03-12-2017, 17:22,
|
|
ArmanınPeşinde
Posting Freak

|
Threads: 14
|
|
RE: 14. Hafta: Balıkesirspor-Giresunspor
Haftaya çıkaracağım kadro:
Anıl, Berkan, Brinner, Aykut, Canberk, Panos, Oğuzhan, Mertcan, Mert, Mehmet Akyüz, Dale.
|
|
03-12-2017, 17:26,
(This post was last modified: 03-12-2017, 17:29 by bulancak28.)
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
Normalde Balıkesir deplasmanından 1 puana sevinilir ama bu kadar beceriksizlik olunca haliyle çok puanlar kaybettik nerede o ilk haftalardaki uçanı kaçanı yiyen takım nerede bu hımbıllar ordusu. Şu Fatih Atik ve Jones'u görmek istemiyorum 2 kupa maçında iyi oynadı diye başımıza musallat oldu Allah'ın kazması. Takımın gol yükünü Korkishko çekiyordu her ne kadar son haftalarda çöp olsa da, Recep aynı şekilde dinamizm katıyordu şimdi ikisi de yok, inşallah Mert ile Mertcan iyi başlarlar yoksa devre arasına kadar anca Antepi yeneriz.
|
|
03-12-2017, 17:27,
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
Topcular hocayı istemiyor. Açık ve net. Ya bugün ya da Rize maçından sonra gider hoca.
|
|
03-12-2017, 17:28,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
başkanın takımda 1 numaralı adamı caner diye duydum. Caner'e uzun vadede bir şey olmaz, kesik falanda yemez zannımca.
Takımı yönetme, karar alma-verme açısından caner'i dinler mi bilmiyorum..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
03-12-2017, 17:37,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
recepsiz olmuyor
|
|
03-12-2017, 17:38,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
Threads: 6
|
|
(03-12-2017, 17:01)maicon_28 Wrote: basket maçına geçtim ben
nazar değmesin iyiyiz şükür.
maça gelirsek ;
sene başında babam bana ligin en iyi sağ bekini aldık dedi ben tanımıyorum dedim ( ki benim tanımadığım bilmediğim oyuncu olmaz bu ligde ve alt ligde takip ettiğim içindir ) yok alanyayı çıkarttı malatyayı çıkarttı falan. inanının ben bu maçta berkanı aradım.
dodo'nun yaptığı pas hataları kadar bizim puanımız yoktur ... bu kadar kötü olunmaz. tamam formsuzsundur vs vs ama bizim hamle oyuncumuz yok işte. adam ölse gitse orta sahamız yok. dimitriadis yine istekliydi birşeyler yapmaya çalıştı. jones kötüydü ama bu kadar kişinin arasında istekliydi. birde ben bizim dizilişi çözemiyorum. yani kim nerede çözemiyorum.sağ açık sol açık olur forvet olur. jones ile mehmet değişmeliydi. fatih iyice abarttı. yani forma fırlatan canberk bugün ilk onbir başlıyor ise recep başkana küfür mü etti kavga mı çıkarttı. tabi oynamak isteyecek bu cocuk. bunu alırken nelerle uğraştık. yok gelemiyor falan. adamı almadan kampa katıldı sonradan aldık yahu. siz düşünün. recep geri kazanılmalı . yoksa haftaya rize içimizden geçer. ki öbür hafta deplasmanda samsun maçını düşünemiyorum. samsun düşsse bile bize kinlenir yine oynar.
|
|
03-12-2017, 17:43,
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
Caner Balikesirden beri ligin en iyi sağ bekide
O malum maçtan sonra top oynamıyor.
|
|
03-12-2017, 17:48,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Paraları tıkır tıkır ödendiği söylenen futbolcular nasıl böyle bir performans sergiler ?Söyledikleriniz çok can yakıcı.Takımı sabote etmekten bahsediyorsunuz.Bunların yaptıkları gerçekten çok ayıp.Futbolcular buraya şampiyonluk yaşamış etiketi ile geldiler.Performans olarak sürünüyorlar.Takımda her hafta x bir isim veya isimler berbat oynuyor.Puan kayıplarının mimarlığını oluşturuyorlar.Var bir sıkıntı ama ne ? Deyip geçiştirmek istemiyorum.Düzelmiyor, düzeltmiyorlar.Aynı muhabbetlere geri mi dönelim yani ?40’ı bulursak ligde kalıyoruz 3 5 daha koysak üstüne play-off yapıyoruz mu diyelim ?
Yazık.Gerçekten yazık.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
03-12-2017, 17:50,
(This post was last modified: 03-12-2017, 17:50 by maicon_28.)
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
(03-12-2017, 17:38)Semih Karahan Wrote: (03-12-2017, 17:01)maicon_28 Wrote: basket maçına geçtim ben
nazar değmesin iyiyiz şükür.
maça gelirsek ;
sene başında babam bana ligin en iyi sağ bekini aldık dedi ben tanımıyorum dedim ( ki benim tanımadığım bilmediğim oyuncu olmaz bu ligde ve alt ligde takip ettiğim içindir ) yok alanyayı çıkarttı malatyayı çıkarttı falan. inanının ben bu maçta berkanı aradım.
dodo'nun yaptığı pas hataları kadar bizim puanımız yoktur ... bu kadar kötü olunmaz. tamam formsuzsundur vs vs ama bizim hamle oyuncumuz yok işte. adam ölse gitse orta sahamız yok. dimitriadis yine istekliydi birşeyler yapmaya çalıştı. jones kötüydü ama bu kadar kişinin arasında istekliydi. birde ben bizim dizilişi çözemiyorum. yani kim nerede çözemiyorum.sağ açık sol açık olur forvet olur. jones ile mehmet değişmeliydi. fatih iyice abarttı. yani forma fırlatan canberk bugün ilk onbir başlıyor ise recep başkana küfür mü etti kavga mı çıkarttı. tabi oynamak isteyecek bu cocuk. bunu alırken nelerle uğraştık. yok gelemiyor falan. adamı almadan kampa katıldı sonradan aldık yahu. siz düşünün. recep geri kazanılmalı . yoksa haftaya rize içimizden geçer. ki öbür hafta deplasmanda samsun maçını düşünemiyorum. samsun düşsse bile bize kinlenir yine oynar.
usta baban haklı, bana göre de ligin en iyi sağ beki. Hatta foruma da yazmışımdır. Caner arıcı nasıl gözünden kaçar  Yanlış hatırlamıyorsam volkan okumak'ı bize gelmeden önce de tanımayan sendin. O da mesela gözünden kaçmıştı. (ya da seni başkasıyla karıştırıyorum)
Neyse caner konusuna gelirsek bugün için sana katılıyorum, cidden ekstra kötüydü. Belki de hocanın gideceğinin göstergesi olabilir.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
|