13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü
25-11-2017, 17:42,
RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü
Recep olsam gerçekten yerime şu Jones kazmasının oynadığını görsem delirirdim eğer bunun için kadro dışıysa vallahi adama kızamıyorum.

Metin Hoca dön bu yanlışlardan artık.
Reply
25-11-2017, 17:44,
Ne diyeceksin ki şu sinanı 90 dka oyunda tutan adama bu arada forveti yurt dışında arayacağına kac sene bu ligde oynayan iyi de oyuncu bitirci ayiteyi alaydın  bakaydin keyfine burnun ucundaki adamı almadılar.
Reply
25-11-2017, 17:48,
BEN DE BU YENILGIYE COK ÜZÜLDÜM DESEM YALAN OLUR CÜNKÜ TAKIM COK POZISYON YAKALADI ATAMADI COK HEYENLI BIR MAC TI
Reply
25-11-2017, 17:49,
Bugün metin hoca sacmaladi..herkesin aksine fatih atik için demiyorum bence fatihten daha kötüler vardı ben fatihi çoğundan iyi gördüm.. kusur bakmayın da hüsamettin in neden kesilemedigi belli oldu...canberk rezildi..caglr keza öyle.. sinan 90 dakika sahada nasıl kaldı..mehmet akyüz  iyiyken çıktı.. fatihten önce bir sürü kötü oynayan var..metin hoca bugün maçı verdi..caglar artık güven vermiyor..aykut yine en iyilerindendi devre arasında sağlam 4 takviye lazım.. biri aykut gibi stoper olmalı
Derelili çotanak
Reply
25-11-2017, 17:49,
onur özgür - 7 haftada 4 gol
aykut çağlar - 5 haftada 6 gol
ve
özgür çağlar - 1 haftada 1 gol (gazişehir maçı)

gerçi altınordu maçında 2 tane kek gol var. Çok doğru veri olmayabilir ama abartılan kadar defans hattı iyi değil. Heleki iki stoperde kısa
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
25-11-2017, 17:52,
Her sene en büyük eksiğimiz iyi bir golcü..
70-75 dk çok iyi top oynadık ama maalesef iyi oynayana 3 puan vermiyolar. Gol atana veriyolar. Ankaragücü aynı geçen hafta olduğu gibi duran toptan attı kazandı, bide adamlarda yere yatan kalkmadı.
GÝRESUNSPORLUYUZ TOPAL OSMAN AGA TORUNUYUZ
ANKARALI ÇOTANAKLAR
Reply
25-11-2017, 17:57,
Çağlar zaten stoper değil ki. Adamın kariyeri sol bek olarak şekillenmiş. Denizliden tut Galatasaraya kadar sol bek oynamış. Kim stoper yapmış bu adamı anlamadım. Bir kere ağır, hamleleri geç, pozisyon alma-süzme zaten olsa böyle olmaz.

Aykutun yanında Özgür oynasın bundan sonra. Sol bekte Canberk çok kötü değildi ama Hüsamettinden de iyi değildi.

Devre arası 3 net transfer lazım.
Reply
25-11-2017, 18:12,
Kaleci, sol bek, özgür, Aykut , Caner, dodo , panos, dialiba, korkis veya volkan, Recep ve ortalığı dağıtacak bir forvet. son durumuna göre pedriel bile süper lige çıkmamızda çok işimize yarar.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
25-11-2017, 18:13,
şu maçta stoperleri tartışmak çok mantıksız. yan toptan herkes gol yiyor. recep olsaydı ilk yarından koparırdık biz maçı. fatih kaç tane topu ezdi. dalenin adını duyan yok. sinan pas hatası yapmaktan başka hiçbirşey yapmadı.
Reply
25-11-2017, 18:36,
Bu takım Bülent Bölükbaşı'ndan sonra bir daha orta saha görmedi.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)