14. Hafta: Balıkesirspor-Giresunspor
02-12-2017, 15:03,
RE: 14. Hafta: Balıkesirspor-Giresunspor
(02-12-2017, 12:11)maicon_28 Wrote: hoca gönderilirse yerine osman özköylü gelecek gibi bir his var içimde

Ağzından yel alsın reyiz. Bu arada Ankaragücü artık bu saatten sonra şampiyon diyebiliriz adamlar rüzgarı aldılar arkalarına
Reply
02-12-2017, 15:29,
Ümraniyenin düşüşünü beklemek ve Rizeyi haftaya evire çevire yenmekten başka çaremiz kalmadı.Bu maçta ki puan kaybını aklıma dahi getirmek istemiyorum.
Reply
02-12-2017, 15:29,
Kazanılan son 5 maç.Yenilgiden sonra yakalanan 10da 9 luk bir seri.Ankaragücü kötü gidiyor.Ama ben elimizden kaçırdığımız için hala hayıflanıyorum.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
02-12-2017, 15:32, (This post was last modified: 02-12-2017, 15:36 by bulancak28.)
Ankaragücü bu işi götürür. Ümraniye ve Rize ile birlikte ikincilik kovalarız biz de. Deplasmanda kazanmaya başlarlarsa Adana da işin içine girebilir. Osman Özköylü=Erkan Sözeri. Düşmemeye oynuyorsan takımı kurtarır, ama o agresiflikle takımı çıkarmaz. Metin Hocanın kalmasından yanayım.

Balıkesir zor deplasman, şansımız tutar genelde ama her zaman çekinirim bu takımdan. Otoo ve Abdülkadir Özgen en büyük gol ayakları. Ben olsam defansta Özgür-Aykut ile başlardım. Recep olmadığına göre yine Jones ile çıkacak, ileriye de Dale monte olacak. Kupa maçlarındaki oyunlarını lige yansıtamıyorlar bir türlü. Şahsen bu maçta da ikisinden de ümitli değilim, inşallah yanılırım. Balıkesir gördüğüm kadarıyla golü kolay bulan, ama kolay da yiyen bir takım. Başka bir deyişle yediklerinden fazlasını atma üzerine kurmuşlar. Mert Örnek ve Dialiba'nın durumuna göre kazanabiliriz, keza Sinan ile bu tür bir maçı kazanabileceğimizi düşünmüyorum. Dörtte dörtlük bir seri başlatabilirsek eğer ilk iki için en büyük favori oluruz.
Reply
02-12-2017, 16:07,
Anıl, Caner, Brinner, Aykut, Canberk, Panos, Dodo, Fatih, Mert, Dialiba, Mehmet Akyüz. Kafamda çıkması gereken 11. Brinner'i almam biraz radikal olarak görünebilir ama Brinner için Dale veya Jones'tan vazgeçilebilir bence.
Reply
02-12-2017, 16:09,
adamlar 1-0 dan maçı çevirdi tamam çok zor değil ama yaptılar. ve bu ligi götürecekler bu belli oldu. 2. de rize gibi gözüküyor bize yine play-off yolları. ankaragücü daha para almamış . futbolcu antrenör falan. ama bizde bir sorundur gidiyor. var bi bereketsizlik falan filan gecen seneki gibi kestirelim bi kurban Smile bu arada osman özköylünün osmanlıspor başındayken giresunda oynanan maçta neler yaptığını maçta olanlar bilir o adamı bu kulübe sokmak ihanettir.
Reply
02-12-2017, 16:17,
karamsar olmaya gerek yok Giresunspor yine ilk 2 önemli adayıdır ben Rize'nin ilk 2 gireceğini düşünmüyorum Ankaragücü maçını izledim gene iyi oynamadan kazandılar ite kaka gidiyorlar bu lig farklı devreyi 12 sırada bitirip sezon sonu şampiyon olan takımlar gördük başkanın çoğu lafına katılmam ama bu köprünün altından çok sular akacak hiçbir şey bitmiş değil ben yarın kazanacağımızı düşünüyorum hoca mert ve mertcan'ı değerlendirmeli.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
02-12-2017, 16:45,
Yarın tribünde yerimizi alacağız.. tahminim 300 kişi oluruz..250 tane bilet satılmış..altinordu maçı gibi keyifli bir maç olacaktır..
Derelili çotanak
Reply
02-12-2017, 17:06,
Şu Samsun'un durumu iyi olmadı aga Engin İpekoğlu istifa edebilir gelir yine teknik direktör değişikliği bizi bulur
Reply
02-12-2017, 17:11,
(02-12-2017, 17:06)bulancak28 Wrote: Şu Samsun'un durumu iyi olmadı aga Engin İpekoğlu istifa edebilir gelir yine teknik direktör değişikliği bizi bulur

Ahanda 4 oldu. Eskişehir durmazsa 5-6 olur. Kesin istifa edecek. Yeni hocayla iç sahada ilk maçlarına bizle çıkacaklar. Harbiden var bi cenabetlik bizde.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)