13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü
25-11-2017, 21:38,
RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü
(25-11-2017, 19:25)maicon_28 Wrote: sol beke bülent cevahir veya erkan kaş'ı istiyorum.

bülent cevahir orta sahadan bozma . erkan kaş ise çok ofansif olur defansif yönleri zayıf . ayrıca bizim bi maçta kale arkasında ısınırken ikili polemiğe girmişliğim vardır :Big Grin o yüzden istemem Big Grin
Reply
25-11-2017, 22:02,
(25-11-2017, 21:38)Semih Karahan Wrote:
(25-11-2017, 19:25)maicon_28 Wrote: sol beke bülent cevahir veya erkan kaş'ı istiyorum.

bülent cevahir orta sahadan bozma . erkan kaş ise çok ofansif olur defansif yönleri zayıf . ayrıca bizim bi maçta kale arkasında ısınırken ikili polemiğe girmişliğim vardır :Big Grin o yüzden istemem Big Grin

bülent'in orta sahadan bozma olduğunu bilmiyordum. Kaç senedir sol bek öyle sanıyordum Smile

defansif yönünü falan boşver hacı. Bunca sene defansif hüsam'ı izlemek zorunda kaldık, ne geçti elimize elde var 0

ben beklerde pırpır, hücumcu, devamlı orta yapan adamları severim. Gerekirse hücumcu olduğu için gol yedirtsin ama çoğu zamanda hücum gücü sayesinde rakibi yamultsun. Tabiri caizse muz orta, bombeli orta derler ya ondan istiyorum. Hüsamin top benden gitsin diye yerden yaptığı dürtmelerden bıktım. İsmail dinler ve uğur aktaş'ın iyiydi ortalar. Özellikle ismail dinler'in ortalar caner erkin'le kapışacak seviyedeydi.

Onlar kadar olmasada tehlikeli orta yapacak ve bindirecek isimler bülent ve erkan. O yüzden istiyorum Smile
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
25-11-2017, 22:15,
Metin hoca maç sonu kadro yetersizliğinden bahsetmiş şaka gibi sen git iyi oynayan mehmet akyüz ve dialiba gibi iki kanat oyuncunu oyundan al, böyle bir maç öncesinde recep gibi adamı kadro dışı bırak ondan sonra maçın özeti kadro yetersiz haa yemezler hoca sanki kadroyu babam kurdu o zaman kabul etmeseydin görevi ben bu oyuncu kadrosuyla çalışamam deseydin kendine fazla söyleymeden kendi rızanla git artık katkıdan çok zarar veriyorsun.
Reply
25-11-2017, 22:17,
(25-11-2017, 22:02)maicon_28 Wrote:
(25-11-2017, 21:38)Semih Karahan Wrote:

bülent'in orta sahadan bozma olduğunu bilmiyordum. Kaç senedir sol bek öyle sanıyordum Smile

defansif yönünü falan boşver hacı. Bunca sene defansif hüsam'ı izlemek zorunda kaldık, ne geçti elimize elde var 0

ben beklerde pırpır, hücumcu, devamlı orta yapan adamları severim. Gerekirse hücumcu olduğu için gol yedirtsin ama çoğu zamanda hücum gücü sayesinde rakibi yamultsun. Tabiri caizse muz orta, bombeli orta derler ya ondan istiyorum. Hüsamin top benden gitsin diye yerden yaptığı dürtmelerden bıktım. İsmail dinler ve uğur aktaş'ın iyiydi ortalar. Özellikle ismail dinler'in ortalar caner erkin'le kapışacak seviyedeydi.

Onlar kadar olmasada tehlikeli orta yapacak ve bindirecek isimler bülent ve erkan. O yüzden istiyorum Smile

yalnız hüsamcığıma laf yok :Big Grin uğur aktaşı kesti sonuçta :Big Grin bugün canberk çokta iyi değildi ama mücadelesi beni sevindirdi. bazı hareketlerde dedim hüsam bunu böyle yapmazdı diye. meğersem hüsamın yaptığı doğruymuş. canberk orta kesmeye çalışmadı. ama hüsam bindirme olsun orta olsun iyi . dövünüyordum  4 sene de adam hiç mi kendini geliştiremez diye. ama bizim sol bek sancımız 4 senedir var. çağların devamlılığı olsa onu koyalım diyeceğimde onda da devamlılık yok.
Reply
25-11-2017, 23:21,
Vedat Türk olsa ben de hayır demem. Dale gönderilecekse ona da eyvallah. Devre arası iyi transfer yapmak zor ne yazık ki.
Reply
25-11-2017, 23:46,
(25-11-2017, 23:21)ArmanınPeşinde Wrote: Vedat Türk olsa ben de hayır demem. Dale gönderilecekse ona da eyvallah. Devre arası iyi transfer yapmak zor ne yazık ki.

Vedat'ın Türk vatandaşlığı olması lazım bildiğim kadarıyla yabancı sınırından etkilenmiyor. Gelse Vedat'a asla hayır demem. Dale ve Jones denen iki yetersizden çok daha katkı verecektir.
Reply
26-11-2017, 00:01,
birde teeeee yazın demiştim. Yabancı transferlerimiz

-2 orta saha
-2 kanat
-2 santrafor ( biri gerektiğinde kanat oynayabilen özelliğe sahip)

şeklinde olmalıydı. İlk 2 madde tamam ama biz o 2.santrafor yerine stoper ve elde kalan jones dan yana kullandık.

bu şekilde söylememin sebebi; atıyorum 2 santrafordan biri kötü çıktı diğer santrafor as forvetin olur veya kanatlardan biri kötü çıktı o asıl mevkisi santrafor olan ama kanatta oynayabilen adamı kanata kaydırırsın. 1 tane santrafor riskli iş, kötü çıkarsa patlarsın sezon biter. Noldu şimdi dale kötü çıktı paket oldun. Zaten 6 da 6 yabancıları tutturma ihtimalin yok. Bu formül her zaman işe yarar
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
26-11-2017, 12:00,
Gol için yapılan ortayı bizim 25 numaralı oyuncumuz yani DODO karşılayamamış.Aykut'ta koşmuş ama Kehinde kaçtığı için müdahale edememiş.
Dodo topu karşılamak için halı sahadaymış gibi bir hareket yapıyor.Gerçekten anlayamıyorum, kavrayamıyorum.Bu kadar mı isteksizsiniz ?
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
26-11-2017, 13:34,
adamlarda nasıl bir kadro varsa kehinde gibi adam yedekte oturuyor.
Reply
26-11-2017, 14:35,
Daha dün lige çıkan ankaragücü ve semt takımı ümraniye bu sene süper lige çıkarlarsa tası tarağı toplayalım 2.lige yol alalım aga bu nedir ya alt ligten bi gazla gelen soluğu süper ligte alıyor biz seyrediyoruz devre arası kesinlikle kesenin ağzı açılmalı.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)