12-09-2017, 19:15,
|
|
RE: 4.Hafta l Giresunsporumuz 3-1 Eskişehirspor
(12-09-2017, 18:50)kerasus Wrote: cezmik gibi böyle iyi gün taraftarları her dönem olur, pek aldırış etmemek lazım. eğer zamanında bu yönetim eleştirildiyse hepside giresunspor menfaatleri için ve haklı eleştirilerdir. kimse giresunspordan büyük değildir ve herkes eleştirilebilir tabiki. madem haksız ve giresunspora zarar veren eleştirilerdi de ozaman niye çıkıp itiraz edemedin? çünkü o an için aksini iddia edebilecek bişey yoktu, herşey gün gibi ortadaydı. giresunspora asıl zarar veren ise eleştiriye karşı çıkan her devrin adamı diye tabir edilen yalakalardır. zamanında pekerde nasıl el üstünde tutuluyordu hatırlayın. keza ömer ülküde aynı şekilde. hatası varsa eleştirilir, iyi şeyler yaptığı zamanda övülür. insanlığın tabiatı budur, olması gerektiği gibi.
Peker mafya böyle adamlardan takıma fayda gelmez dediğimizde bir anamiza sovmemislerdi..
Derelili çotanak
|
|
12-09-2017, 19:41,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
valıtlı abi ankarada yaşayan değerli bir hemşehrimizdir. keşke forumun ilk zamanları gibi burayada yazsa yine. iyi bir abimizdir.
|
|
12-09-2017, 20:19,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
(12-09-2017, 19:41)kerasus Wrote: valıtlı abi ankarada yaşayan değerli bir hemşehrimizdir. keşke forumun ilk zamanları gibi burayada yazsa yine. iyi bir abimizdir.
burdada aynı nickle mi kayıtlı ?
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
12-09-2017, 20:30,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
|
|
(12-09-2017, 20:19)maicon_28 Wrote: (12-09-2017, 19:41)kerasus Wrote: valıtlı abi ankarada yaşayan değerli bir hemşehrimizdir. keşke forumun ilk zamanları gibi burayada yazsa yine. iyi bir abimizdir.
burdada aynı nickle mi kayıtlı ?
evet. ama baya eskidir.
|
|
13-09-2017, 02:55,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
Eses forumun yaş ortalaması iddia ediyorum 15'den fazla değil, valıtlı abi kendini yok yere uğraştırıyor. Bi de kalkmış demişler ki "ilk siz bizi taşladınız, siz başlattınız!"
Gittim bunların 3-3'lük maçtaki yorumlarını okudum, kendi adamları aynen şunu demiş: "Taraftar yola çıkmış. Herhangi bir sorun yok. Otobüslere taşlama vs. olmamış. "
Yani kısacası at yalanı seveyim inananı muhabbeti. Ne bir görüntü var, ne bir kayıt. 2-3 hıyar çıkıp "yok efendim bize saksı attılar, yok taş attılar" diye caz yapıyor.
Hadi diyelim oldu, olduysa da bizim 2-3 hıyar anca yapmıştır bunu, hep diyorum zaten bizde de boş beleş herif çok diye. Aha geçen gittim işte İstanbul maçına, saçma sapan kavga ettiler milletin de huzurunu kaçırdılar.
Ama kimse sizin gibi bu şehirde adam bıçaklamadı, kimse kalkıp elin garibanına, üstelik Eskişehirliye kaynar su dökmedi, kimse şampiyonluk kutluyor diye milleti dövmedi.
Geçen seneden de bir kuyruk acımız yok. 4 maçta da Abwolarla, Joneslarla, forvetsiz oynadık tabiri caize, 4 maçta da aslanlar gibi mücadele ettik.
0-0'lık maçı hatırlasınlar, kendi sahalarından çıkamamışlardı.
Neyse, bunlara daha fazla bir şey yazmanın anlamı yok, anlamayacaklar çünkü. Kendi çaplarında takılsınlar, çok büyükler ya çünkü.
|
|
13-09-2017, 10:56,
|
|
einstein78
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Çok erken havaya girmemeliyiz. Önümüzde zor maçlar var. Korkishko çok iyi bir oyuncu ama adam çok agresif oynuyor ve sarı kart görüyor. İnşallah ileride bize sorun çıkarmaz.
Dereli'li
|
|
14-09-2017, 02:33,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
|
|
Eses forumlarına bakıp boşuna canınızı sıkıyorsunuz beyler. Yaş ortalamaları 15-16 civarlarında olduğu çok belli oluyor yazdıklarından. Ve anladığım kadarıyla Eses taraftarı da forum olaylarını bırakmışlar. Çünkü gerçek Eskişehir taraftarı kendini beğenmişlik edip küçümseyeceği son taraftar biziz belkide. Önceki randevumuzda(1.ligdeki ilk sezonumuz) gördüler çünkü, Eskişehire gelen en iyi deplasman tribünü bizdik. Bunu da gerek kendi forumlarında gerekse tribündergi gibi forumlarda kendileri belirttiler. O deplasmana bizzat gitmiştim. En güzel deplasman anılarımdan biridir. Zira polislerin ortamı germe çabalarına rağmen iki takımda gayet dostane maç izledi. Maç boyu en ufak bir küfür olmadı bize karşı. Sadece birara küçük bir grup küçümseyici bir tezahürat girecek gibi oldu ama adeta tüm stadyum bir olup susturdular. O maçtan beri harbi saygı duymaya başladım Eskişehir tribününe. Zira Tribündergi aracılığıyla tanışıp görüştüğüm birkaç Esesli oldu. İstanbul deplasmanına geldiklerinde Giresunspor atkım ile aralarına katıldım Beşiktaş deplasmanında. ne bir kendini beğenmişlik gördüm, ne ukala tavırlar. Ki adamlar deplasman tribününden bağırıp çarşıyı susturdular, o derece mükemmel tribün yapmalarına rağmen herhangi bir kendini beğenmişlik görmedim kimsede.
Ha o bahsettiğim ilk karşılaştığımız sezon yine ukalalık yaptıkları oldu evet. Ama rakibi tanımamazlık diyelim. Giresundaki maç öncesi boş stada oynayacaklarını falan sanıyorlardı, stad full çekince de "E tabi Sergen gibi bir yıldız geliyor stadlarına onu izlemeye geldiler" gibi ukalalıkta yaptılar. Ama hiç tanımadıkları ve kendi kuşaklarının ilk kez karşılaştığı sıradan bir takımla oynuyorlar. Misal şimdi Karsspor lige çıksa da eşleşsek bende tutup onları küçümserim tribün manasında da takım manasında da. Ama Eskişehir'de oynanan 2. maç sonrası ciddi manada saygı gördük gerçek Eses taraftarından. Ve bugün Giresun kim yeaa diye sosyal medyada bir taraflarını yırtanlar emin olun o maçı dahi hatırlamayacak kadar küçük yaştalardır. 15 yaşında çoluk çocuğun laflarına bakıp ne can sıkmaya değer nede rakibe kin tutmaya.
Bir dönem ünlü gayrimenkul oyunu internette oylama yapmıştı hatırlayanınız vardır. o zamanda yine Eskişehir ile Giresun çekişmeye başladı. O zamanlar bende çok polemiğe girdim. Ama faceden esesli arkadaşa sordum sizinkiler neden böyle düşmanca davranıyor diye. O zaman demişti bakma sen onlara çoluk çocuk tayfasıdır diye. Ondan beri forumlarına girmiyorum artık. zaten hepinizin bildiği gibi forum olayı artık eski tadında değil. Burası da aynı şekilde. Ne güzel abiler vardı be burada. Valıtlı abi olsun, Sheva abi olsun vs vs. Çoğu kişi forumları bıraktı artık. Demek aynı şey onlar içinde geçerliymiş, tribüncü tayfası bırakmış demek forumları.
|
|
14-09-2017, 12:27,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
(12-09-2017, 19:41)kerasus Wrote: valıtlı abi ankarada yaşayan değerli bir hemşehrimizdir. keşke forumun ilk zamanları gibi burayada yazsa yine. iyi bir abimizdir.
Ankara ögretmenevine giderseniz her türlü yardımda bulunur
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
14-09-2017, 12:29,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
İyi başlangıç yaptık henüz diğer takımlar oturmadı düşüşler yasayacagız mutlaka önemli olan bu düşüşleri en az hasarla kapatmak maç maç bakmak daha faydalı olacaktır
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
|