28-11-2017, 21:45,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
Threads: 6
|
|
RE: 13.Hafta | Giresunsporumuz – MKE Ankara Gücü
takım mühendisliği diye birşey var artık. hangi oyuncu nerede ne verimi verir hangi oyuncularla anlaşır vs vs . bunların hepsi buna dahildir . geçen yıllarda giresunun kadrosunu güzel kuran bir hoca vardı isminin unuttum şimdi erkan sözeri gelip mis gibi oturdu takımın başına (erkan sözeride olmayabilir hafızam yanıltabilir beni ) yani sene başında takımı kuran hoca lig içerisinde başarılı olmayabilir . ama işte bu denge çok önemli .kurulan kadroyu yönetebilmek var. metin diyadin kadroyu kurmadı . yönetmeye çalışıyor. birde bizim takımda çok başlılık var onu çözmek lazım
|
|
28-11-2017, 21:57,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
kadro mühendisliği konusunda bu alemin kralı net olarak AHMET KAZIM ERTEM'DİR.
Puan olarak başarılı olamadı ama kurduğu kadro muhteşemdi. O sezon transferlerin tamamına yakını hocanın raporu doğrultusunda yapıldı. Kendisi ile yolları ayırdıktan sonra mehmet birinci ile kimyamız tuttu ve mucize şampiyonluk yaşandı. Yıllar geçse de unutmam Ahmet Kazım Ertem ismini
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
28-11-2017, 22:09,
|
|
Kupa maçını izlerken aklıma geldi emrah bassan bizde iş yapar mi???bence yapar...ayrica balikseriden Burak çalık çok iyi olur kadro dışı diye biliyorum
Derelili çotanak
|
|
28-11-2017, 22:17,
(This post was last modified: 28-11-2017, 22:18 by 123456.)
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
Emrah Bassan is yaparda bu lige gelmez şu anda. Antalya da iken oynamıştı burada ama sanmıyorum bu sene geleceğini. Burak Çalık iş yapar bizde iyi de iş yapar bence.
Fakat asıl olarak hucumcu orta saha bulmamız lazım.
|
|
28-11-2017, 22:33,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
Threads: 6
|
|
(28-11-2017, 21:57)maicon_28 Wrote: kadro mühendisliği konusunda bu alemin kralı net olarak AHMET KAZIM ERTEM'DİR.
Puan olarak başarılı olamadı ama kurduğu kadro muhteşemdi. O sezon transferlerin tamamına yakını hocanın raporu doğrultusunda yapıldı. Kendisi ile yolları ayırdıktan sonra mehmet birinci ile kimyamız tuttu ve mucize şampiyonluk yaşandı. Yıllar geçse de unutmam Ahmet Kazım Ertem ismini 
ahmet kazım erten olabilir ama bir hocada vardı ya sene başında kadroyu kurdu ekmeğini başkası yedi  ama o kadroda efsaneydi.
sağ bekte hasan güleryüz falan vardı :  samed kartal falan
|
|
28-11-2017, 22:59,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
28-11-2017, 23:36,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
(28-11-2017, 21:45)Semih Karahan Wrote: takım mühendisliği diye birşey var artık. hangi oyuncu nerede ne verimi verir hangi oyuncularla anlaşır vs vs . bunların hepsi buna dahildir . geçen yıllarda giresunun kadrosunu güzel kuran bir hoca vardı isminin unuttum şimdi erkan sözeri gelip mis gibi oturdu takımın başına (erkan sözeride olmayabilir hafızam yanıltabilir beni ) yani sene başında takımı kuran hoca lig içerisinde başarılı olmayabilir . ama işte bu denge çok önemli .kurulan kadroyu yönetebilmek var. metin diyadin kadroyu kurmadı . yönetmeye çalışıyor. birde bizim takımda çok başlılık var onu çözmek lazım
Sözeri olduğunu sanmıyorum ya ilk geldiğinde ki kadro gayet sıradan bir kadroydu ikinci senesinde de Waldisonlar, Abwolar ile oynadı sene başı Sissoko, Fatih Çıplak, Arif Şahin gibi adamlar oynuyordu hepsini kesmişti. Kazım Erten olabilir denildiği gibi.
|
|
29-11-2017, 00:05,
|
|
emre_1466
Posting Freak

|
Threads: 10
|
|
Ahmet Kazım Ertem bahsettiğiniz kişi. Erkan Sözeri harbi büyük adam yalnız, çöp kadrolarla bu takımı play-offa oynattı. Yücel İldiz de kesinlikle iyi hoca öyle ya da böyle takımı ilk altıya soktu benim şahsen zerre ümidim yoktu, zaten pek top oynadığımız da söylenemezdi. Başkan, Ergün Penbe ve Sefer Yılmaz hariç teknik direktör seçimlerinde gayet başarılıydı.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
|
|
29-11-2017, 00:45,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Erkan sözeri hiçbir zaman hedef hocası olmaz olamaz. Hele ki sıfırdan kadro kuramaz. Hocaya bizi ligde tut dersen onu yapar. Hoca konusunda en alternatifli kadroyu Ahmet ertem kurmuştu hakikaten o sene transfer yasağına rağmen bol alternatifli bir şekilde mucize şampiyonluk gelmişti.
|
|
|