbolcudan anlamayan taraftar?
Şimdi niye sus puslar.
Ben şucu bucu değilim. Doğruları söylemeye çalışırım.
Daha düne kadar bu kulübü uçurumdan alan bu yönetime lütfen vefa gösterelim.
Cidden kendi şirketleri gibi yönetiyorlar Giresunspor'u. Bir kuruşun bile hesabını yapıyorlar.
Eğer böyle bir mali disiplin olmasaydı şu an ya ikinci veya üçüncü ligde, orta sıralarda sürünüyorduk. Kulüp yönetmek o kadar kolay değil. Milyonlarca taraftar ve bu milyonlarca taraftar içinde size saldıranlar var.
Yönetim en güzelini yapıyor; olumsuz, kışkırtıcı, sinir bozucu muhalefetlere kulaklarını tıkamışlar ve doğru bildiklerini yapıyorlar.
Onun için diyorum ki, lütfen bu yönetime ve bu futbolcu kardeşlerimize güvenelim.
Belki bu takım yenilecek, belki de üst üste yenilgiler alacak ama biz her zaman takımımızın ve kulüp idaresinin her daim arkasında olalım.
Unutmayalım ki, bu takim bir Orduspor, bir Malatyaspor, bir Erzurumspor vs. olabilirdi.
Haksızlık kɑrşısındɑ eğiImeyiniz; çünkü hɑkkınızIɑ berɑber şerefinizi de kɑybedersiniz. (Hz. AIi (r.ɑ))
Reply
12-09-2017, 10:55,
Hem kendin diyorsun daha 4 mac oynadik, hem de yonetime asip kesenler nerde diyorsun. Sezon basi eksik bolgelere nokta atisi transfer lazim diye soyledik. Bir seyler soylemek icin erken. Sezon bitsin Super Lige cikalim o zaman yonetim hakliymis,biz futboldan anlamiyoruz deriz.
Reply
12-09-2017, 13:33,
Muhalefetin kışkırtıcısı, olumsuz düşüneni, sinir bozucusu nasıl oluyor l.an ?
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
12-09-2017, 13:50,
şahsen ben burdayım. Bu takım bu sezon çıkamazsa büyük oranda bozbağ ve yönetimi yüzünden çıkamaz.

3-5 hafta sonra işler kötü giderse suçlu metin hoca olacak, onur, özgür, anıl vs. olacak

ligin başlamasına 3 gün kala takımda kaleci yoktu. Ala ala 33 yaşındaki fevziyi aldılar( ki kendisini beğenirim ama 3 ay fevzi için mi beklendi)

takımda stoper yoktu daha yeni aldılar ki soru işareti.

dahası lig başlayacak takımda 15 kişi vardı. Metin hoca yakındı artık, ideal 11 le 1 maç dahi yapamadık diye. Hatta o zamanlar hepimiz diyorduk. Geciken transferlerden dolayı hocaya 15 hafta falan kredi vermek lazım diye.

Hala iddia ediyorum bu takım 20 milyonluk değil. Son gelenleri de sayarsak en fazla 12 milyon falandır.

Yani şimdi işler yolunda gidiyor diye yönetim paçayı kurtardım sanmasın, en ufak başarısızlığın büyük mimarı yönetim olur.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
12-09-2017, 18:06,
Şeffaf yönetim diyorsan ovacık belediyesine bakacaksin..gelir gider çarşaf gibi asiliyor..corap sponsor oldu para belli değil iddiadan kaç lira geliyor yayından kaç lira geliyor tamam sahip çıkıldı da geliri gideri bir görelim takdir i eleştiriyi ona gore yorumluyalim
Derelili çotanak
Reply
12-09-2017, 18:29,
(12-09-2017, 10:00)harrison Wrote:
(11-09-2017, 16:30)sokakbaşımeyhane Wrote: Şu kaypaksehirlilere koyduk ya ne kadar mutluyum...cok pis vurduk agliyorlar forumlarda corapspor bilmem ne...giresun adamın a.gor...

Sitelerinde valıtlı28 diye yazan bir Giresunsporlu var tanıyanınız varmı bu kişiyi adam tek başına mücadele ediyor formda

Vallahi ite köpeğe cevap yazmasa daha iyi olur..jartiyerci diyen anasi belli olupta babasının kimliği arastirilan bir i.ne var ugrasma valitli bu "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" ile
Derelili çotanak
Reply
12-09-2017, 18:50,
cezmik gibi böyle iyi gün taraftarları her dönem olur, pek aldırış etmemek lazım. eğer zamanında bu yönetim eleştirildiyse hepside giresunspor menfaatleri için ve haklı eleştirilerdir. kimse giresunspordan büyük değildir ve herkes eleştirilebilir tabiki. madem haksız ve giresunspora zarar veren eleştirilerdi de ozaman niye çıkıp itiraz edemedin? çünkü o an için aksini iddia edebilecek bişey yoktu, herşey gün gibi ortadaydı. giresunspora asıl zarar veren ise eleştiriye karşı çıkan her devrin adamı diye tabir edilen yalakalardır. zamanında pekerde nasıl el üstünde tutuluyordu hatırlayın. keza ömer ülküde aynı şekilde. hatası varsa eleştirilir, iyi şeyler yaptığı zamanda övülür. insanlığın tabiatı budur, olması gerektiği gibi.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)