TFF 1.Lig 7.Hafta | GiRESUNSPORUMUZ -Ümraniyespor
30-09-2017, 15:09,
RE: TFF 1.Lig 7.Hafta | GiRESUNSPORUMUZ -Ümraniyespor
İstanbul - Adana Demir beraberlik iyi oldu, darısı Elazığ-Rize maçının başına. Bu Altınordu'dan ben tırsıyorum yalnız adamlar harbi harbi geliyorlar.
Yarın Ümraniye'yi yenersek çok önemli avantaj olur, milli maç arasına kafamız rahat gireriz.
Reply
30-09-2017, 15:24, (This post was last modified: 30-09-2017, 15:25 by sokakbaşımeyhane.)
Adamın hayatında Hiç bir başarısı yok her gittiği takımdan 5.hafta kovuluyor sonra hemen takım buluyor onu bıraktım super lige transfer(!) yapıyor torpili yok diyorsunuz fikirlerinize saygı duymakla beraber tamemen siyasi ya da saglam lobi diyorum..sadece erkan sözeri için değil bu bir örnek yüzlercesi var..
Derelili çotanak
Reply
30-09-2017, 16:00,
Bir spor yorumcusu İstanbul'da teknik direktörler kahvehanesi var.Takımlar oradan boşta kim varsa alıp geliyor.Diye eleştiri de bulunuyordu.
Sürekli aynı isimler takımlarda dolanıp duruyor.İstikrar yok.Kendini geliştirme yok.Kalıp dışına çıkmak yok.Hedef yok.
Lobisi olsa ne olur olmasa ne olur.Bir Yılmaz Vural olma yolunda hızla ilerliyor.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
30-09-2017, 17:16,
Bilet satışları nasıl gidiyor bilgisi olan var mı
Derelili çotanak
Reply
30-09-2017, 22:19,
Milli maç arasına moralli girmeliyiz zira arkamızdan siyasi desteği almış Ankaragücünü iteleyerek zirveye ortak etmeye çalışıyorlar, Rizenin kadrosu zaten ligin üstünde, Altınordu da tehlikeli geliyor 3 puanı alalım keyfimize bakalım,bir de son olarak umarım bir daha tribün cezası almayız Elazığ maçında taraftar cenaze evine gelmiş gibiydi tribünler uyuyunca futbolcular da uyudu tribün liderleri kesinlikle bundan sonraki maçlarda KÜFÜR'ün önüne geçmeliler.
Reply
30-09-2017, 23:43,
(30-09-2017, 22:19)cotanak88 Wrote: Milli maç arasına moralli girmeliyiz zira arkamızdan siyasi desteği almış Ankaragücünü iteleyerek zirveye ortak etmeye çalışıyorlar, Rizenin kadrosu zaten ligin üstünde, Altınordu da tehlikeli geliyor 3 puanı alalım keyfimize bakalım,bir de son olarak umarım bir daha tribün cezası almayız Elazığ maçında taraftar cenaze evine gelmiş gibiydi tribünler uyuyunca futbolcular da uyudu tribün liderleri kesinlikle bundan sonraki maçlarda KÜFÜR'ün önüne geçmeliler.

Aynen elazığ maçı tribün rezildi maalesef..ayrica sadece tahmin ediyorum bu canerin kanina a.gucu girmiş olabilir a.gucunu çıkaracaklar
Derelili çotanak
Reply
01-10-2017, 00:00,
Bilet satışlarında kapali dolacak gibi. Maratonda suan buyuk bosluklar var. Kale arkasi bildiginiz gibi. Giresunda olupta bu maca gelmeyen giresunluyum demesin. Ayıptır ya. Niye havaya giripte su stadi dolduramiyoruz. Kume dusmemeye oynadigimiz zamanlarda bile full çektiğimiz stadı ozledim vallahi
Reply
01-10-2017, 00:26,
https://www.birgun.net/haber-detay/demir...82021.html

Şöyle bir haber var. Aykut formayı kapabilmek için saçı sakalı kesmiş deniyor. Eğer sakalı tüyü falan bırakıp, aklını futbola verdiyse çok iyi. Yalnız, söz konusu haberdeki fotoğrafı daha önce ekşi sözlükte birisi atmış, yani güncel fotoğrafı olmayabilir. Var mı bilgisi olan?
Reply
01-10-2017, 00:59,
(01-10-2017, 00:00)halil28 Wrote: Bilet satışlarında kapali dolacak gibi. Maratonda suan buyuk bosluklar var. Kale arkasi bildiginiz gibi. Giresunda olupta bu maca gelmeyen giresunluyum demesin. Ayıptır ya. Niye havaya giripte su stadi dolduramiyoruz. Kume dusmemeye oynadigimiz zamanlarda bile full çektiğimiz stadı ozledim vallahi

Arkadaşlar bunu defalarca söyledik passolig olduğu surece bu stad dolmaz Giresun'un seyirci kitlesi yuksek kesimler köydeki adam gişede bilet alıp maca girmeye alışmış sen o adama git internetten bilet al passolig yukle dersen o kitle istesede maça gelemiyor her şehrin kendine göre yeri var
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
01-10-2017, 01:02,
(01-10-2017, 00:26)bulancak28 Wrote: https://www.birgun.net/haber-detay/demir...82021.html

Şöyle bir haber var. Aykut formayı kapabilmek için saçı sakalı kesmiş deniyor. Eğer sakalı tüyü falan bırakıp, aklını futbola verdiyse çok iyi. Yalnız, söz konusu haberdeki fotoğrafı daha önce ekşi sözlükte birisi atmış, yani güncel fotoğrafı olmayabilir. Var mı bilgisi olan?

Aykut kafasını duzeltsin mesele sac sakal değil beynini cemaate tarikata teslim etmiş adamdan bahsediyoruz Allah'ın verdiği aklı ben kullanmıyorum sana emanet ediyorum diyen adamdan bahsediyoruz
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)